הי בנות

אשנתי

New member
הי בנות

מבליחה לרגע... ילדתי לפני 3 חודשים ואין לי רגע דל... גונבת כמה דקות באמצע הלילה להתעדכן. מקווה להיות בסביבה קצת יותר. בנתיים, מצרפת את סיפור הלידה שלי... תהנו.

אםדניאל

New member
חיכית לסיפור הזה../images/Emo13.gif

איזה כייף של סיפור לידה. לאורך השנים אני קוראת אותך (בתקופות שונות- עוד מבאופן שרצית להכנס להריון, לפני נתנאל) מדהים התהליך שאת עוברת שחייך, נשמע שיש לך חיים מלאים ושאת ממוקדת ובעלת כוחות ממש מעוררי הערכה. התהליך הזה נותן לך הרבה עוצמה (במובן החיובי של המילה) מזל טוב , שוב, על הלידה תמשיכו להנות ולגדול ביחד.

דיא

New member
../images/Emo24.gif תודה שחלקת את זה איתנו

קודם כל מזל טוב
סיפור מקסים, את גיבורת על (או סתם אישה ואמא, זה אותו הדבר
). שמחה איתך על החוויה המדהימה, הלידה הטובה, על הצמיחה שלך, שלכם, מהתהליך. יש בשבוע הבא מפגש, אולי תבואי? יש אוסף איכותי של תינוקות (טפו
), ליהיא תהיה בחברה טובה.

happy

New member
מזל טוב ../images/Emo213.gif

עוד לא הספקתי לקרוא מבטיחה לקרוא במשך היום איזה כיף שבאת

נייטי

New member
המון מזל טוב

בפורום הזה קשה למצוא נשים שעושות צעד אמיץ כמו שעשית. במידה רבה, אני חושבת שעצם ההחלטה על לידת בית והביצוע שלה, היא סוג של סגירת מעגל ואולי אפילו שיאו של ריפוי הפחד. מאחלת לכן את כל הטוב בעולם, בריאות ושמחה והמון אהבה.

אשנתי

New member
אני מקווה שלמרות הפערים

אני אמצא את הדרך להשתלב... את צודקת שזהו ריפוי הפחד, אני לא יודעת אם זה השיא אבל זה בהחלט מעיד על משהו. אם כי לדעתי אומץ זה לא אל-פחד, אלא היכולת להסתכל לפחד בעיינים ולהבין איך הוא מפעיל אותנו ולבחור איך להרגיש אותו ואיך להתנהל איתו. זה דיון מאוד מעניין, אם אתן רוצות להכנס לזה... תודה על האיחולים

אמאדובה

New member
את כל כך צודקת לגבי האומץ

חשבתי על זה עד עכשיו רק כשהסברתי לבן שלי שהוא אמיץ דווקא כי הוא מפחד, ומצליח להתגבר על הפחד. אבל זה נכון שעל פחד לא צריך רק "להתגבר" בכוח, אלא להבין מאיפה הוא בא ולעבוד דווקא על המקום הזה. שיא האומץ הוא לחזור דווקא למקום המפחיד, ולהתנהג אחרת, מתוך בחירה ולא מתוך תגובה לפחד.

אמאדובה

New member
מזל טוב!

גם אני חיכיתי לסיפור הזה
עכשיו סיימתי לקרוא. כל סיפור לידה (ועוד לידת בית!) מרגש אותי מאוד, אבל הסיפור הזה השאיר אותי בלי נשימה ובעיניים דומעות, גם כי אני יודעת מה הרקע. מרגישה שיש לי עוד המון מה לומר אבל אין לי מילים מתאימות. מאחלת לכם המון אושר, צמיחה וגדילה יחד!

ה ו ר י ת

New member
מזל טוב

שמחה להתבשר מאחלת לכם אושר (גם עושר) ונחת עשית לי חשק לעוד לידה..........

יש לי דמעות בעינים

אין לי מושג מה היה לך בלידות הקודמות, אבל כלכך התרגשתי לקרוא את סיפור הלידה שלך, וזה נשמע כחוייה מאוד מתקנת, כולי אושר בשבילך שהגעת לאן שהגעת ובכוחות עצמך, יש לך עוצמה, ומרגישים אותה מתוך המלים שאת בוחרת. נתעת בי תקווה שאפשר גם אחרי שני קיסריים, ואחרי אובדן של תינוקת בלידה קשה להגיע לשיאים, ולמקום נקי ויפה יותר מבחינת לידה.

אשנתי

New member
לספר

מהרבה בחינות אכן זהו סיפור הלידה הטובה שלי וסיפור הלידה של יערה הוא מדרגה בדרך... בקצרצרה: את נתנאל תכננתי ללדת בבית (אחרי קיסרי 1), היתה לי מיילדת והכל (לידה חוקית יענו). הוא נולד בשבוע 27 בניתוח קיסרי ונפטר אחרי שמונה ימים בפגיה... השבר היה גדול מאוד, איבדתי הרבה דברים יחד עם הבן שלי. ללדת את ליהיא בבית, זו באמת סגירת מעגל בשבילי. תודה!

כל כך הרבה כח...

את נותנת לי כלכך הרבה כח, אני סיפרתי לפני 6 שבועות שנולדה לי בת בשבוע 34 ונפטרה גם בפגייה אחרי 7 ימים, בגלל חוסר חמצן בלידה (נקרעה לי הרחם והשלייה נפרדה....) אחרי שאני קוראת את מה שאת כותבת אני מצליחה לקבל כוח ורצון ללידה נוספת שאני מקווה ורוצה מאוד שתהיה מתקנת. אני אגיד לך שכבר אפילו אין לי סבלנות ואני כבר כלכך רוצה את ההריון והלידה הבאה. אני מאמינה שכמה שיותר מהר אני אכנס למעגל הנוסף הזה ואחזיק תינוק או תינוקת בריאה אני אהיה שלמה אומנם שוב. אגב בלידה ראשונה ילדתי בקיסרי בגלל עכוז, ובלידה שניה הורידו אותי לחדר ניתוח, התחננתי ללדת רגיל, הקשיבו לי וילדתי לידה רגילה עם עזרת ואקום אחת בסוף. אני צריכה לקבל כוח ואמון שאני עדיין יכולה ללדת טבעי, ואני רואה אותך כדוגמה מושלמת. המון מזל טוב, תגדלי בנחת, והמון אושר.

שלומית76

New member
וואו

קראתי ונדהמתי מהאומץ ומתעצומות הנפש שבך! חייבת לומר לך שהצלחת לגרום לי לתהות האם זה באמת מחוייב המציאות שלא אוכל לחוות לידה רגילה לאחר 2 קיסריים... מאחלת לכם שפע מזל טוב ואושר !!

עדיקים

Active member
מזל טוב ../images/Emo49.gif

עוד לא הספקתי לקרוא את סיפור הלידה- מצטערת, לא מגיעה לאינטרנט בבית, ובעבודה היו היום בעיות גלישה.

למעלה