הי, בנות

הי, בנות ../images/Emo24.gif

מתנצלת שאני לא מגיעה לכאן הרבה. המחשב שלי עדיין בשלבים שונים של גסיסה.. לאחר שאננות הקיץ הארוכה שלי - קיבלתי גן. דווקא חשבתי שיתנו לי להשלים השנה... הגן שקיבלתי הוא רב גילאי [3-6]. הבנתי שאם יש רישום של מעל ל-20 ילדים מקבלים גננת נוספת, מה שלא כ"כ ברור לי איך זה עובד [שתי גננות באותו הגן] לגמרי ברור לי שלאורך השנה אעבוד הרבה בקבוצות, אבל אני תוהה איך ליצור מפגשים שיתאימו לכל הגילאים. כמו כן מתלבטת בקשר להפעלת מזנון - מה שנהוג עם בוגרים, אך לא עם בני 3... ובכלל הייתי מעוניינת לקבל טיפים ממי שיצא לה לעבוד בגן כזה. אה
ומה קורה בתחילת שנה עם שעות סיום הגן בימים הראשונים
משאירים רק את הבוגרים עד סוף היום?

עדיין מחכה לעצות בקשר לגן רב גילאי

בקשר לשעות סיום - גיליתי שכל ילד שזו שנתו השנייה בגן - נשאר עד סוף היום.

אלהלה

New member
גן רב גילאי

גם אצלי הגן הוא רב גילאי ויהיו לי השנה רק 2 ילדים חדשים שאותם נקבל בימים הראשונים בהדרגה. ביום הראשון ישארו עד 10 בשני עד 11 ובשלישי עד סוף היום בתקווה שלא יהיו הסטריות מיותרות
שאר הילדים נשארים מהיום הראשון עד סוף היום ואין בעיות עם זה מתוך נסיון, בעניין הכיתה הרב גילאית ותוספת כוח אדם. אצלנו נהוג שאם יש כיתה של יותר מ20 ילדים והיא רב גילאית נותנים עוד סייעת לגן ולא עוד גננת.

מזנון בגילאי 3

עד לפני זמן קצר (שבוע) עבדתי כמפקחת במעונות יום. ובכל המעונות בכתת הבוגרים (שנתיים עד שלוש) הנהגנו ארוחה במזנון. מהר מאד הילדים למדו את הנושא והמטפלות מצאו רק דברים טובים בדרך האכילה הזו. כך שלא נראה לי שצריכה להיות בעיה עם בני שלוש+ בהצלחה דפנה

תודה על התגובות

נראה לי שנאכל במזנון. קצת מאמץ - והם יתרגלו... נראה לי שבגיל הזה ההורים יותר לוחצים שנשים לב מה הילד אוכל, אבל.. יהיה בסדר..

למעלה