הי בנות!

mondani5

New member
הי בנות!

שבוע טוב,היינו עם הבנות אצל לירון יום שלם ולא הרגשנו,לירון אישיות מדהימה ואירגנה לנו אחלה יום,הבטן עדין מלאה מכל הטוב שהגישה,ירין ילד מדהים ומקסים ,בעלה של לירון מרשים בדיוק כמוה,כמו כן היו גם אמונה 4 היפיפיה ובעלה המקסים,ולא יכולתי להתאפק ו"גנבתי "את העוגה שהכינה אמונה 4,(לירון אישרה לי). הבנות היו מקסימות ורגועות ונהנו מכל רגע . תודה לך לירון יקירתי על הארוח הנפלא. אוהבת אירית

מירבי*

New member
שבוע טוב אירית יקירתי../images/Emo24.gif

השיחה שלנו נקטעה באמצע..אנסה לתפוס אותך מחר...

תודה על המחמאות../images/Emo25.gif

היה לנו כיף וגם אנחנו לא הרגשנו שהזמן עובר ופתאום היה כבר מאוחר.נהננו איתכם ועם אמונה 4 ובעלה ובמיוחד נהננו לשחק עם הבנות.איזה אוצרות הנסיכות האלה.
אז המון תודה על המתנות ובמיוחד מירין - כבשתם את ליבו וקלעתם בול. וחבל שמירי לא יכלה להצטרף לחגיגה. נשיקות

איזה כייף!אירית מתי נפגשים?../images/Emo2.gif

אירית שבוע הבא אנחנו טסות
האם יהיה אפשרי להתראות השבוע אחר הצהרים כדאי לראות אתכן ולקבל את מה שהבטחת????????
אני כול כך רוצה לראות את הנסיכות ואותך..........
תקבעי אם בנדה...........

mondani5

New member
ציצינה ילדתי!!!!

בוודאי תגיעו מתי שרק תרצו וחסר לכן שאתן נוסעות בלי ברכה משיר ורון,זו אותה ברכה שאני קיבלתי ולמרות שלא האמנתי ,לקחתי זאת מחברה שילדה תאומים,אשר הכריחה אותי והראיה נולדו שיר ורון. תרימו טלפון,כל יום שתרצנה ,אני בבית ואין לי תוכניות השבוע. אוהבת אירית

sigush3

New member
טיסנ נעימה ומוצלחת../images/Emo50.gif

ציצנה היחידה במינה, ובנדה המקסימה, גם אני הייתי מאד שמחה לפגוש אותכם שוב לפני הנסיעה הגורלית שבעזרת השם תצליח ובגדול, אמן! ואמן! כן יהי רצון. אני מאד נהנתי בחברתכם והיה לי כיף ,איזה מפגש קטן יכול להיות כיפי ביחד עם כל הבנות. א..ב..ל.. אם לא יצא אז אני שולחת לכם מפה אלף נשיקות הרבה מאד הצלחה ואדליק נר להצלחתכם. כתבי לי מתי אתם טסות ואבקש מאימי לבקש עבורכם תפילה מיוחדת שמתקימת בבית הכנסת אמא שלי היא אישה דתית מאד ומבקרת בבית הכנסת כל שישי ושבת. אוהבת ומחזיקה לכם אצבעות סיגוש

miri71

New member
לירון, כמה לי חבל שלא הצטרפנו...

מקווה שבפעם הבאה אצליח. שמחה לשמוע שנהנתם ומקנאה. קצת. או הרבה.

mondani5

New member
מירי יקירה!!!

היה מאלף ,היינו שם משעה 13:00 -19:00 בלי להניד עפעף,כלל לא הרגשנו לירון בעלה וירין מדהימים,אמונה ובעלה מקסימים,דיברנו על הכל,על התארים שכל אחד למד ולומד,על הפונדקאות,על ליידי בל המקסימה,על הא ועל דא והאוכל.............הפסדת בגדול, והנסיכות היו מדהימות שקטות ומקסימות,נהנתי לראות את בעלה של אמונה מרים את רון היא דומה לו בצבע העיניים הבהירות מקווה שגם תצא כמוהו הוא אדם מדהים.בכלל היה כיף,האמת הבאתי לך משהוא להצלחה ולא היה נעים לי לדבר על זה,לכן חזרתי עם זה הביתה אך עשיתי לך טקס פרטי שלי שנקבל בטה חיובית ביום חמישי. אוהבת אירית

אל תקנאי ../images/Emo5.gif. בפעם הבאה

נהנה לא פחות. חוץ מזה אנחנו קרובות אז אפשר להפגש בכיף תמיד. מחזיקה אצבעות ליום חמישי

למעלה