הי בנות!!!

mondani5

New member
הי בנות!!!

היום צריך להיות לנו עוד תינוק/ת באתר,מה קורה עם שלומבא,משהוא יודע? היום היתה הלידה. מה קורה עם מירי ,היום האולטרסאונד? מחכים לכם יקירות. אוהבת אירית

מירבי*

New member
שלומבא תעדכן כשתגיע למחשב

אני מאמינה שהכל בסדר שם ובטח ההתרגשות גדולה מתמיד... אירית את זוכרת את היום שהבנות נולדו..זה יום כל כך מרגש ומיוחד... מירי תעדכן כשתגיע..אגלה לכם בסוד בינתיים שהכל בסדר..היא תספר מאוחר יותר..

miri71

New member
יום מטורף ושמח - הכל נראה בסדר

כמו שמירב שלנו אמרה. יש שק הריון אחד שנראה חמודי
זהו,יש תמונה ראשונה, אפשר להתחיל לעשות אלבום
הוזמנו ליום רביעי הבא לעוד אולטראסאונד. אולי עד אז יהיה כבר דופק? מה אתן אומרות? הרי ד"ר קול שלנו לא טרח להסביר לנו שום דבר, לא ענה על אף שאלה. אילנה מה-זה התעצבנה, אמרה לו שהוא אדיש - פשוט תמללה את המחשבות שלי וכל הכבוד שהיא העיזה. נראה שנלך לביקור לרופא פרטי כדי שייתן הסבר שמגיע לנו לקבל. הריון זה מספיק מיוחד ומספיק מייגע...ככה לפחות נמגן את עצמינו בידע קצת. תודה, חמודות מחכה בהתרגשות לסיפור הלידה החדש שהיה היום...

mondani5

New member
הי מירי יקירה!!!

כן תתחילי לשמור את התמונות לאלבום!! לגבי דופק בד"כ רופאים מעדיפים לראות בשבוע ה-7 אך גם בשבוע החמישי אין בעיה לראות. אני זוכרת את התאריך שחכינו לאולטרסאונד הראשון זה היה ב-1.8.2002 ,לפני שנה,איך שפרופסור דור התרגש שרעה שני שקי עובר,ועוד גער בי שרציתי לתרום את העוברים המוקפאים למחקר. יקירתי עוד מצפה לך התרגשויות בדרך,עוד מעט תראי את היד האף ומה לא,אני מוכנה לחזור על הסרט הזה כל חיי. בהצלחה יקירה. אירית

בשורות נפלאות מירי ../images/Emo42.gif

מקווה שהרופא הפרטי יתייחס להריון היקר הזה בכבוד הראוי לו... שההמשך יעבור בהצלחה ובקלות

mondani5

New member
איך אשכח!!!

איך אני יכולה לשכוח את יום הלידה,כל הכבוד לשלומית שטרחה לרשום באתר אני הייתי בהלם מוחלט ולקח לי זמן לכתוב באתר. אני מתרגשת מכל הריון,ומכל לידה כאילו אני בעצמי במקומן. רק מי שחווה את החוויה מבין אותנו. אוהבת אירית.

miri71

New member
בנות, שלכולנו יהיה המשך טוב -

לכל אחת ובכל שלב שהוא. החלטנו בשבוע הבא ללכת לרופא פרטי לייעוץ, חשוב להרגיש בידיים טובות. סוף שבוע טוב וקריר
לכולם

למעלה