הי דרומה, הי דרומה

הי דרומה, הי דרומה

מתכננים טיול לדרום. לילה אחד בנגב או מדבר יהודה או אזור ים המלח (פתוחים להצעות ללינה - מקום שמאפשר קמפניג ויש גם צימר אחד לפחות לזוג עם שני ילדים קטנים <למפונקים שביננו>.). טיול באזור של כמה שעות. יומיים וחצי טיולים באזור הערבה, הרי אילת. ללינה אנחנו מתוכננים במושב פארן. אנחנו: ללילה הראשון - שתי משפחות עם ילדים בגילאי 10 חודשים עד 10. בהמשך - 3 דורות: סבים, הורים וילדים. המועד - תחילת מאי (מתאים לרחצה/טיול במים?) אשמח לכל הצעה. תודה!

יש ילדים בגילאי ביניים?

(הולכים אך לא הרבה הכוונה, בן השנתיים שלי הולך כ-3 ק"מ יפה ואז רוצה לישון). איך דור הסבים הולך? נחל ברק מקסים (ליד פארן) אבל לא יודעת אם מתאים לדרישות. פעם קיבלנו בפארן אוגדן שקוף עם מפות נחמדות לטיולים רכובים ורגליים קצרים באזור, אני אנסה לאתר בבית אם יש לי לתת לך רעיונות, לא טיילתי באיזור כבר שנים. הייתי מתקשרת למקום הלינה שלכם להתייעץ גם - בד"כ יש להם רעיונות טובים.

תודה!

הילדים הולכים טוב ומי שלא ילקח במנשא. יש הרבה מבוגרים כך שאין בעיה לסחוב את השלושה הקטנים (10 חוד', 2.5, 3) במנשאים. הסבים הולכים טוב. תודה לכל רעיון ואשמח לעוד פרטים על נחל ברק.

אמברון

New member
נחל ברק נמצא ליד פארן

כתבתי לך תשובה מפורטת ב"להיות הורים". שולחת לך מסר...

harhanegev

New member
יש באילת

שכונות מגורים רגילות לחלוטין שצמודות להרי אילת (צמודות = לחצות כביש קטן וזהו). מה דעתכם להחנות את הרכב בשכונה כזאת ולצאת לטיול חביב בהרי אילת ? אם תתנו לי הגדרות למשך זמן ורמת קושי, אשמח להמליץ על מסלול. אני, אגב, גר 500 מטר מהרי אילת, ומטייל בהם לעיתים קרובות מאוד (ובעיקר בזכותם החלטתי לפני 8 וחצי שנים לעבור לאילת).

למעלה