הי בנות

הי בנות../images/Emo9.gif

מה ניש? יש לי שאלה קטנה:מינה הודיעה לי שחסרים לי מספר בדיקות אחרונות,שחסרות בתיק שלי. הועדה מבקשת בדיקת דם שלי VDRL,ומאלי בדיקת זרע(מוזר אני זוכרת שנתתי הכל
) בקיצר יש לי את אותן בדיקות רק שהן מ04/02. השאלה זה ישנה להם? או שעלי לטרטר עצמי ואת אלי ללכת לחזור שוב על הבדיקות. אביבה ביקשה גם סוג דם שלי וRH,את אותן בדיקות עשיתי גם ממזמן. טוב לפחות זה בטוח שלא משנה להם,אין סיכוי שזה ישתנה
. נ.ב- מירבי התקשרתי אליך,חיים ענה לי

לא חלבית ולא בשרית../images/Emo2.gif

כן ככה בדיוק ההרגשה. אולי בשל העובדה שאנחנו די קרובים לועדה. מקודם העו"ד שלי התקשרה ומסרה ש
מבקשת כמה שינוים(לא רצינים).
ביקשה פתאום: * לעבור את מהלך ההריון בצפון,אני מה שעניתי:שאת הבדיקות הרציניות תעשה במרכז.והשאר,אני לא חייבת להיות איתה. כמה שזה צורם לאוזן,אבל.....אני מרגישה שאנחנו בחוזה היינו די נוקשים עם
. ואני מוכנה לבוא לקראתה,כי בעצם הנוחות שלה זה האנטרס שלי
. *
עוד ביקשה לא לעשות מיי שפיר,אלא רק עם המלצת רופא,נו ברור שרק עם המלצת רופא
. *
עוד ביקשה:להעלות ב50 ש"ח ליום את חופשת המחלה שלה,נו חייב להתמקח לא?
,בעלי הפרסי
אישר רק 30 ש"ח בלבד. לא מצחיק? כן זה מצחיק באותה מידה שזה הרגשה לא נעימה
. אני תמיד מנסה למצא דברים נחמדים ומשעשעים בכל אי נוחות שמתווצרת. ועדיין לא הגענו לשלב האמיתי. תרומה/המוקפאים שלי/קבלת הורמונים.....(אני מקיפה בעיגול את האמצעי
.) מקודם בעלי אמר לי:ענת אני הכי מודאג מהעוברים.....ועניתי לו:יהיה מה שיהיה,נהיה מאושרים בכל אופן. מחר-יש לי פגישה עם פרפ דור בבית החולים,בעלי מרוב שהוא לחוץ עשה לי סימולציה(אני אני והוא פרפ דור)
.

לי לך

New member
מקוה שהסימולציה עזרה לבעלך

ועכשיו הוא רגוע,סמוך ובטוח שתשחקי אותה כמו שצריך עם הפרופסור. אני חושבת ששמש צודקת לגבי מעקב ההריון, ומי השפיר- בסה"כ היא חייבת לשמור על שגרת יומה ולנסוע בשביל כל המעקב למרכז זה בהחלט משבש. לגבי תוספת התשלום לחופשת המחלה...נו מילא, למרות שהבקשה לא נראית לי. בכלל, הסחר מכר הזה נראה לי די מביך ומיותר לגמרי(מצידה של שמש אני מתכוונת). בהצלחה מחר לי לך

אשמח אם אוכל לעזור../images/Emo20.gif

הי ענתי אם את צריכה עזרה באזור הצפון, אז אשמח לעזור לכם באמת בכל דבר , אז אני פה אם תרצי. שיהיה בהצלחה לירון

Aradi

New member
היי ענת,

תבררי אצל אביבה אבל אני חושבת שאם הבדיקות נעשו לפני חצי שנה אז זה בסדר. בהצלחה מחר אצל פרופ´ דור.

תודה ארדי,זה מה שאעשה מחר.

מה קורה איתך? איפה את עומדת? את לפניי הועדה? נ.ב- איזה פיגוע רצחני,מה יהיה איתנו

Aradi

New member
לילה טוב ענת,

חסר לנו טופס אחד - אנחנו עובדים עליו ויש הרבה תיסכול בדרך העולה לועדה... אוטוטו ונגיש את התיק לאביבה, ואז את יודעת גם לא יודעים מתי נקבל אישור ושוב צריך המון אבל המון אורך רוח. ושוב, בהצלחה מחר.

מירבי*

New member
הי ענת, לא הייתי בבית

ליבי מצוננת לקחתי אותה לרופא. הוועדה ביקשה את הבדיקות בגלל שעבר הרבה זמן או בגלל שהן חסרות בתיק? הבדיקות תקפות לשנה, מעבר לכך הוועדה מבקשת לחזור על הבדיקות. אם הבדיקות הלכו לאיבוד את יכולה להוציא אותן עם הכרטיס המגנטי, זה נשמר אם אלו הבדיקות האחרונות. תבדקי לפני שתרוצי לעשות שוב..חבל על סתם דקירה.. בהצלחה

מירבי*

New member
ענתי, רוצו לעשות אותם..

חבל על הזמן שזה יקח.. מה זה אומר לגבי הוועדה, תעלו בכל זאת? בהצלחה

מירבי הי

קודם כל אין צורך לעשות שוב את הבדיקות
,דיברתי עם אביבה ואביבה אמרה לי שתוקפן הוא לשנה. ואכן כן
. מירבוש,אני חוששת שאת מבלבלת פה בין 2 דברים. הועדה בשבוע הבא:צריכה להיות רק אודות אישור עקרוני לתהליך הפונדקאות,אך ורק עם תרומת ביצית
(נגיד...) והועדה באה בע"ה זה הועדה המיוחלת והרצינית
. אוייי מירבי,כמה אני מרגישה שהתהליך הזה ממש לא פשוט
. היום הייתי אצל פרפ דור,הוא הסכים איתי,שאם חלילה וחס המוקפאים שלי לא יניבו שום דבר(כמובן עם תמיכה הורמונלית ל
בהחזרה) נצטרך לקחת הורמונים...... כן הוא הסכים איתי,הוא דיבר איתי על:צטרוטייד,גונל -אפ(יש משהו כזה נכון?) בקיצר,פרפ דור לא בעד שאקח איקקלומין,לדעתו קשה להשתלט על האיקקלומין.... לסיכום:זוכרות פעם שסיפרתי לכן שפרפ דור לא משהו.... פרפ דור היה היום מקסים!!!!!!!! ברצינות..... עשה רושם שהוא לא מתכוון להרים ידיים במקרה שלי. הוא מקסים
בקיצר-ביום חמישי צריכים להעלות אותי בדיון...... כמה דיונים/ועדות עלי יש בשנה האחרונה....... "לא קלה היא לא קלה דרכינו"

shosh6

New member
אנשים טובים באמצע הדרך

הסיפור של חוסר פוריות והתלות באינספור אנשים להבאת ילד לעולם מייגע מאוד. אבל אני חייבת להודות שבזכות התהליך הזה שאנו עוברים פגשנו אנשים מקסימים שמוכנים תמיד לעזור. היום פגשנו שני אנשים מהסוג הזה וזה מחמם מאוד את ה
ומעלה לנו חיוך רחב על פנינו
. לילה טוב ושקט.

למעלה