הי בנות

u z a

New member
הי בנות

מזמן לא הייתי כאן, אז קודם כל, מזל טוב לכל ההריוניות החדשות: פוקית ונעמי - בהצלחה! הסיבה העיקרית שהמעטתי לבקר היא, כי הרגשתי שזה טיפונת משתלט לי על החיים, כל העניין הזה של מדידות החום, ההתעסקות במתי להתעורר. זה התחיל מכמה פעמים ששמתי לב שלקראת הבוקר אני לא ישנה טוב, שאני צריכה פיפי ולא קמה כדי לא לפגוע במדידה (אם זה בטווח של שלוש השעות) וכו'. השיא היה איזה לילה של חלומות מציקים שפשוט הייתי מוטרדת כל הלילה מהעובדה שאני צריכה להתעורר למדוד. זה בטח נשמע אדיוטי, אני מקוה שהשלב הזה מאחורי, ואני אשוב אליכן במלוא המרץ. בין לבין, גם הצלחתי להיות חולה, מה שקצת דפק לי את המדידות. אני כבר לא יודעת מה קורה אצלי בגוף. כשמסכלים על הגרף, ברור שהיה ביוץ (בלי הריון), אבל מצד שני - הייתי חולה... מצד שלישי - זה קרה בדיוק בימים פוטנציאלים לביוץ... מצד רביעי - המחזור שלי לא סדיר. בקיצור, בלגן לגמרי (גם ההודעה הזו קצת מבולגנת, לא?), תודה למי שהקשיבה לי עד כאן, מקווה להיות פעילה יותר. אוזה

פּוֹנְג

New member
זה לא נשמע אידיוטי בכלל

גם לי קשה עם המדידות הללו. אבל עם הזמן זה פחות מטריד

u z a

New member
שבע בבוקר

בימים שמדדתי ב- 9, הורדתי 2 עשיריות מעלה. מה דעתכן לשים את המדידות שלכן, כדי שאראה אם אצלכן הן גם כ"כ לא אחידות?

m i c h a l y

New member
כן. גם אצלי היו כל מיני קפיצות....

צרפתי כבר את הגרף שלי כאן מתישהוא...(חפשי במאגר ההודעות שנשלחו עם קבצים) בכל אופן, עזבי אותך מהשוואות, ממילא לכל אחת יש גרף אחר. לי נראה שבייצת, ואולי יכנסו לכאן עוד מומחיות שיוכלו לומר דעתן... בהצלחה בכל אופן, מיכל.

פּוֹנְג

New member
את רוצה לראות למי יש יותר גדול?../images/Emo8.gif

אני מוכנה לצרף את הגרף (שהיום בבוקר הסתבר לי שהוא הולך להיות 'עצוב'...
) אבל אני אעשה את זה בערב מהבית... אבל כן, המדידות הן לא אחידות. דרך אגב, את יכולה להכנס בקישורי הפורום, יש שם, ב'תוכנות למעקב מדידות' (משהו כזה) לא מעט אתרים שיש להם תוכנה שמאפשרת רישום הטמפ' והם גם יוצרים גרף נחמד. בכל אופן שם תוכלי לראות כל מיני גרפים של אחרות ותראי שאת לא לבד בתנודיות...

מצטרפת לברכות להריוניות החדשות ומזד

ומזדהה עם כל מילה שכתבת לגבי ההשתלטות על המחשבות...אני ממש לא התמדתי במדידות האלו והבנתי שזה לא מתאים לי אז ויתרתי על המדידות האלה (אצלי יש מעקב זקיקים כך שאני באמת יכולה לוותר לעצמי החודש). אני לא יודעת איך המחזורים שלך אבל אם הם סדירים פחות או יותר, אולי יהיה לך יותר קל עם ערכות הביוץ. בכל מקרה המון בהצלחה

למעלה