הי הי פורום

הי הי פורום

אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מומה מכמה שהפורום הזה פעיל ותוסס, מכמות האירועים, הפעילויות שהתקיימו כאן. יותר מחודש לא ביקרתי כאן ועכשיו אני לא יודעת אפילו כיצד להתחיל. אפילו אני מרגישה התקף חרדה קליל שתוקף אותי בגלל שאני מנסה לקרוא את ההודעות ואפילו אם אשב לי כאן במשך יומיים רצופים לא אוכל לקרוא את כל מה שהתרחש. אז קודם כל שלומי טוב, ואני רוצה ראשית לברך את המארגנות של פסטיבל אילת על הארגון והעשייה הנהדרת שלהן. אומנם לא הייתי, אך לפי התמונות, ולפי התגובות הנלהבות של המשתתפים אני מרגישה שהפטסיבל היה מוצלח ביותר! אז הידד, הידד, הידד - אורית ויעל ולכל העושים והעושות במלאכה! בריפרופ הקצרצר שעשיתי עד כה, ראיתי שלורד היה יומלדת - אז ברכות, חיבוקים ונשיקות ורד חביבה - שתמשיכי ותגשימי את חלומותיך. קונקי נוסעת - חזרת? בלאדיה נוסעת לפינלנד? (הייתי שם לפני כשבע שנים, מי שאין לו דיכאון ורוצה לחטוף דיכאון שיסע לשם..... ולמי שיש כבר דיכאון בדרגה זו או אחרת, אז לא מומלץ להגיע לשם... למה נסעתי לשם? נסעתי במסגרת "אליפות העולם לפטנק" והייתי חלק מהנבחרת הישראלית לנשים... נשמע מעניין? אז, כן מאוד!) אז זהו, לא הספקתי עוד לקרוא את הכל, ואפילו לא פסיק שבפסיק, אבל שתדעו שהתגעגעתי. דרך אגב, מי בעד אור, כמועמד ל"רקדן נולד? שיקום ! אני מ-אוהבבבבבבבבבבבת (כמו שזאתי איך קוראים לה אומרת, אה כן אמדורסקיה....) אוהבת תמרה מאי שם בנתניה הרחוקה....

ליילה 1

New member
סוג של משחק ../images/Emo86.gifכדורת צרפתי

אבל נשאיר לחבצלת שלנו לתת לנו הסברים מדויקים.

ס א מ ר ה

New member
אל תשכחו להצביע

לאור כמבן!!!!!!!! אני מכירה את אור היכרות אישית מאוד והוא לחוץ מאוד לקראת הגמר... אז בבקשה בבקשה תעזרו לו לנצח ותצביעו כי אור באמת נולד לרקוד!!!!!!

tzurtzur

New member
היי תמרה ../images/Emo24.gif

אני חושבת שמכווולללםם זה שהכי מגיע לו לזכות הוא שי
(ואור אחריו). ומה זה פטנק??

פטנק מהו?

הי לכולם, איזו קבלת פנים לבבית חמה וואו! ובכן פטנק נחשב לענף ספורט שנתמך ומוכרע"י ההתאחדות לספורט בישראל. משחק פופלרי מאוד שמשחקים אותו (כיום בכל העולם) בדרום צרפת ובצרפת כולה, אלג'יר ומרוקו. בתיאלנד הוא נחשב כחלק מענפי הספורט החובה בבתי הספר (כן, כן). משחקים על מגרשים מיוחדים מחול וחצץ דק, והכלי שאיתו משחקים הוא כדור ברזל ששוקל בערך 700 גרם. זהו משחק שאפשר לשחק אותו ביחידים בזוגות ובקבוצות עד שלושה שחקנים בכל קבוצה. ישנה מטרה שעשוי מכדור עץ קטן בגודל של כדור פינג פונג שאותו זורקים למרחק של מינימום ששה מטר עד עשרה מטרים. העיקרון הוא להגיע כמה שיותר קרוב למטרה עם על ידי זריקת כדור הברזל. המשחק לכאורה נראה משעמם לעיתים כשצופים בו, אך ברגע שמתחילים לשחק קשה מאוד להפסיק, ממכר, ממכר. התחלתי לשחק לפני כ 16 שנים ומדרגה של חובבת, נכנסתי עמוק עמוק והשתתפתי בליגות בכל הארץ, תחרויות וטורינירים, אפילו הקמתי ליגת נשים בנתניה. היופי שבמשחק שבכל גיל ניתן לשחק, משפחות שלמות מבלות ביחד סביב המשחק הזה, גם מבוגרים מאוד ובשביל להתחיל לשחק לא נדרש כושר, יופי, גובה. פשוט מתחילים וזהו. אבל בגלל התמכרותי לענף אחר שהוא "ריקודי הבטן" פרשתי למשך שנים רבות, ועכשיו חזרתי לשחק באופן חובבני, ככה בשביל הכיף. אבל יש לי תוכנית לחזור לשחק יום אחד באופן רציני. אבל בינתיים אני כככל כוכולי בתוך הריקודים. ו... מה פתאום שי? הוא נראה לי כזה חסר אישיות ריקודית, שי מי? טוב על טעם וריח אין מה .... בעיני אור הוא פשוט ה-רקדן בחסד עליון, יש לו שפת גוף וביטוי אישי נדירים ביופיים ואני צופה שעוד נשמע עליו רבות. בכלל כולם היו נהדרים ועדיין נהדרים והתוכנית ממש מרתקת אותי למסך. איזה כייף שעושים תוכניות ברמה. טוב, טוב מה אני מקשקשת, אז נשיקות לכולם דרך אגב, היכן נועה שלנו? יום טוב תמרה

י ע ל י ק

New member
הייי תמרה'לה וברוכה השבה ../images/Emo24.gif

מה פתאום לנסוע לפינלד לשחק במשחק צרפתי (ואני בכלל בהתחלה חשבתי שמדובר בתחרות פטנק = הצוואר העבה
ולא התחבר לי שדווקא את תשתתפי בה...
)

leah1010

New member
ברוכה השבה אלינו ../images/Emo82.gif

וברור שאני בעד אור אבל התאכזבתי מאד שרונה לי לא עלתה לשלב הבא.

tzurtzur

New member
לאה אל תתאכזבי

אני חותמת ,שמכל הרקדנים הענקיים שמופיעים, היא זו שתקטוף את מספר ההצעות והפירסום הגדול מכולם. יש בה הכל כדי להיות כוכבת.

למעלה