הי בנות

mic75

New member
הי בנות

הילדון שלי לא רוצה להיות בריא אולי כי הוא יודע שאמא שלו צריכה לעזוב אותו שבוע הבא ולהתחיל לעבוד הוא כל הזמן משתעל אנחנו כבר על אנטביוטיקה מיום שישי והשיעול לא מפסיק הייתי איתו אצל הרופאה והיא אמרה להמשיך קניתי אינלציה ואני עושה לו 3 פעמים ביום וגם טיפות אוזניים אף בקיצור לא רוצה להבריא * יש למשהי משהו להציע. - הילד לא מוכן גם לאכול כלום חוץ מהחלב שלו, ובדר"כ הוא אכל הכל פרות ירקות פשוט סיום * עוד משהו תגידו איך הולכים לעבודה ומשאירים ילד אחרי כל כך הרבה זמן הנסיך שלי בן 7 חודשים ואני לא יודעת איך אני ישאיר אותו כל כך הרבה שעות בלעדי הוא אומנם יהיה בשבועיים הראשונים אצל הסבתות אבל עדיין זה ממש קשה ! טוב שיגעתי אותכם מספיק אז נשיקות והכי חשוב שקישוא תצא מחדר לידה שמחה ומאושרת

זה באמת קשה מאוד

ואין לי עצות טובות, חוץ מלנשום עמוק ולדעת שהוא ידיים טובות. כשחולים, זה בסדר גמור לא לאכול, העיקר ששותה.

ברבי28

New member
חושבת עלך מהמפגש ...

מאחלת לך הצלחה רבה ורפואה שלמה לילדון

עדיקים

Active member
יקירתי ../images/Emo201.gif

איך עוזבים אותם? - אין לי הרבה תובנות בנושא אני עזבתי את הקטנה בגיל 3.5 חודשים לצערי. באמת יותר קל שזה אצל הסבתות לפחות בהתחלה. גם לי אין הרבה תובנות בנושא עוברים כל יום ביומו. לגבי המחלה - אכן כשהם חולים יש נטייה בד"כ לאכול פחות וגם לא לאכול מה שאכלו קודם כמו שכתבה מעיין ברכה הכי חשוב לשתות ואם השתיה זה חלב אז עוד יותר טוב כי זה גם אוכל. אל תדאגי כשהוא יבריא לאט לאט הוא יחזור לאכול רגיל.

נייטי

New member
אוי כמה זה קשה

גם אצלי סביב גיל שבעה חודשים הילדים נהיים חולים באופן כרוני לכמה חודשים. עברתי את זה עם תומר ולאחרונה גם עם דניאל (קיטרתי פה המון על רצף המחלות שהילדונת חטפה אחת אחרי השניה. לדעתי היה איזה חודש שהיו בו ימים בודדים שבהם לא היה לה חום). זה מלחיץ נורא, זה מתיש נורא, וזה מבאס נורא. עם תומר נעזרתי בהומאופטיה שחיזקה קצת את המערכת החיסונית שלו וסייעה לו לעבור את התקופה הזאת של החשיפה לוירוסים קצת יותר בקלות. דניאל עדין יונקת אז אני פחות מוטרדת ואני גם רואה (שטפו חמסה טפו), היא עוברת את זה קל יותר ממה שהיה לי איתו (או שמא זה רק נדמה לי בגלל שהיא כבר ילדה שניה ובאופן כללי אני פחות לחוצה). בכל מקרה, את יכולה קצת להעזר ברפואה אלטרנטיבית ובעיקר לנשום עמוק ולחכות. זה עובר התקופה הזאת. תהיו בריאים.

נעיתה

New member
../images/Emo183.gifתרגישו טוב

זה מן תקופה כזאת בשנתיים הראשונות זה מעגל אחד גדול של חולי. זה עובר, צריך הרבה סבלנות ואט אט הם מתחזקים. איך עוזבים, זה קשה יקירה ולא פשוט, אני עשיתי את זה בגיל שנה והייתי מאוד לא בשלה לענין. בשבועות הראשונים את בגעגוע תמידי ואז לומדת להנות מכל רגעי אחר הצהרים ולהעריך אותם.

mic75

New member
תודה רבה בנות

אני חושבת ששנינו חולים כי אנחנו לא רוצים להיפרד ביום ראשון. האמת אני ממש לא בטוחה בעבודה הזו הלכתי היום לברר חניה לרכב כי אין לחברה חניה וחניון בתל אביב עולה 550-700 מטורף אני לא יודעת מה לעשות דילמה אוף אוף אוף דיכאוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה