הי בנות!

mondani5

New member
הי בנות!

ביום שבת טיילנו בקניון מרינה הרצליה עם הנסיכות ,המקום משגע,והבנות מתחילות להיות בלייניות. אח"כ קנינו מתנות ללילך בגדים יפייפיים,טוב לה יש גוף שאפשר להלביש עליו, היה כיף להיות כך כולנו יחד. מאחלת לליידי בל החלמה מהירה . למירי שהבטא תכפיל את עצמה ,ד"א מירי עוד משהוא ,אם מדובר בעובר אחד הבטא צריכה להכפיל פי 1.5 ,מ- 55 ל- 80 זה כמעט כמו הנוסחה,כמו כן ביום ה-16 אמור להיות 120 ,אז היי רגועה ילדה. אירית

מירבי*

New member
היי אירית יקרה../images/Emo24.gif

אצלצל אליך היום, אנחנו עוד צריכות לקבוע... אני מתארת לעצמי איזה כיף זה לטייל עם עגלת תאומות יפהפיות כאלה..הן גם חייכניות מה שבטח גורם לכולם לחייך אליהן חזרה
מאחלת לך שתמשיכי להנות מכל המתוקות שלך, מה עם ההפתעה למונדני? נשיקות ויום נפלא

mondani5

New member
הי מירב יקירה!1

שיר ורון באמת חייכניות,ולכן גם כל אדם שמתקרב אליהן משגע ומשתגע איתן,אבל כיף של ממש. אני חושבת שאסגור על צימר בצפון,האמת הוא מאד אוהב את אילת ,אז אולי גם נדרים,מחר אסגור סופית. גיסתי החליטה שהיא לא עושה סקירת מערכות עכשיו שבוע 14,ואנחנו במתח מה גודל שם ברחם נסיכה או נסיך,הלואי על כל בת בפורום,מי יודע ,רחל הרי רצתה לשמש לי כפונדקאית, אולי זוג הורים חשוכי ילדים יזכו שתשמש אותם אחרי הלידה,אלוהים יודע? אוהבת אירית

אם אתם בצפון אז../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif

תעצרו להתרעננות, אתם כבר מכירים את הדרך. תבלו בכיף

mondani5

New member
לירון יקירה!!!

הפעם גיסתי רחל לא מוותרת לי והיא מתעקשת לשמור על הנסיכות, אז אנחנו מדרימים לים המלח,ונראה איך אשן בלילה בלעדי הנסיכות. בעוד שבועיים בע"הש ,אנחנו מתכוונים לנסוע לכיוון הגולן יש שם שטחים של דונם למכירה,מעניין לבדוק ,כבר יצרתי אתם קשר. אוהבת אירית

תבלו יפה ובנחת../images/Emo9.gif

גם אתם צריכים קצת מנוחה ביחד.תמצאו מקום יפה בגולן ותקראו לנו להיות שכנים שלכם. נשיקות

למעלה