הי בננות

הי בננות ../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif

מה נשמע ? מצטערת שמזמן לא כתבתי, יש לי לחץ נוראי בעבודה. דרדסית תחזיקי מעמד ונקווה לטוב לבנדה חופשה נעימה לסלי היקרה - שמחתי להשתתף בשמחתך, כן ירבו לענת כל הכבוד על ההתקדמות, שיהיה בהצלחה ללולבי בהצלחה עם הבחירה, אין לי עצות לתת לך כי אנחנו עושים זאת באופן עצמאי לסיגל - מקווה שבקרוב יהיה לך שוב תירוץ לאכול סופגניה לסיגלי רפואה שלמה מירבי - השמיעי קול... ספרי חוויות למילנה, ערד וכל מי ששכחתי המון בהצלחה וכמובן - חג שמח ! נ.ב. היום התחלנו בטיפול אז תחזיקו לנו אצבעות

אפרופו טיפול.....

נראה לי שהטיפול שלי לא משהו בכלל
היום הייתי פעם שנייה בביקורת. ובצהריים אמרו לי לחזור ביום שישי,כי אין שום התקדמות. אני יודעת שיהיה בסדר בחודש אחר של המחזור. טוב.....אני על טבעי. חוץ מיזה,היו לי אורחים ביומיים האחרונים,הקיצר,לא חסרה לי עכשיו עבודה בבית. ואני כאן יושבת,מביטה באפאטיות במחשב(מעניין למה?)הרגשה כזו לא משהו....

Aradi

New member
היי ענת

גם אני עכשיו על המחשב... את לא חייבת לענות, אבל מדוע את בטיפול טבעי?

מירבי*

New member
דניאל יקרה...לפני הכל בהצלחה

מאחלת לכם טיפול קל, קצר ופורה, הלוואי שבעוד 9 חודשים תהיי עסוקה לפחות כמו שאני עסוקה כרגע. נשיקות..

בנדה1

New member
הי בנות, חזרנו, היה נפפפפלא !

דרדי אני מצטערת לשמוע על אמא שלך, מקווה שהיא בכל זאת תתגבר ויהיה טוב. דניאל, שמחה, מחזיקה אצבעות מקווה שהכל הכל הכל ילך טוב ומהר. ענת, זה תופס תאוצה הא? אנחנו נחנו, אכלנו, אכלנו, אכלנו, ישנו ועוד אכלנו. אתמול עשיתי יום רילקסיישן בספא כולל מסאג´. הנחתי את הראש בתוך החור שבמטה וכדי לא לחשוב על כלום פשוט התרכזתי בכל מקום שבו המסאג´יסטית נגעה. והיה אדיר. זהו שמחה לחזור, למרות שזה כולל גם חזרה לשיגרה אבל אין מה לעשות נגד זה, אוטוטו יתחילו שוב הקיטורים, מירב אני אתן לך עוד יום יומיים לנוח ממני... טוב בנות
לכולכן.

בנדה ברוכה השבה../images/Emo24.gif

אני שמחה שנחת,ומילאת מצברים! אבל מה לעשות אחרי כל חופשה חוזרים לשגרה
בנדה,מחזיקה לך אצבעות. אנחנו כאן,חייבים הריון!!!!!! לפחות אם לא אני(כרגע),אז מישהי אחרת. זו אותו סוג של שמחה.

למעלה