הי בנות

• פותח הנושא mic75
  • פורסם בתאריך

mic75

New member
הי בנות

טוב אני מקווה שעבר טוב הימים הראשונים אני עכשיו צריכה להתחיל לחפש עבודה והמחשבה שמישהי צריכה לשמור על אדירי שלי מפחידה הוא רק בן 4 חודשים אז בנתיים אני מחפשת עבודה ואז נראה לאן נשים אותו משהי פעם טסה עם תינוק לטורקיה איפה שמתם את העגלה שיהיה ערב מוצלח נשיקות מיכל

דיא

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif

לא פשוט - גם לחפש וגם לדעת שצריך להיפרד. אבל בסוף מוצאים את הדרך הטובה ביותר לשניכם. אני טסתי לא לטורקיה. את העגלה מוסרים בנפרד לפני הירידה למטוס ואת מקבלת אותה ליד המדרגות בנחיתה. הם מאפסנים אותה בתא נפרד, לא בתא המטען עם כל הדברים. אני הייתי לוקחת גם סל-קל, גם בשביל הנסיעות וגם זה מקום מוכר ובטוח בשבילו, לכל מקרה שלא יבוא. גם אותו מוסרים יחד עם העגלה (כדי שלא יישבר בתא מטען). זה גיל נהדר לטיסה בעיניי. הוא כבר מתעניין בעולם, יהיה לו כיף, אבל גם הוא עדיין לא עצמאי, כך שאת קובעת את קצב ההתנהלות, בכל זאת, ואת גם יכולה להנות (ולא להיות עסוקה בלרדוף אחריו כל הזמן). טיסה נעימה וחופש מהנה

שלומית76

New member
גיל מצוין לטיסות

וזו גם טיסה קצרה מאוד, אז ממש לא נורא. ממליצה להניק\מוצץ\בקבוק בהמראה ובנחיתה, כדי למנוע לחץ באוזניים + לקחת ליתר ביטחון אקמולי אם חלילה יהיו כאבי אוזניים. אנחנו נסענו רחוק הרבה יותר (קנדה) בערך בגיל הזה והיה ממש בסדר. אני מניחה שגם את תקבלי עריסה שנתלית על הקיר, והוא בטח יירדם בכייף מהתזוזות של המטוס. ממליצה לקחת גם מנשא בשביל הטיולים. תהנו!

עדיקים

Active member
../images/Emo207.gifטיסה עם בת שנה פלוס

קודם כל mic מצטערת שאין לי תובנות פשוט לא יצאתי לחופש מאז שהקטנה נולדה ועכשיו אנחנו מתככנים לנסוע בת שנה +. היעד כנראה גם טורקיה אשמח לטיפים מה לוקחים מה חשוב שיהיה לנו. תודה
.

mic75

New member
תודה רבה לכם בנות

תודה רבה על הכנות מתי את טסה האמת הלכתי איתו לרופאה ולקחתי את כל הדברים האפשריים אקמולי טיפות אוזניים עיניים וכו' עשיתי רשימה של דברים אם את רוצה תשלחי לי את האימייל שלך ואני ישלח לך * יש עוד שבוע לחכות אז שיהיה לנו שבוע נפלא ואחני מקווה שאחרי שאני יחזור אני רוצה לעשות מפגש זה לא בסדר שאני לא מכירה אף אחת נשיקות ולילה טוב מיכל

עדיקים

Active member
קודם כל תודה

מאחלת לך שתבלו ותעשו חיים. אני שולחת לך במסר את המייל שלי ותשלי לי תודה.

למעלה