הי בנות!

mondani5

New member
הי בנות!

הנסיך הקטן עדין לא משוחרר מהצהבת לכן לא יהיה ברית בשלב זה עד ה-19.1.04 ,לפחות שיתחזק קצת. רחלי כבר חזרה לעצמה וכאילו כלל לא היתה בהריון. צחוק הגורל שכנראה שהפונדי שלי תטפל בנסיך. אני בחופש בבית קצת ניקוי ראש לעצמי ,הוסיפו לנו מס' שנים לפנסיה והייתי בטוחה שאני פורשת בסוף השנה.לאחת כמוני במסגרת העבודה שאני נמצאת בה 30 שנה זה די והותר. הנסיכות יחכו לי עד שנלך ביחד לגן. אירית.

מרגיז נושא הפנסיה../images/Emo123.gif

אין דבר זה עדיין יותר קרוב מהפנסיה שלי. אני מקווה שהנסיך יחלים מהר. נשיקות

מירבי*

New member
אירית, כמה שנים נוספו לך?

שמעתי הבוקר שהעלו את גיל הפרישה לנשים ל-48, אני מתארת לעצמי שבארגון שבו את עובדת יש חוקים משלו לעניין,עוד כמה שנים תצטרכי לעבוד?

mondani5

New member
הפנסיה......

במהלך חיי בכל פעם שהיה צריך לקרות משהוא תמיד צד השד הנוראי לשבש את התוכניות. לפחות בפונדקאות הצלחתי במכה הראשונה בינגו.ממוקפאים 4 שנים אחורה בשתי הנסיכות שיר ורון. הייתי אמורה לפרוש בסוף השנה ,בהצטברות חופשים ומענק פרישה על פי דרגתי הייתי אמורה לצאת ביום ההולדת של הבנות.ב-2.3.04 נכון לחוק החדש אני אמורה להשאר עוד 3 שנים נטו!. אירית

איריתוש../images/Emo24.gif

תתנחמי חמודה שהפנסיה שלך הרבה יותר קרובה משלי.( עד גיל 62 ). זה נראה לי ממש רחוק ומעייף

mondani5

New member
וואוו..באמת מתנחמת!!!

אבל המסגרת שאני עובדת בה כל יום עבודה היו שלושה ימים!!! היום כבר אני יושבת על זרי דפנה, אבל לפחות 20 שנה היו הרבה ימים ולילות ששכחתי היכן אני גרה,ובמקרה הטוב ביותר היינו נפגשים במדרגה האחרונה. הבנות שינו את כל הגישה שלי לעבודה ולחיים בכלל ,כיום הם 100% בשבילי השאר מתגמד. מה נשמע עם אמך? אוהבת אירית

איריתוש../images/Emo23.gif

מה שלום הנסיכות? ומה שלום הנסיך הקטן והאם הצהבת חולפת? אמא שלי בסדר גמור וכבר עוזרת לי עם ירין- מה היתי עושה בלעדיה. נשיקות

mondani5

New member
לירון מתוקתי

לנסיך הצהבת ירדה ל-10.6 והוא מתאושש ,רחלי חזרה למשקל שלה לפני ההריון ופחות מזה ,רצה ומתרוצצת כאילו לא עברה את הטראומה הקשה. קבעו את הברית ליום שני הבא בעזרת השם. אני שמחה שאמך מתאוששת ומטפלת בירין המתוק. אוהבת אירית

למעלה