הי בנות

הי בנות

קיבלתי היום אישור לקבל את ההלוואה בסך 5000$ מירושליים. טוב לפחות יש "יענו" התקדמות
בקיצור-גם יום חמישי הזה אני צריכה להיות אצל פרפ זליקסון-רופא המטולוג מתל השומר(רופא תותח) מקווה שיתמוך בשאיבה ולא ישתנפן כמו פרפ דור. בנות מה שאני רוצה להגיד- למרות כל הקשיים שיש לי בכל התהליך הזה,לא אכפת לי,אני ממשיכה ,יהיה לי(בע"ה) ילד נוסף. רק השאלה הנשאלת אם זה יהיה מהבייצית שלי או לא. שאלה חשובה!!!!!!!!!!!!!!

א י נ ס

New member
אוי אהובתי כמה אני מבינה אותך

גם אני עם אותה תהיה בדיוק! גם בעלי לא כל כך רצה! אני יודעת בתוכי שעם התרומה, הסיכוי טוב יותר! כשחושבים על זה, זה לא כל כך נורא! (לבעל זה יותר קשה מאשר לאשה, אצל כולן) בקיצור, מזדהה. ולא אומרת הפעם מה דעתי. רק מביעה הבנה.

אינס

לעומת זאת בתוך תוכי אני בטוחה ששאיבת הביציות יותר טובהויותר בטוחה. ולמרות מה שהרופאים חושבים. כי יש לי כבר הוכחות שהשאיבות עברו בהצלחה. מה שקורה עם הרופאים,זה שהם כנראה פוחדים מתביעות אם חלילא יקרה משהו. תראי,היום גם בחורה בריאה שהולכת לשאיבה יש סיכונים,קל וחומר בחורה עם היסטוריה של סיבוכים. אני מבינה את הרופאים,אך זה לא פייר שהם הפסיקו לי את הטיפול,כשם שיש דברים בעולם שלא פיירים. אינס-ביום חמישי הקרוב אהיה אצל ההמטולוג(רופא בכיר מאוד) ואני מאמינה שירשום המלצה חיובית(אראה לו את כל האישורים,ו"ההוכחות" שאין שום סכנה בטיפול). בעוד שבוע בדיוק אהיה אצל פרפ דור באופן פרטי. ואני חייבת להגיד משהו:שהועדה הציעה לי,והחליטה עבורי שאעשה תרומת בייצית,לא הקשבתי להם,ורק בזכות זה,יש לי נכון להיום 2 עוברים מוקפאים. אני מקווה שגם כך זה ילך הפעם,אני אמשיך להלחם,ולא אקבל הכל מה שמציעים לי,או שקובעים בשבילי. לסיכום-אני אפנה לתרומת בייציות רק ואם אחסם מכל הכיוונים,ולא יעזור לי שום דבר. אז תרומת ביציות זה האפשרות האחרונה שיש לי,אבל כרגע,לא אלך ואזגור על תרומה,כי יש עוד סיכוי,הרי יש תקדימים שהפעולה עוברת בסדר.

אוסוש

New member
ענת, שיהיה לך בהצלחה!

העובדה שאת מכירה בתרומת ביצית כאופציה אפשרית נראה לי מאד חיובי!!!

אוסוש הי,אני מכירה בתרומת בייצית

כאופציה אחרונה והיחידה שתהיה לי לעשות פונדקאות. כרגע אני ממשיכה להביא אישורים,ואני צריכה להיות אצל מספר רופאים מה שאני מכירה ויודעת הכי טוב זה:שאני חייבת עוד ילד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo50.gif ענתוש´

מקווה בשבילך שהפרופ´ לא יעשה יותר מידי בעיות... מחזיקה אצבעות !

למעלה