הי הילה

הי הילה

אז הנה, באתי לעשות לך את הסיפתח בפורום, מקווה שזה יביא לך מזל... שאלתי שאלה על בחור שרק לאחרונה התחלתי להתעניין בו, פשוט נודע לי שיש אפשרות שהוא מעוניין בי. אני לא יודעת איזה מזל הוא, אבל אני עקרבית טיפוסית. אנחנו מכירים מספר שנים, וכרגע רק התחלתי לראות אותו באור זוגי. הוא במקור לא ישראלי, אבל החליט להשתקע בארץ לפרק זמן בלתי מוגבל. הפריסה שעשיתי היא פריסת שאלה: האם כדאי לי קשר עם א': האם- 2 גביעים כדאי- המוות לי- 9 מטות קשר עם א'- 9 מטבעות סיכום- אביר המטות. למרות שהפירוש שלי לא יהיה אובייקטיבי, ננסה: השאלה באה מתוך שאיפה להגיע לזוגיות מוצלחת, תוך שינויים שמתרחשים בבית הפנימי (2 גביעים). המילה כדאי מותנית בשינוי עמוק שצריך להשלים אותו, כנראה בנוגע לתפיסת הדמות שלי במערכת זוגית (המוות). אני עומדת על המשמר, סקפטית משהו בכל הנוגע להצלחה, מודעת לעבודה הקשה שצריכה להיעשות (9 מטות), בעוד הוא נראה מרוצה מהחיים בכללי אך בודד כרגע (9 מטבעות). לסיכום, כדאי משום שמערכת זוגית זו תנער את הקיים ותביא אנרגיה חדשה וחיובית לשנינו... מה דעתך?

בואי ננסה .

ראשית יש לי בעיה עם הניסוח של השאלה שלך. את אומרת קשר. איזה קשר ? קשר עיסקי/זוגי/רומנטי/מיני? מבינה את החידוד? צריך לדייק בשאלה. אני הייתי בוחרת פריסה אחרת ושואלת אחרת. מה ההתפתחות הצפויה לרשף ו- א' בתחום הזוגי/רומנטי למשל.... הייתי פורסת שלושה קלפים כאשר קלף ראשון מציג את המצב ביניכם היום ומדוע נשאלת השאלה בכלל. הקלף השלישי מראה מה תהא ההתפתחות הקלף השני הוא קלף העיצה בהתייחס לקלף השלישי - ההתפתחות. הווה אומר... אם הקלף השלישי הינו חיובי אזי הקלף השני מה כדאי או לא כדאי לעשות כדי לזכות בתוצאה בקלף השלישי ולהיפך. לגבי הפריסה שלך. אני מניחה שהיא נעשתה כמובן לפריסה זוגית רומנטית. בגדול אני אוהבת את הפירוש שלך לפריסה. אבל מפריע לי מאוד שלמעט הרצון שלך לא הופיעו קלפי גביעים בפריסה אלא רק קלפי מטות ומטבעות שהם ממש לא זיקה לאהבה ורומנטיקה. נכון ? בכל אופן : את שואלת את השאלה מתוך רצון עז לקיים עמו קשר רומנטי זוגי מוצלח ופורה. לטעמי הקלפים לא ממליצים על הקשר הזה. את עומדת על המשמר ולא נותנת לאף אחד להתקרב אלייך - לקחים מן העבר? חששות בגין העבר ? הקשר עם א' יכול להיות נחמד ונעים כזה שחופן בתוכו המון בילויים ושמחה אבל לא אהבה אמיתית. לא רגש. הסיכום - אביר המטות. הרעיון בכלליותו הוא טוב אבל הוא בגדר רעיון. מפריע לי כאן קלף המוות. כדאי? מוות ! סוף. אבל מצד שני אולי קלף המוות מציין שעלייך לשים סוף ל-9 מטות המייצגים אותך כדי שהרעיון - אביר המטות - יצא לפועל. מה דעתך?

מסכימה איתך

אכן מדובר בפריסה בעייתי על מצב בעייתי, ולכן הקשבתי לעצתך ופתחתי פריסה של שלושה קלפים בנוגע לפוטנציאל רומנטי ביני לבינו: מצב כרגע- 9 מטבעות- בדידות. הקלף מתאר בדידות של שנינו כרגע (ברור לי שאין לו מישהי), בדידות שנובעת מכורח הנסיבות- שנינו עמוסים מאוד בעבודה. פוטנציאל (קלף שלישי)- הכוח- המתאר שליטה ביצרים תוך כוח להתגבר על מכשולים. בגדול נראה שקלף זה אומר לא לפעול מהר אלא לפעול לאחר מחשבה, ולהכין את הקרקע קודם. עצה (קלף שני)- הקיסרית- שאומר שעל מנת להשיג אותו יש צורך ליצור תדמית נשית ומושכת שלי אצלו. הקלף מראה על צורך לפעול בנדבות ובעדינות איתו, ולא באימפולסיביות. הוצאתי עוד קלף אחד, סתם כדי לראות מה עוד ניתן לומר על הקשר הזה ויצא 10 מטבעות, שמתאר הצלחה, חגיגה, ואושר, עם רמז למעבר או הגירה. זהו, אני לא מתכוונת לפרוס עליו יותר, אז מה דעתך? כבני רשף יגביהו עוף

יפה מאוד !!

אהבתי מאוד את הפריסה שיצאה לך. קלף הכח בשילוב קלף הקיסרית - לכבוד יום האישה הבינלאומי ? :) את יכולה עליו אומרים לך הקלפים. השתמשי בנשיות שלך וברוך שבך - הסירי מיד את 9 מטות מדרכך ומאופייך ! :) אהבתי מאוד את שילוב הקלפים שיצאו לך. אז יאללה חמודה... תלבשי את השמלה היפה שלך, משחי עינייך במסקרה ועפעפי בהן וצאי לדרך :) אני מרגישה גם שהקלפים הללו אומרים לך - תני לו לשחק את המשחק אבל בלי משים תני את הכלים בידיו. עשר מטבעות הוא קלף מצוין אבל עדיין אין בפריסה הזו את הגביעים. האם תחמת את השאלה בזמן ?

וכמובן שכחתי לענות לך על הפירוש..

אני אכן עומדת על המשמר בגין לקחי העבר, אבל עובדת על עצמי בתחום הזה... בנוגע למוות כקלף המצורף למילה כדאי, אני מפרשת אותו כמחסום מאוד גבוה שידרוש ממני השקעה רבה הכרוכה בשינוי גישה (להפסיק לעמוד על המשמר). העבודה תהיה קשה אך תשתלם לבסוף, וכך אני בעצם רואה את קלף המוות- כחיובי בעקרו אך מצביע על מחסום העומד בדרך שחובה לעבור אותו. אביר המטות אכן מתאר אנרגיה רבה לפרוץ מסגרות, והפריסה אכן חסרת גביעים לחלוטין, אבל מה אומר לך... הכל יכול להשתנות. הוא אמור לחזור מנסיעה לחו"ל עוד שבוע ולאחר מכן חשבתי להתקשר אליו. הבעיה שכבר פרסתי לעצמי כל כך הרבה בנושא הזה שאני ממש מבולבלת. בנוסף, הוא גם בקשר חברי מאוד טוב עם בחורה שהיתה החברה הכי טובה שלי ובעקבות ריב נפרדו דרכינו ולא הייתי מעוניינת לערב אותה במערכת זוגית שלי (למרות שהוא אולי יעשה זאת)... אז כפי שכבר כתבתי המצב מאוד מסובך, אבל אני מוכנה לתת לזה צ'אנס. מה את אומרת? כבני רשף יגביהו עוף

אוהבת את הפירוש שנתת לקלף

המוות. לא משנה אם הוא נכון או לא נכון אבל הוא מלא אופטימיות ורצון לשנות וזה מה שחשוב ! היום עשינו שתי פריסות על הנושא. מבחינתי האישית הפריסה השניה היתה ממצה וטובה כי היא השיבה סופית על השאלה ואין צורך יותר לפרוס. המצב לא כל כך מסובך... אז הוא בקשר עם חברה לשעבר שלך. אז מה? אולי יצא מזה רק טוב ואתן תחזרו להיות בקשר כלשהו ? אני הייתי נותנת לזה הזדמנות. התקשרי אליו יום יומיים אחרי שהוא חוזר מחו"ל. התענייני בו. היי נשית. זכרי כל הזמן אל מול עינייך את הקיסרית ואת קלף הכח.

למעלה