הי הילה

• פותח הנושא shup
  • פורסם בתאריך

shup

New member
הי הילה

הייתי עם חבר במשך שנה.אנחנו מכירים כבר שנים,בהתחלה זה היה אופוריה מוחלטת משני הצדדים.(יש לציין שהוא בן 32 ואני 27.5) כך שזה היה רציני בכוונות,לגמרי מחשבות של כל החיים..הוא טיפוס מאד מורכב ולא פשוט לתפעול בכלל... בסוף הוא החליט שהוא רוצה ללכת.שחררתי,אבל אני יודעת(!!!) שיש ביננו התאמה מופלאה.אם אתן לך את הפרטים שלנו תוכלי לעשות עבורי פריסה (קטנה) ולהגיד לי מה צופן לנו העתיד? אני - 14.9.75 הוא - 7.3.71 תודה!!

שלום לך.

מה שאת מרגישה הוא לא סתם וכנראה את צודקת. אתם תחזרו להיות ביחד. הקלפים ממליצים לך להתאזר בסבלנות כי עוד השנה אתם תהיו ביחד ואפילו מיסוד הקשר יגיע בחשבון. בן זוגך הוא זה ששולט ושלט בקשר ונראה כי אם תשכילי להתמודד עם הפרידה - הזמנית עושה רושם - כיאות (ורק את יכולה לדעת מה זה כיאות כי את מכירה את שניהם) הוא יחזור אליך ונראה כי לפרק זמן ארוך. בהצלחה ! נ.ב. - הפריסות שאני מבצעת הן בשעות הערב ולא בכל יום כך שבבקשה להתאזר במעט סבלנות עד לתשובה.

shup

New member
הילה

אני לא מקורבת לתחום הטארות , אבל חברה עשתה עבורי פתיחה - ואמרה דברים זהים לשלך. ממש אפשר לסמוך על הקלפים, הא?!! זה עניין של אנרגיות? אולי התת מודע שלי או המודע שלי עובד חזק כ"כ כל שלכם ומקרין רצונותיו? איך להאמין לקלפים?

למעלה