הי דר' תורג'מן

• פותח הנושא blg
  • פורסם בתאריך

blg

New member
הי דר' תורג'מן

האם תוכלי להסביר מה זה: Thyroid Peroxidase Ab יצא שכל התוצאות שלי תקינות (אחרי שהועלה מינון האלתרוקסין, ואני לא לוקחת אותו עם סידן) ופתאום צץ הדבר הזה עם ערך גבוה 136 ואני בכלל לא יודעת מה זה. מה זה בודק, מה זה אומר לגבי ההריון (המתוכנן), ואם זה חשוב למה לא בדקו את זה עד כה? תודה

זה רק אומר שיש לך השימוטו

שלום לך, אלא נוגדנים נגד בלוטת התריס שרק מוכיחים שיש לך מחלת Hashimoto כבסיס לתת פעילות. אבל גם בלי הנוגדנים המשמעות הייתה אותו דבר. לגבי משמעות הממצא לגבי ההריון, למאות שהיה דיון מה בימים האחרונים על גבי דפימהפורום בנושא, אני אומר לך מה שאני חושבת על הנושא הזה, מה שקובע זה איזון הבלוטה ולא הנוגדנים. בהצלחה! אגב, עדיף שאת האלטרוקסין תקחי לבד על הבקר ושתקחי את הסידן, ויטמינים וברזל, לפחות 3 שעות לאחר מכן.

blg

New member
תודה.

האם חולים של מכבי יכולים לבוא אליך? אני מוטרדת, נראה לי שאין רופא אחד שממש רואה את כל התמונה. האונקולוג אומר שזה בסדר להרות 3 שנים אחרי גמר הטיפול (ABVD) הגניקולוג אומר: "מה שהאונקולוג אומר" וגם שיש לי שחלות פוליציסטיות (אני כבר יודעת את זה). האנדוקרינולוג - (החלפתי רופא בגלל מעבר מגורים) הוא לא אומר כלום... שלח אותי לבדיקות (אליהן התייחסתי בהודעתי לעיל) ואני מניחה שהוא יגיד מה שאת כבר גילית לי. גיליתי גם שעשוי להיות קשר בין שחלות פוליציסטיות וסוכרת (אני באה משושלת "מתוקה") בקיצור, אני מבולבלת וחוששת, מחד שלא אכנס להריון מנגד שאכנס ויהיו הרבה צרות. לא ברור לי איפה מוצאים רופאה טובה (או רופא) שרואה מולה בנאדם שלם. בנתיים יש לי רופא נחמד שלא בטוחה שהוא מבין עניין ומנגד רופא שנחשב מקצועי אבל הוא אנטיפט ולא מסביר כלום (ולי זה חשוב) יצא מאוד ארוך, ואני מתנצלת. כל הסיפור כמובן הוא למקרה שחולים של מכבי לא יכולים לבוא אליך (כמו שאני חוששת)

יכול וגם יכול

שלום לך, מבוטחי כל הקופות יכולים לבוא אלי ואני בהחלט מקדמת אותם בברכה. לא תמיד הקופות שלהם מעוניינות שיבואו אלינו למרפאה, וזהו סיפור אחר.לא שאני מציעה לך את זה, אבל לא מעט אנשים מבקרים על חשבונם (בזיל הזול בהשוואה למה שמשלמים לרופא פרטי). לא פעם לאחר הביקור הראשון הקופה משתכנעת ומכסה את הביקורים הבאים.

למעלה