הי בנות

גל פיטר

New member
הי בנות

שלום לכולן, סליחה שאני לא מגיבה על כלום לאחרונה וכעת רוצה לשאול, אני מממש מממש מממש לא במיטבי השבוע. מחר אני הולכת בפעם הראשונה לתה"ש לד"ר סוריאנו. מישהי יכולה לומר לי איך מגיעים מתל-אביב ובכלל איפה זה בבית החולים? תודה, בריאות לכולן גל

הכי טוב יהיה

להיכנס לאתר מפות ולראות על המפה איך את נוסעת ככה אני מגיעה ממקום למקום...כשאני נוהגת....וזה לא קורה הרבה.....משתמשת יותר בתחבורה ציבורית ולכן קשה יהיה לי להסביר לך דרכים בתוך בית החולים את צריכה להגיע לקניון שנמצא בבית החולים יש שם מסדרון שמוביל למרפאה האורולוגית (אבל תכנסי דרך שיבת (ככה אני חושבת שקוראים למרפאה שסוריאנו יושב בה) באורולוגית יושבת המזכירה סאלי...והיא כבר תראה לך היכן החדר של סוריאנו. שיהיה בהצלחה

galim29

New member
מרכז לבריאות אישה - "שיבא לך"

מרפאת האנדו יושבת בתוכו, איפה שזק כתבה לך ואכן להיכנס לאתר של מפות ולהוציא משם מידע על הגעה. בהצלחה

גל פיטר

New member
תודה יקירות שכחתי לכתוב..

אני מגיע באוטובוסים ולכן שואלת... איזה קו הכי טוב לקחת והיכן לרדת...

מתל אביב אני חושבת

שהקו הכי שמגיע קרוב זה 35 אבל בעצם את יודעת מה הכי טוב יהיה להתקשר לדן כי יש קוים שנכנסים עד לקניון...שבבית החולים.

galim29

New member
גל יקירה

אני סומכת על התושיה שלך שתסתדרי, ובשביל מה יש מודיעין "דן" ו"אגד" או כל חברת תחבורה אחרת? בדיוק בשביל זה הם קיימים. תיכנסי לאתר של שיבא ותראי גם שם מידע על תחבורה.

גל פיטר

New member
תודה מתוקות נראה לי

שפשוט מתוך לחץ קצת הגזמתי... כן אני חושבת שאדע להגיע. בכל זאת עזרתן- תודה

galim29

New member
איך היה לך בתל השומר היום גל?../images/Emo26.gif

לא עדכנת. נשמח לשמוע לשלומך.

למעלה