הי הי הי הי תגידו

הי הי הי הי תגידו

אם אני רוצה לקנות...מכונה שמכינה צמר גפן מתוק היכן אני יכול לקנות מכונה שכזו

כאילו...

לא נראה לי שיש ממש חנות בבאר שבע או בכלל שמוכרים בה מכונות כאלה אבל האנשים שמוכרים צמר גפן מתוק בטח משיגים את המכונה מאיפשהו... וזה ממש באסה לאכול את זה רק פעם בשנה אני רוצה את זה בהשג יד אז איך אפשר להשיג לעזאזל דבר שכזה

king30

New member
פעם

פעם היה אתר שמוכר את מכונה מיוחדת ביתית שעושה צמר גמן אבל אני לא מוצא את האתר עם אני אמצא אני אשלח לך תאתר החברה שמוכרת את זה

אקסיומה

New member
על כרטיס אשראי שמעת?

בד"כ, מה שהולך באתרים האלה זה מכרז. כלומר, הם מציעים מחיר התחלתי נמוך, וה"מתחרים" שמעוניינים לקנות את המוצר מציעים מחירים. זה שהציע את המחיר הגבוה ביותר עד לסגירת המכירה, זוכה במוצר. יש גם מכירות קבוצתיות, שבהן מציעים מחיר זול למוצר מסויים מראש, וה"זוכים" במוצר הם הקונים הראשונים שנרשמים ומצליחים להיכנס לאותה קבוצה כמה שיותר מהר. בכל מקרה, ברגע שאתה זוכה במוצר במכרז, אתה מכניס פרטים של כרטיס אשראי, כתובת, והמוצר נשלח אליך.

מה זה החרא הזה...

אני רוצה לקנות את זה בצורה נורמלית שהם נותנים לי מחיר ואני נותן להם כסף וזה אצלי לא תחרות או מכירה פומבית

king30

New member
אמממ

הקישור שנתתי לך זה לא מכירה פומבית ולא כלום את משלמת בכרטיס אשראי 300 ש"ח וזה שלך

איפה אני משלמת בכלל

ואני בכלל מעדיף משלם יש שם רק מספר טלפון לעזאזל אפילו לקנות מהאינטרנט אי אפשר מכו שצריך

Superdror

New member
חבר של אבא מתעסק בזה...

אני אנסה לבדוק לך מחר איך מגיעים אליו , אם אני אספיק. בכל מקרה, מכונה כמו שמפעילים ביום העצמאות לא עולה 100 ולא 200 שקלים. מדובר על סכום מרובע ספרות.

בדוק בדוק בדוק

אני רוצה מכונה שמכינה צמר גפן...מאיזה סוג לא משנה העיקר שעובדת ועובדת טוב בכל מחיר!

Anin17

New member
בכל מחיר?

אני בדיוק מוכר אחת חדשה מהמפעל עם אחריות ב-100,000 ש"ח קונה??

למעלה