הי בנות

דפי 29

New member
הי בנות

הרבה זמן לא נכנסתי לפורום כי נדדתי תקופה לפורום פוריות... אני אחרי שלושה מחזורי ivf שנכשלו לצערי הרב, המחזורים שקיבלתי בין לבין הם שואה גרעינית, לא פחות. מחר אני אמורה לקבל בבוקר, התחילו כבר הדקירות המשפדות שעושות לך הכנה לאסון... החלק הכי קשה הוא היומיים הראשונים, ההתעוררות לתוך כאבי גיהנום והזמן הארור מרגע לקיחת הכדור או הנר ועד הקלה אם בכלל. אני מתכוונת לקחת מחר תרמדקס, הבנתי שזה כדור חזק יותר ועדיין יש לי מן תחושה שאצטרך לחזק אותו עם תוספים כמו נרות וולטרן וטיפות אופטלגין. רציתי לדעת מי מכן מכירה אותו ויודעת לספר לי עליו ובעיקר עם מה כדאי לשלב אותו... חוצמזה שוטטתי קצת וממש התרגשתי לקרוא בעמוד על הצלחת טיפולים ולידה... הכי מרגש בעולם והכי מגיע לנו לשמוח ולקבל חדשות טובות אחרי כל הסבל הזה. שיהיה סו"ש טוב!

זואילי

New member
הי דפי

אם את לא עושה "בקרת נזקים" אצל רופא אנדו אחרי כל טיפול - אז זה הזמן, על אחת כמה וכמה אחרי 3 סבבים ועוד יותר, אם המחזורים הפכו לשואה גרעינית. פעם הייתי אלופת הקוקטיילים, אבל החלטתי שזה תפקיד למרפאת כאב... ולכן מציעה גם לך, תפני למרפאת כאב ולרופא שיתאים לך משככים וילמד אותך מה מערבבים. אני מאוד ממליצה על ד"ר דולברג מתה"ש בענייני כאב, היא מטפלת בכמה מאיתנו כאן ועובדת מול מרפאת האנדו כך שהיא יודעת טוב מאוד על אנדומטריוזיס. (דרך אגב, את כדוריה לקחתי איתי לניתוח האחרון... וכמה משעשע היה שאף אחד שם במחלקה לא ידע מה זה המשככים האלה...אבל הם גם לא ממש הבינו איך משחררים אותי אחרי 3 ימים מפתיחת בטן. טוב, לא ציפיתי שבמחלקה כירורגית ידעו שכאבי אנדו לוקחים כאבי ניתוח בסיבוב). תחזיקי מעמד ומאחלת לך שתצלחי את הווסת הזאת עם מינימום סבל.

דפי 29

New member
תודה יקרה. תמיד מאירה את עיני...

העניין הוא שאני מטופלת אצל פרופ משיח מאז תחילת ההפריות. הוא מודע כמובן לאנדו ולכאבים ומאוד אמפתי ונותן מרשמים לנרות וולטרן אבל נראה לך שאני צריכה לחזור לסוריאנו כדי לעשות מעקב אחר? לא כ"כ הבנתי. חוצמזה בעניין מרפאת הכאב זה רעיון מצוין. תודה. אני רוצה להודות לך שאת תמיד עונה מהר וברגישות. אין לך מושג איזה תפקיד מדהים את ממלאה (או ממלאת? לילה אני כבר מחוקה...) בכל מקרה תודה. תודה. תודה.

זואילי

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

המעקב האחר הוא בדיוק זה - אחר. *מעקב על האנדו*. עם כל הכבוד לפרופ' משיח - הוא לא מומחה לאנדו שמטפל בכל יום ב 30 אנדואיות. (בלי קשר לפריון). גם כשאנחנו בטיפולי פוריות, אסור לנו לשכוח שיש לנו ברקע מחלה שצריך לשים לב אליה. משיח אמפתי כי עברו אצלו כמה וכמה אנדואיות (גם בנות מהפורום שלנו) אבל חוץ ממנו ומהתמחותו ומהסיבה שאת אצלו, את צריכה גם לשלב (לדעתי) ביקורות קבועות אצל סוריאנו. עם כל ווסת וכל סטימולציה, האנדו שלנו מקבל פימפום. את רופאי הפריון, רובם, זה לא מעניין בכלל. עד כדי כך שהם אפילו ישאלו אותך - מה את רוצה לעשות עכשיו, לטפל באנדו או להיות בהריון.. וכמובן, שהתשובה שלנו, המכורות, ידועה. לכן, במקביל, כדאי להיבדק גם ע"י מומחה האנדו ולראות איך כמובן להקל על הווסתות שלך ואיך להתקדם עם הטיפולים.

רווית04

New member
היי דפי,

טרמדקס מוכר לי כל כך - התופעת לוואי הרצינית שלו זה שהוא גורם לבחילה ומשם ישר לדרך של ההקאות. אז כדי שתבדקי את ההשפעה שלו קודם עלייך לבד, אולי יש צורך בכדור נוסף נגד בחילות ולא לערבב כל כך עם דברים אחרים ללא אישור של רופא. מקווה עבורך שהמחזור יעבור בקלות.

לגבי הטרמדקס

הוא אכן נחשב למשכך חזק וטוב אבל תופעת הלוואי העיקרית שלו זה סחרחורות נוראיות. תרגישי טוב.

דפי 29

New member
וואו...

בנות תודה שעניתן לי. אני מאוד נרגשת כי זאת הפעם הראשונה שאני יכולה לתקשר ביום הראשון של המחזור בזכות הטרמדקס המופלא הזה...... לקחתי אחד, לא עשה לי בחילות האמת שאפילו עשה לי סטלה נעימה כזאת, קצת כמו ג'וינט שלא עישנתי יובלות... תיגברתי אותו עם נר וולטרן אחד אחרי שעתיים וזה החזיק איזה שמונה שעות שזה וואו רציני!! איזה כיף, זה עשה לי כזה מצברוח טוב ששכחתי כבר שהטיפול לא הצליח. לא נורא... יותר קל להיות אופטימית כשלא כואב! יאללה שיהיה המשך טוב וסו"ש מופלא לכולן!!!

למעלה