הי דפנה ,

sharlibi1

New member
הי דפנה ,

צריך הכוונה לשאלה ולאיזו פריסה לבצע, אז ככה פגשתי במקום השליחות ח'ברה ממקום אחר שאמרו לי שמחפשים שם אנשים במקצוע לי. כמו כן המקום הזה הרבה יותר אטרקטיבי מהמקום שאני נמצא בו ובנוסף מעבר לשם מבטיח עתיד הרבה יותר בטוח. עכשיו השבוע שאלתי שאלה בסגנון של האם תהיה תגובה למכתב. התשובה הייתה שהם מדקדקים ולפנות בחזרה ויהיה עיכוב המתן תשובה. כעת, בזמן שכתבתי את השאלה לא העברתי מספיק פרטים לכן אני הייתי שמח לקבל הכוונה לשאלה יותר ממוקדת ופריסה מתאימה. במידה וצריך עוד רקע או הסבר אני פה. חשוב לציין שתשובה חיובית למשרה זו פרושה מעבר למדינה אחרת. כעת אולי יש דרך לשאול על מעבר בין מדינה למדינה ( כפי שאת רואה יש הרבה שאלות שאני רוצה לשאול אבל מעדיף לחכות להנחייה ). תודה רבה שר

במאמרים של מיקי הקורא...

או בכל ספר העוסק בטארוט... אבל מספיק שתציין את מספר הקלף... תפרוס 6 קלפים את הסדר אני כבר אעשה... לפני שאני יוצאת לחוג לטארוט קבלי... עוד שעה... בינתיים ביי, דפנה

הכי חשובה וממצה...

השאלה צריכה להיות ממוקדת ועניינית בנושא אחד... זאת כדי לדייק עד המקסימום... פשוט אתה שואל שאלה גדולה ומורכבת... ואני חוששת שהתשובה שתינתן לך לא תהיה ממצה... לכן, התרכז חשוב... אל תמהר... ובחר את השאלה הכי קרדינלית עבורך... ואז נבדוק שנית... או פשוט גש לפותחת בקלפים ושב עמה כמה זמן... ותוכל לקבל מענה... בחר כפי הבנתך... דפנה רזיאל

sharlibi1

New member
דפנה היקרה

שאלתי שאלה הכי ישירה השאלה שנשאלה: האם נעבור לעבוד באטלנטה בשנה הבאה תוצאות פריסת השאלה: מיקום 1 - תשע המטבעות מיקום 2 - ארבע המטות מיקום 3 - השטן מיקום 4 - מלך הגביעים מיקום 5 - מלכת החרבות בסיס לתוצאה - ארבע החרבות סיכום ותוצאה - שני החרבות תהני מהקורס שר

נראה שלילי...

1-חשיבתך היא על כסף והרבה...מה שמפריע לך זה שאתה לא יכול להחליט, כמו בשביתת נשק (2 חרבות-זה לא הסיכום) כפי שציינת זה מה מפריע לך בעברך... זהו קלף קשה..3- הפעולה שלך בעתיד... אתה כובל את עצמך מרצון... למשימה המיועדת... אתה בעצם יכול להשתחרר עם רק תרצה... לפני שתתחייב... עניינים רומנטיים מעורבים בקטע... שנגררים מעברך משפיעים עליך... אתה צריך להחליט מההיגיון כאן ועכשיו... נראה שהמצב די קפוא... ואין החלטה חותכת בנושא שלך... מצטערת... שיהיה לך טוב ... דפנה רזיאל אני רצה... כשאחזור אסתכל שנית ... אולי טעיתי...?

sharlibi1

New member
הי דפנה

מקווה שהיה מהנה בקורס ומוצלח. בקשר לפריסה לא ממש הבנתי את התשובה מאחר והיא לא ממש הייתה קשורה לשאלה, עניינים רומנטיים מהעבר? (אשתי התחילה לשאול שאלות, סתם צוחק ) . אבל עשיתי שוב פריסה משום שנראה שהפריסה ההיא הייתה מבולגנת אז הינה התוצאות לפנייך לשאלה האם יש לי עתיד במשרה במקום X תוצאות הפריסה הקלטית הקלאסית: מה עוזר לעניין - עשר המטות מה מפריע לעניין - מלכת המטבעות העבר - שמונה המטבעות ההווה - שני הגביעים עתיד קרוב - שלוש הגביעים עתיד רחוק - שלוש החרבות אני בעניין - שש המטות הזולת בעניין - שמונה המטות חששות/פחדים - המוות סיכום/תוצאה - שני המטות תודה שר

נמצא באמצע שלב...

עפ"י פריסה זו: הפרוש הוא כזה... (שאשתך לא תדאג... רק רואים שאתה מאד רומנטי... לזה הכוונה) ולעניינינו: כעת אתה נמצא בתקופה של עומס יתר... הכוונות שלך רציניות, אך האחריות הכבדה שאתה נושא על גבך גדולה מנשוא... העבודה תביא לך כסף... אך לא תהיה מסופק מבחינה אחרת (למשל ריחוק מהבית,מהמשפחה מהחברים וכו') תשיב את מבוקשך ושוב משהו לא יהיה שלם...כמו תפסת מרובה - לא תפסת... ההרגשה שלך טובה.. ומשתפרת והמצב גורם לך להיות כמו בחגיגה... אבל השמחה מוקדמת, ויהיו גם דברים שתצטרך לסדר את המחשבה ולתכנן היטב את הצעדים שלך כי יהיו גם כאב וצער, אתה תרגיש מצליח... הישמר מיהירות, לא מפרגנים לך מספיק... המון עשייה, שלא יודעים היכן תעצר... אתה חושש שדברים ירדו לטמיון... אך מסתבר לך שעומדות בפניך 2 דרכים.... אתה נמצא באמצע שלב... הרבה עניין עם חו"ל... בכל אופן אתה יוצא למשימה עם אנרגיה חיובית... הצלחה בדרכך החדשה... ממני, דפנה... עייפתה אותי... לילה טוב...

sharlibi1

New member
אין כמוך,

לילה טוב / בוקר טוב ( תלוי מתי תראי את התגובה ) המון תודה שר

תפרט...עדיין ערה...

מחכה לתגובתך... קצת בהרחבה כמו שאתה יודע... דפנה... עדיין בכושר !

sharlibi1

New member
דפנה. . .

לצערי אני כשלתי והלכתי לישון, אז ככה, מאוד מעריך את הפריסות והייעוץ שלך ( כמובן שברגע שיהיה עדכון תקבלי סימן על כך ) מקווה לסמן כמה שיותר מהר. כמו כן, את מצליחה להסיר דאגה וחששות מליבנו, ותודה גם על כך. ברגע שאני אחזור לארץ אשמח לקבל ייעוץ יותר אישי וכמובן להצטרף לקורס תודה שרלי

מאחלת הצלחה...

ושתהיה לכם נסיעה טובה לחו"ל... זה הכיוון שלך... מאחלת לך המון המון הצלחה... יש לך את זה... אתה פשוט לא מעריך מספיק את עצמך... זקוק כל הזמן לחיזוקים... תאמין יותר וכך תצליח יותר... בכל אחד יש משהו מופלא שהוא עדיין לא הגשים את עצמו... צא לדרך בבטחה וסמוך שדברים יסתדרו בדיוק ברגע ובמקום המתאים לשביעות רצונך... ממני בהמון ברכות, דפנה רזיאל שיהיה לךיום נפלא...

למעלה