הי בנות

lior362

New member
הי בנות

חזרתי אחרי שלא הייתי הרבה זמן . מה שלומכן ? רציתי לשאול משהו בקשר לאדנומיוזיס ,למרות שאני יודעת שכאן זה אנדומטריוזיס אבל אני זוכרת שהיו כמה בנות שהיה להן אדנו ממיוזיס . האם ניתן לקחת גלולות נגד הריון רצוף כדי לא לקבל מחזור כי מה שקורה שכל חודש יש יום אחד שאני לא יכולה ללכת לעבוד . זק מה נשמע ממי ? מה שלום הקטנציק ? אולי תוכלו להעביר לי פרטים של מישהי שיש לה את זה שבת שלום לימור

הי לימור

גם לי יש אדנומיוזיס מצבך טוב. כשלי יש מחזור, אני לא הולכת לעבודה 5-7 ימים מעוצמת הדימום
כמה דברים- אני אישית לוקחת גלולות רצוף- אבל זה בהוראת הרופא, לא על דעת עצמי. אני מקבלת מחזור אחת ל4 חודשים, ומטופלת בהקספורון שמפחית את כמויות הדימום. את יכולה ללכת למרפאה בתל השומר- הם מקבלים שם גם אדנו, ולי לאחרונה הם הוסיפו עוד תרופה. בכל מקרה, אם הדימום חזק, אני ממליצה לך לעקוב אחרי מצב הברזל אצלי בגלל ששנים לא האמינו לי ("את מפונקת...") לא בדקו לי את הפריטין (שזה מאגרי הברזל) וכיום אני מאוד אנמית וצריכה לקבל עירוי ברזל. בהצלחה...

lior362

New member
הי

תודה על התגוגה המהירה . אני אחרי ניתוח פתיחת בטן ו 20 מנות דם כי ההמוגלובין שלי ירד ל 4 והייתי ללא מחסני ברזל פריטין וברזל נמוך . כיום אני מקבלת עירוי ברזל אחת לחודש באופן קבוע . הרופא אומר להוציא את הרחם אבל זה לא בא בחשון . עוד לא ילדתי . אז קודם כל אני מאחלת לך בריאות ! דבר שני את לוקחת גלולות נגד הריון 4 חודשים רצוף ? אני לא רוצה בדיקת אולטראסאונד כי כבר עברתי מסכת גיהנום ממה שהרופאים אמרו לי . האם אוכל לדבר איתך במייל אישי או איך שנוח לך . תודה מה את אומרת בעבודה ?

ליצולה

New member
וואו

אני אסתכן בלהשמע לא נחמדה אבל אבחו שיש לך אדנו, עשו ניתוח, עירוייים- כל איבוד הדם זה מהמחזור? ואף אחד לא דיבר על אופצייה טיפולית? נשמע שאת הולכת לרופא שלא מבין באדנו בכלל ההמלצה הראשונה שלי היא בכל תוקף לחפש רופא שמבין בזה כמובן איום כריתת הרחם מאיים על כולנו, אבל הרופאים שלי הבטיחו לי שיש הרבה מה לעשות לפני והדבר הכי חשוב, אם מחזור גורם לך לאיבוד דם- נשמע שצריך להפסיק את המחזור! אני ממליצה בחום על המרפה בתל השומר. אפילו אם את מפחדת מאלוטרסאונד. אולי הם ייעשו לך בטני ובכל מקרה הם מאוד עדינים. העיקר שם זה שני רופאים שמאוד מאוד מבינים בתסמונת הזו ואיך אפשר לטפל בה ולהקל עליך. את לא צריכה לסבול ככה! לגבי השאלות ששלחת- אני לוקחת משהו כמו 8 חבילות רצוף שזה קצת יותר מ4 חודשים ואז עושה הפסקה למחזור בזמן המחזור אני שבוע בבית. עד לפני חודש הייתי אומרת שיש לי שפעת או מיגרנה חודש שעבר ישבתי ודיברתי עם המנהלת וסיפרתי לה הכל. והיא אמרה שמספיק שאני אגיד לה שאני במחזור והיא תבין כמובן שיש לי אישורי מחלה. בכל מקרה שולחת לך מסר עם הטלפון שלי.

זואילי

New member
הי לימור

מצטרפת לנאמר, התייעצי עם רופאך. יש כאן עוד אדנואיות, חלקן על גלולות, חלקן על דיכוי בזריקה, יש גם את מי שלא לוקחת כלום (מסיבות אחרות). כל אדנואית היא עולם ומלואו, ולכל אחת הטיפול המתאים לה. בהצלחה ותרגישי טוב

lior362

New member
תודה זואילי

כולי תפילה שדברים טובים קורים וקרו לך כבר. שבת שלום

וואו את באמת נעלמת......

כמובן להגיע לתה"ש לטיפול...... עדכני אותי במסר מה קרה איתך מאז........ והקטנציק כבר גדול ושנתיים אחריו הגיע קטנציק נוסף.... חיבוקים מתוקה.

פיצ 50

New member
גם לי יש אדנומיוזיס

ואנדומטריוזיס.....ובגדול זה אותו דבר כמו אנדו' רק שזה בתוך הרחם...... בהחלט ניתן לקחת גלולות רצוף. אני גם מדממת נורא ומחסני הברזל שלי בריצפה!!! ושנים רופא הנשים שלי התווכח איתי עד שפעם אחת הוא ראה והיה בשוק.... אם את רוצה וצריכה עזרה אני כאן... שלחי לי מסר ואנסה לעזור.......

lior362

New member
בוקר טוב

תודה תודה אתן נפלאות . אשמח לשוחח עמך אם מתאים לך . לימור

למעלה