הי בנות

דפי 29

New member
הי בנות

אני מידי פעם נכנסת וקוראת ואתן כ"כ מרגשות אותי ועושה הרושם שהחיזוק פה הוא יוצא דופן. זואילי את מדהימה ברמות ובכלל כולכן רגישות ומלאות כח ועוצמות שאפשר לחוש בהם גם מאחורי טקסט כאוב ככל שיהיה. העניין הוא שאני נכנסת ככה מידי פעם כשיש איזה עניין שאני רוצה לברר או לשתף, אני מקווה שזה בסדר... קיבלתי זריקת לוקרין מופלאה ואני נרגשת מאוד לחזור לעצמי, גם אם זה לזמן מוגבל... אני מתחזקת, חזרתי לפילאטיס אחרי שנה של ניוון שרירים כי מרב כאבים לא יכולתי בכלל לחשוב על לזוז ואני ממלאת את הזמן שלי בכמה שיותר כיף... העניין הוא שברב טיפשותי חזרתי לעשן סיגריות אחרי חצי שנה של הפסקה ואני כ"כ נהנית מהן... אני מפחדת לשאול את הרופא שלי האם זה חמור לעשן בזמן לוקרין או שזה חמור כמו בכל יום אחר נטול זריקה... אני מרגישה נורא פתטית עם השאלה הזאת אבל מזל שאני יכולה להתחבא מאחורי מקלדת ועכבר...

galim29

New member
חושבת שלא ../images/Emo9.gif

ממה שיודעת על חברה אנדואית אחרת שמעשנת ועם לחץ דם גבוה שאסור לקחת הורמונים אבל תבדקי עם הרופא שלך. המעשנות בטוח יודעות, גברת זוזוברה והפרלמנט שהתנחל לה בחדר ילדים במפגש האחרון, את דעתכן המלומדת...

למיטב ידיעתי

העישון מותר ואין שום איסור/סיכון, אני מעשנת וקיבלתי לוקרין ואף אחד לא אסר עליי לעשן או אמר שזה מסוכן ביחד... אזהרה: העישון מסוכן לבריאות
(בלי כל קשר ללוקרין
)

זואילי

New member
המממ... נושא קרוב לליבי

או שמא לריאותיי??
ראשית שמחה לשמוע שהלוקרין מיטיבה איתך. חחח היזהרי לא להתמכר לה.... מקנאה בך על הפילאטיס. אין לי אומץ לחזור לזה למרות שאני כ"כ רוצה. (מתביישת בגלל הסטומה..) תשמעי, עישנתי עם הלוקרין. לא אמרו לי כלום. למרות שכידוע כל רופא יגיד לנו להפסיק. ועכשיו... אני על גלולות ומעשנת ובת 36 שזו פצצת זמן מתקתקת לא? וגם לא אמרו לי כלום. ואני יודעת שסיגריות וגלולות זה מועד לפורענות. מה אני אגיד לך? זה לא טוב. אנחנו יודעות גם אם לא יגידו לנו. אני לא רואה את עצמי מפסיקה עכשיו. כי גם אני נהנית. לפחות מזה

דפי 29

New member
מצחיק...

מצחיק שאת מזהירה אותי מהתמכרות... שאלתי כבר את הרופא אם בהמשך אפשר לתת מיד עוד זריקה... הוא צחק כי רק עכשיו התחיל להשפיע הלוקרין ואני כבר ממהרת קדימה... את קיבלת לוקרין ברצף?.. הוא אמר שפעמים רבות אחרי הלוקרין הגלולות ברצף דווקא משפיעות טוב יותר (עלי בזמנו הגלולות לא השפיעו, המשכתי לקבל מחזור כמו גדולה)... מה זה סתומה בעצם? אני מנסה להבין מה מגביל אותך בעצם בעניין הפלאטיס. תודה על תמיכת הניקוטין... בסוף כולנו נפסיק... תודה שוב זואילי :)

זואילי

New member
כן, היו לי איזה פעמיים

שלקחתי לוקרין לחצי שנה. אבל כרגע אני מתרגלת לגלולות. בהתחלה היה מקרטע אבל עכשיו, טפו טפו אין מחזורים. אני חושבת שהיו ללוקרין יחסי ציבור רעים כאן. נכון שיש נשים שהלוקרין עשה להן תופעות לוואי או בכלל לא השפיע, אבל יש גם את הנשים שזה עשה להן כ"כ טוב והחזיר קצת איכות חיים, אז משמח לשמוע שאת מרגישה טוב עם הזריקה. סתומה - זו אני..
סטומה - זה המעי זרבובובינון שלי שיוצא לי החוצה מהבטן ויושב בתוך שקית אוכל.
נכון שאני כבר יכולה למעוך אותו בלי בעייה, לישון עליו וכו'. אבל עדיין לא נוח לי ללכת לשיעור פילאטיס עם עוד 4 נשים זרות, להסביר למדריכה שתגילים בשכיבה על הבטן מלחיצים אותי ועוד כל מיני דברים שקשורים לבושה... (אם מעניין אותך אז תעשי פה חיפוש על המילה ותראי באחד השירשורים צירפתי תמונה של בחורה אלוהית שהצטלמה עם השקית). דרך אגב, אמא שלי אומרת שהיא חושבת שיש לנו ניצני היקשרות (לי ולאיבר), ושאני כבר פחות שונאת אותו. מה שדי נכון למרבה החלחלה כי כבר הפסקתי לקלל אותו ולנסות להרוג אותו. לפעמים אני גם משוחחת איתו קצת.
ועכשיו נשאלת השאלה: כשאמרת "סוף"... לאיזה התכוונת?
.

דפי 29

New member
יצאתי סתומה הא?... :)

האמת שיש גלי חום אבל החלטתי שאני מאוהבת בהם כי כל גל חום מזכיר לי בעצם שלא כואב לי... :) ואין ספק שזה מחזיר את תחושת החיים בחזרה. אני ממש גאה בך, זה נשמע לא פשוט להתמודד עם הסטומה הסתומה הזאת אבל כיבינימט על כולם ובטח שעל הבושה!! יש מספיק עם מה להתמודד ואת מתמודדת בגבורה אז קטן עלייך ההתמודדות מול כמה בנות שבטח יהיו אמפטיות. נראה לי חבל לוותר בגלל זה... את עובדת כרגיל? או מוגבלת באיזושהי צורה? אני מקווה שאני לא מחטטת מידי. תדעי לך שאת נותנת כח להמון בנות כאן...

זואילי

New member
יפה, אוהבת את הגישה שלך

כתבתי פה בעבר שכשקראתי את העלון של הלוקרין החלטתי ששום תופעת לוואי לא תתקרב אלי. וכך היה. (מלבד בריחת סידן
) והאמת, התופעה שממש הטרידה אותי הייתה שישתנה לי הקול... מאוד חששתי מזה
חוץ מזה, היום כל יום זה גל חום אחד ארוך שלא נגמר...
אז יפה שאת "מפנה" באלגנטיות תופעה ידועה שיש נשים שזה מטריף עליהן את דעתן. את צודקת כמובן עם לשים זין על כולם, אבל יש לי איזו תקיעות עם העניין הזה של הבושה. להיות עם סטומה היה הפחד הכי גדול שלי, מאז הכרתי את זק שלנו. פחד מוות. פחד ברמה כזאת שעד לתחילת שנה זו הגישה שלי הייתה שאם מנתחים אותי ומוציאים לי סטומה - אני מעדיפה שלא להתעורר מהניתוח. רק עכשיו התחלתי לטפל בזה, עם פסיכולוגית שמטפלת באנשים עם טראומות הנובעות ממחלות. אני עובדת כרגיל, אבל יוצאת לגיחות ארוכות לשירותים. כאלה ארוכות שהבוס שלי התחבר לשירותי מזכירות ובכל יציאה שלי מהמשרד אני עושה פולואו מי לביפר
המוגבלות שלי היא בעיקר בראש, כי מלבד על חברותיי הקרובות - ויתרתי על הרבה דברים שנהגתי לעשות טרם התיישב לי הזרבוב על הבטן. את לא מחטטת, להיפך. דווקא חשוב לי לדבר על זה כי אמנם בודדות מאוד מגיעות למצב של סטומה בגלל אנדומטריוזיס, ופה בפורום יש סטומאית אחת בלבד לשעבר ובשום מקום אין מידע אמיתי וכנה על ההתמודדות היומיומית עם הדבר הזה - אלא אם מכירים באופן אישי אנשים שחיו/חיים עם סטומה. (לכן גם נרשמתי לעמותה של בעלי סטומה, ובינתיים הייתי רק במפגש אחד). בסדר.... יהיה בסדר בסוף

מעיין153

New member
אחחחחח יפתי את אשה חזקה

כל פעם אני קוראת את מה שאת כותבת ואני גאה בךךךךךךךךךךך על זה שאת מתמודדת ככה בגבורה אחותי הישרדות קטןןןןןןן אלייך ברגע שתעברי את הכל בשלום ושהכל יהיה מאחורייך כמובן שגם ילדים בבית נלך להישרדות בטוח ננצח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דפי 29

New member
מותק...

אין ספק שההתמודדות עם החוץ היא סאגה בפני עצמה בייחוד שההרגשה היא תמיד שמסביב חושבים שאת טיפה מגזימה (שזה הכי סיוט...) אף אחד לא אומר את זה מפורשות אבל זאת התחושה... אני מאוד מעריכה את ההתמודדות שלך ומאמינה שעם התמיכה שאת מקבלת עכשיו בעמותה תקבלי גם את הביטחון שמגיע לך שיהיה שם ברב הדרו. את חזקה ומחזקת וזה המון... למה חששת שישתנה לך הקול?? מה, יש תופעה כזאת? אגב ברגע שהחלטתי לקחת את הלוקרין החלטתי במקביל שאני לא מתעניינת בתופעות לוואי כי הכי מתאים לגוף שלי לפתח משהו שהוא קרא במקרה אז אני נמנעת אבל הרגת אותי עכשיו עם המידע הזה... :) רגע... אם עבר חודש והקול שלי לא השתנה יש סיכוי שזה עוד יקרה? אני יכולה בהחלט להבין למה שזה הטריד אותך... חוצמזה תהיתי מתי גילית את המחלה וכמה זמן את מנהלת את הפורום הזה?

זואילי

New member
"אבל הקולות שלנו שונים" (רחוב סומסום)

כן, יש בעלון תופעה כזאת... זה הכי תפס לי את העין
חחח, אם זה יקרה או לא ומתי? לא יודעת. גיליתי את המחלה ב 2007 אחרי 17 שנות חיפושים. את הפורום מנהלות בואינג וזק. הוא הוקם לא זוכרת מתי (חפשי את הדפים הראשונים שלו. היה פה מעניין
) ע"י בואינג ורומיה. אני סתם כותבת פה יען כי הנני מסכנה משועממת (והמבינה מבינה... באהבה
)

זהבה240

New member
בטח שזה יותר מסוכן

צר לי לאכזב את כל הנהנות, אבל גלולות/הורמוניםא אחרים ביחד עם עישון מקפיצים מאוד את הסיכון לכל מיני דברים לא נעימים. אל תסתמכו על כך שהרופאים לא אומרים כלום, הם לא אומרים כלום על הרבה מאוד דברים. ואין כמו חולות באנדו' בשביל לדעת את זה. אז אם אתן נהנות ומחליטות בדעה צלולה לקחת את הסיכון, זה על אחריותכן. אבל אם אתן אוהבות את החיים שלכן [ועושה רושם שכן] אז אולי תחפשו הנאה במקומות אחרים. זהבה

למעלה