הי- בקשה קטנה

grobear

New member
הי- בקשה קטנה

שלום, קוראים לי דנה, ואני מין קוראת סמויה, אני מאוד נהנת מהשבט ומהמסרים שיש לסדרה להעביר. במסגרת לימודי האנגלית שלי אני עושה פרוייקט על המסרים של השבט. לפרוייקט אני צריכה משאל כלשהו- ובגלל שאף אחד בסביבה שלי לא רואה השבט או אי פעם ראה, החלטתי לפנות אליכם. אני אשמח מאוד אם תוכלו לענות על השאלון הקצר (לסמן את התשובה המתאימה לכם). שם (פרטי): גיל: מתי התחלת לראות השבט? -מתחת לגיל 9 (כולל) -בין גיל 10 ל גיל 12 -בין גיל 13 לגיל 15 - מעל גיל 16 לאיזה קהל יעד את/ה חושב/ת שהסדרה עדיפה? -מתחת לגיל 9 (כולל) -בין גיל 10 ל גיל 12 -בין גיל 13 לגיל 15 - מעל גיל 16 האם המסרים של הסדרה נכונים בעיניך? -כן -לא -חלקם האם את/ה מסוגל/ת להתמודד לבד עם בעיות כמו שמופיעות בסדרה? (הריון לא צפוי,התמכרות לאלכוהול, שברון לב וכו..) -כן -לא -עם חלקן האם היית מוכנ/ה לחיות בעולם ללא מבוגרים? -כן -לא

מיכמיך3

New member
../images/Emo13.gif

שם: מיכל. גיל: 16 כמעט. מתי התחלת לראות השבט? בין גיל 10 לגיל 12. לאיזה קהל יעד את/ה חושב/ת שהסדרה עדיפה? בין גיל 13 לגיל 15. האם המסרים של הסדרה נכונים בעיניך? חלקם. האם את/ה מסוגל/ת להתמודד לבד עם בעיות כמו שמופיעות בסדרה? עם חלקן. האם היית מוכנ/ה לחיות בעולם ללא מבוגרים? כן.

קרניjack

New member
../images/Emo13.gif

שם (פרטי): קרן גיל: 19 מתי התחלת לראות השבט? -מתחת לגיל 9 (כולל) -בין גיל 10 ל גיל 12 -בין גיל 13 לגיל 15
- מעל גיל 16 לאיזה קהל יעד את/ה חושב/ת שהסדרה עדיפה? -מתחת לגיל 9 (כולל) -בין גיל 10 ל גיל 12 -בין גיל 13 לגיל 15 - מעל גיל 16
את שני האחרונים האם המסרים של הסדרה נכונים בעיניך? -כן -לא -חלקם
האם את/ה מסוגל/ת להתמודד לבד עם בעיות כמו שמופיעות בסדרה? (הריון לא צפוי,התמכרות לאלכוהול, שברון לב וכו..) -כן -לא -עם חלקן
האם היית מוכנ/ה לחיות בעולם ללא מבוגרים? -כן -לא
נשמעת עבודה מעניינת

תשובות...

שם (פרטי):= יוני גיל:= 18 מתי התחלת לראות השבט?= בגיל 12 בערך לאיזה קהל יעד את/ה חושב/ת שהסדרה עדיפה?= לכולם, גם מבוגרים, שיראו איך נוער יכול להיסתדר לבד בלי כל הדאגות. [אפילו שזה רק סדרה היא משקפת המון מציאות] האם המסרים של הסדרה נכונים בעיניך?= כן האם את/ה מסוגל/ת להתמודד לבד עם בעיות כמו שמופיעות בסדרה? (הריון לא צפוי,התמכרות לאלכוהול, שברון לב וכו..)= לא יודע מה יילד היום, וכל עוד אני לא נימצא באותה סיטואציה קשה לומר. האם היית מוכנ/ה לחיות בעולם ללא מבוגרים?= את האמת לא. זה קשה. ועוד יותר קשה לדמיין את זה. אבל לכו תדעו, כמו בתשובה הקודמת, אי אפשר לדעת מה מי מו כל עוד אתה לא נימצא בסיטואציה הזאת, קשה לומר.

YaRoN Tribe

New member
../images/Emo9.gif

שם (פרטי): ירון גיל: 18 מתי התחלת לראות השבט? בגיל 10 בערך לאיזה קהל יעד את/ה חושב/ת שהסדרה עדיפה? מעל גיל 16 האם המסרים של הסדרה נכונים בעיניך? -חלקם האם את/ה מסוגל/ת להתמודד לבד עם בעיות כמו שמופיעות בסדרה? (הריון לא צפוי,התמכרות לאלכוהול, שברון לב וכו..) -עם חלקן האם היית מוכנ/ה לחיות בעולם ללא מבוגרים? בכיף.

פריבידי פריבידי.

שם (פרטי): גיתית גיל: 19 וחצי מתי התחלת לראות השבט? -בין גיל 10 ל גיל 12 לאיזה קהל יעד את/ה חושב/ת שהסדרה עדיפה? כל אלה: -בין גיל 10 ל גיל 12 -בין גיל 13 לגיל 15 - מעל גיל 16 האם המסרים של הסדרה נכונים בעיניך? -כן האם את/ה מסוגל/ת להתמודד לבד עם בעיות כמו שמופיעות בסדרה? (הריון לא צפוי,התמכרות לאלכוהול, שברון לב וכו..) -כן (לא שיצא לי להתמודד איתן, כן?
) האם היית מוכנ/ה לחיות בעולם ללא מבוגרים? -לא

צוף בו

New member
../images/Emo192.gif

שם (פרטי):גליה גיל:14.5 מתי התחלת לראות השבט? -בין גיל 13 לגיל 15 לאיזה קהל יעד את/ה חושב/ת שהסדרה עדיפה? 12 ומעלה האם המסרים של הסדרה נכונים בעיניך? -כן האם את/ה מסוגל/ת להתמודד לבד עם בעיות כמו שמופיעות בסדרה? (הריון לא צפוי,התמכרות לאלכוהול, שברון לב וכו..) לא חויתי אז לא יודעת. האם היית מוכנ/ה לחיות בעולם ללא מבוגרים? כן. נראה מאגניב.

../images/Emo9.gif

שם (פרטי):בר גיל:17 מתי התחלת לראות השבט? -מתחת לגיל 9 (כולל) לאיזה קהל יעד את/ה חושב/ת שהסדרה עדיפה? כולם האם המסרים של הסדרה נכונים בעיניך? -חלקם האם את/ה מסוגל/ת להתמודד לבד עם בעיות כמו שמופיעות בסדרה? (הריון לא צפוי,התמכרות לאלכוהול, שברון לב וכו..) לבד לבד? אני בספק. אני אני נמצאת במצב כלשהו אני צריכה שאנשים מבחוץ יראו לי איפה אני עומדת. האם היית מוכנ/ה לחיות בעולם ללא מבוגרים? -לא

G e o r g i a

New member
../images/Emo202.gif

שם (פרטי): מיכל גיל: 18 וארבעה חודשים. מתי התחלת לראות השבט? -מתחת לגיל 9 (כולל) -בין גיל 10 ל גיל 12
-בין גיל 13 לגיל 15 - מעל גיל 16 לאיזה קהל יעד את/ה חושב/ת שהסדרה עדיפה? אני יודעת שהפנו אותה לגילאי 11-17. זה הגיל המתאים בעיני, אבל אני אוכל לראות אותה לנצח...
-מתחת לגיל 9 (כולל) -בין גיל 10 ל גיל 12 -בין גיל 13 לגיל 15 - מעל גיל 16 האם המסרים של הסדרה נכונים בעיניך? -כן
-לא -חלקם האם את/ה מסוגל/ת להתמודד לבד עם בעיות כמו שמופיעות בסדרה? (הריון לא צפוי,התמכרות לאלכוהול, שברון לב וכו..) -כן -לא -עם חלקן
האם היית מוכנ/ה לחיות בעולם ללא מבוגרים? -כן
אבל רק לזמן קצר
-לא

gititp

New member
../images/Emo98.gif

שם: גיתית גיל: 16 מתי התחלת לראות השבט: בין גיל 10 לגיל 12 לאיזה קהל יעד את/ה חושב/ת שהסדרה עדיפה: מגיל 13 ומעלה... האם המסרים של הסדרה נכונים בעיניך: כן האם את/ה מסוגל/ת להתמודד עם בעיות כמו שמופיעות בסדרה: עם חלקן האם היית מוכנ/ה לחיות בעולם ללא מבוגרים: כן

קטרפי

New member
טוב נו ../images/Emo110.gif

שם (פרטי): עידן גיל: אין לי גיל מתי התחלת לראות השבט? -בין גיל 13 לגיל 15 לאיזה קהל יעד את/ה חושב/ת שהסדרה עדיפה? -בין גיל 10 ל גיל 12 -בין גיל 13 לגיל 15 - מעל גיל 16 האם המסרים של הסדרה נכונים בעיניך? -רובם האם את/ה מסוגל/ת להתמודד לבד עם בעיות כמו שמופיעות בסדרה? (הריון לא צפוי,התמכרות לאלכוהול, שברון לב וכו..) -כן (אם הכוונה היא בלי עזרת מבוגרים אבל עם חברים) האם היית מוכנ/ה לחיות בעולם ללא מבוגרים? -הלוואי!!

:)

שם (פרטי): נוי גיל: 16 מתי התחלת לראות השבט? -מתחת לגיל 9 (כולל) לאיזה קהל יעד את/ה חושב/ת שהסדרה עדיפה? משהו כמו מעל גיל 13.. האם המסרים של הסדרה נכונים בעיניך? -חלקם האם את/ה מסוגל/ת להתמודד לבד עם בעיות כמו שמופיעות בסדרה? (הריון לא צפוי,התמכרות לאלכוהול, שברון לב וכו..) -עם חלקן האם היית מוכנ/ה לחיות בעולם ללא מבוגרים? -לא

MMIICCHHAALL

New member
../images/Emo181.gif

שם (פרטי):מיכל גיל:12.5 מתי התחלת לראות השבט? 12 לאיזה קהל יעד את/ה חושב/ת שהסדרה עדיפה? מ-10 האם המסרים של הסדרה נכונים בעיניך? -חלקם האם את/ה מסוגל/ת להתמודד לבד עם בעיות כמו שמופיעות בסדרה? (הריון לא צפוי,התמכרות לאלכוהול, שברון לב וכו..) -עם חלקן האם היית מוכנ/ה לחיות בעולם ללא מבוגרים? -כן

מיכמיך3

New member
גנבת לי את השם, לא יפה...

סתםםםםםםם... צוחקים.... יש לך שם יפה בהחלט.

Slow Cheetah

New member
../images/Emo219.gif

שם (פרטי): דני [ואני בת
] גיל: 13.9 מתי התחלת לראות השבט? -מתחת לגיל 9 (כולל) לאיזה קהל יעד את/ה חושב/ת שהסדרה עדיפה? גיל 20 ומטה האם המסרים של הסדרה נכונים בעיניך? -חלקם האם את/ה מסוגל/ת להתמודד לבד עם בעיות כמו שמופיעות בסדרה? (הריון לא צפוי,התמכרות לאלכוהול, שברון לב וכו..) -עם חלקן האם היית מוכנ/ה לחיות בעולם ללא מבוגרים? -כן

tribe spirit

New member
אוקי../images/Emo118.gif|בלון

שם (פרטי):נדיה גיל:18 וחצי מתי התחלת לראות השבט? - -בין גיל 10 ל גיל 12 - - לאיזה קהל יעד את/ה חושב/ת שהסדרה עדיפה? - --בין גיל 13 לגיל 15 - אבל זה רק אם חייבים.היא מתאימה לכולם. האם המסרים של הסדרה נכונים בעיניך? -כן - -חלקם האם את/ה מסוגל/ת להתמודד לבד עם בעיות כמו שמופיעות בסדרה? (הריון לא צפוי,התמכרות לאלכוהול, שברון לב וכו..) - - -עם חלקן האם היית מוכנ/ה לחיות בעולם ללא מבוגרים? -כן -

למעלה