הי בנות

Guy K

New member
הי בנות

כמו שאתם רואים התקנתי עברית במחשב של החבר אז אני יכול לכתוב כמו בנאדם... אז דבר ראשון שלום לכל מי שלא דיברתי איתו מאה שנה. ודבר שני נורא כיף לי לראות איך הפורום משגשג בזמן האחרון - מזכיר לי את הימים שהוא היה הפורום היחיד באשכול
(אופק, איפה אתה? אני יודע שאתה קורא אז תגיד שלום יא נבלה) ובעצם הדבר שרציתי לכתוב הוא: לפני מלא זמן שמתי בבנים בלבד קטגוריה של קישורים למאמרים נגד הומוסקסואליות. כל מני מאמרים שמסבירים למה זה לא נכון ואיך אפשר לתקן את זה וכיו"ב.. אז קודם כל כולם ללכת ולקרוא את זה כי חשוב לקרוא גם את הצד השני (מה גם שככה יותר קל להבין מאיפה הם באים ומה לענות להם) ודבר שני שיותר משמעותי הוא... (פנייה נרגשת למנהלי הפורום) אולי נעשה איזה מאמר של שלל תגובות לטענות הומופוביות ושוללות הומוסקסואליות? זה יכול לכלול תשובות הומוריסטיות, עצבניות, מלומדות, מה שלא יהיה... וככה כשמישהו יתקל באיזושהיא הערה שלא במקום יהיה לו בשלוף עשר תשובות. רוצים?? (אגב, אין לי כוח לשים את הקישור כי המחשב עושה לי בעיות ואני לא רוצה שהוא יקרוס אבל אם למישהו יש חשק להביא קישור - אז זה נמצא בבנים בלבד, תחת קישורים בקטגוריה "מאמרים נגד הומוסקסואליות" או משהו כזה.. נו, בעצם אתם כבר ילדים גדולים ותצליחו למצוא את זה בלי הסברים מטופשים
) יאללה ביי בינתים

עודד א

New member
מרים כפפות אנוכי

אהלן גיא, טוב לראות אותך פה. אני מקבל בחום את ההצעה שלך (ומשתוקק לראות אילו תשובות יהיו לחברים בפורום נגד הומופוביה). את הקטגוריה עליה דיברת, לא מצאתי. זה באמת כבר לא קיים, או שאני צריך להחליף משקפיים ?????

למעלה