הי בנות!

mondani5

New member
הי בנות!

טוב אז יש בשורה טובה ממירי,וזה הכי חשוב,ובשורה טובה משלומבא שאמורים להיות הורים עוד יומיים. שוחחתי עם ליידי בל ואביה,קשה לחשוב על זה ממש עצוב. ביום הולדתו של בעלי : לבסוף לקחתי את הנסיכות לא יכולתי בלעדהן, למרות שגיסתי ממש החליטה להיות "ברוגז" על כך שלא השארתי לה אותם,אבל אתמול היא באה עם הילדים הזמנו פיצות ואנחנו "בשולם".היה שגעון אתן ,הן ממש היו אטרקצייה במלון ואני הלכתי כמו טווס. חיכיתי 25 שנה לנסיכות ,אז אשאיר אותם ואסע לבלות? לא יכולה אפילו דקה בלעדיהן,גם ככה אני בדיכאון בעבודה ומחכה לרגע לחזור לחיוך שלהן. רק שמועות טובות . אוהבת אירית

אירית יקרה כמה שאת צודקת../images/Emo25.gif

רק מי שעבר את מה שעברת יכול להבין שבשבילך חופשה ללא נסיכותייך היא לא חופשה אמיתית שכן היית חופשיה 25 שנה ומה שליבך רצה ונשמתך היתה כמהה היגע ומלא את ביתך באור ושמחה עד אין קץ יש אנשים שחושבים שחופש טוב להורים מה שאינני שוללת אבל בשבילך החופש הוא נסיכותייך ששחררו אותך מכבלי הכאב ששום חופש לא היה משחרר אותך תהני יקירתי מיכול רגע עם בנותייך עמלת עבור זה כול כך ואל תתני לאף אחד לשפוט אותך
אוהבת אותך מזל טוב לבוס
ונשיקות לנסיכות
שאני מתה לראות אולי איזה תמונה בפורום

mondani5

New member
ציצינה יקירה

איזה מזל שלקחתי אותן,לא הייתי נהנת אפילו לשניה,גם בעלי ,אי אפשר בלעדהן ,פעם הייתי נשארת ימים ולילות בעבודה היום אני מחכה לרוץ הביתה לנסיכות, אני ממש נמרחת עליהן ,25 שנה נסעתי לפחות פעמיים שלוש בשנה לחו"ל, בתי מלון ,נופשים,היום בלעדיהן הכל חלל ריק. תודה על ההבנה והתמיכה. אוהבת אירית

מירבי*

New member
ציצנה את כל כך צודקת....

אני זוכרת כששי-לי נולדה הרגשתי שאין טעם לחופשות אם היא לא איתי, גם לי ולחיים היו מספיק שנים לצאת לבד לנופש, וכשהגיעה שי-לי היינו לוקחים אותה איתנו לכל מקום, עם ליבי עוד לא יצא לנו לנסוע לנופש, אני מקווה שיצא בקרוב..אין לי ספק בזה, הן איתי .. אירית, תעשי רק מה שאת מרגישה בעניין הזה, אל תקשיבי לכל מי שאומר לכם שאתם צריכים קצת חופש מהילדות ולהיות יחד אחד עם השני, מנסיון אני יכולה להגיד לך שמתי שהוא זה קורה, אבל אז זה בא בדרך טבעית מתוך בחירה שלכם.. אל תפסיקי להנות מכל רגע איתן..מגיע לך..עבדת מספיק קשה בשביל להגיע לזה

mondani5

New member
הי מירבי יקירה

אני לא מאמינה איך עדין לא יצאת לנופש עם ליבי!!! הנסיכות כבר הספיקו להיות 3 פעמים באילת, בים המלח, ובצפון,הן כבר התרגלו לבלות חופשי כמו שצריך לא? חודשיים ראשונים לא יצאתי מפתח הבית הרופא הזהיר אתי עד החיסון של גיל חודשיים אחר כך התחלנו להתפרע. אני חולה עליהן כל יום יש משהוא חדש ,שיר כבר מתהפכת, ורון צוחקת בקולי קולות. צאי קצת לחופש מגיע לך. אני מקפידה כל שבת לנסוע עם הבנות ,סתם כך לפעמים לשום מקום,היינו בזיכרון,קסריה,חדרה חיפה אצל לירון המדהימה,ובדרום. קחי את חיים שי לי וליבי וצאי להנפש. אוהבת אירית

איריתוש גם אני מבינה../images/Emo25.gif

לליבך גם היום קשה לי להשאיר את ירין ולנסוע להרבה זמן .לפני שנה שנסענו לשבוע וכמעט טיפסתי על הקירות עד שחזרנו.וכשהו היה יותר קטן לא זזנו לדקה בלעדיו.כשהן תגדלנה קצת תוכלו לנסוע בלעדיהן. האמת גם אני מתגעגעת לראות אותן
. נשיקות לכולם

mondani5

New member
הי לירון יקירה!!!

התגעגעתי אליך,פיתחתי את התמונות ירין ממש מדהים אמרתי לכולם שהוא החתן שלי ,מי יודע ימים יגידו. השבוע אקח את גיסתי רחל ונראה מה מתבשל לה ברחם,אנחנו במתח. תקפצי לביקור לך יותר קל. נראה לי שנעשה שוב מפגש לפורום לקרת סוף חופשת הקיץ ,התגעגעתי . נשיקות ואוהבת אירית

איריתוש../images/Emo24.gif

תודה חמודה אם ירין יהיה החתן זה יהיה נהדר כי אני יודעת מאיזו משפחה הכלה ומי משתיהן תהייה הכלה זה הוא יצטרך לבחור כבר לפי הטעם שלו ותאמיני לי זה יהיה קשה מאד כי שתיהן מקסימות- אולי יעשו רוטציה , סתם בצחוק. מפגש נוסף יהיה ממש כיף , אני מקווה להגיע לאזור בקרוב. נשיקות

mondani5

New member
לירון יקירה!

אם זה ירין אני מאשרת רוטציה,,תמצאי זמן לביקור.אנחנו צריכות להפגש!!! אוהבת אירית

למעלה