הי, בנות

הי, בנות ../images/Emo24.gif

לצערי הרב המחשב שלי שוב קרס, והפעם יקח קצת יותר זמן לתקן אותו... אז קפצתי לרגע לביקור ממחשב אחר.
היום בבוקר חגגתי את מסיבת הסיום. להפתעתי הרבה היגיעו כמה ילדים ללא הוריהם. לאחת זה בכלל לא הפריע, אבל אחד מהם לא הפסיק לבכות.. ניסיתי לתפוס בטלפון את כל ההורים החסרים, אך ללא הצלחה. בסך הכול היה ממש נחמד ושמח.כולם השתתפו, ההורים נהנו, וגם היה מאוד טעים אח"כ..
עוד יומיים ודי
איזה כייף
[סליחה
מכל הממשיכות לעבוד..] וזהו. שבת מקסימה לכולן

מנסיון- זה נורא מעליב שלא מגיעים כל

ההורים ומסכנים הילדים. אני לא יודעת איזה גילאים יש אצלך ומה נרשם בהזמנה. אבל אולי לפעם הבאה, תכיני דף איזכור או שלט על השער, כדי למנוע מפח נפש. ןחבל על הזמן לנסות ולהתקשר במהלך המסיבה יש הורים שרק שמים את הילד בגן ויוצאים לבלות עד הרגע האחרון. אבל מי אנחנו שנחנך הורים. ?????????????

angel10

New member
באמש לא נעים אבל צריך לקחת בחשבון

שלא כל ההורים מבינים מה מצפים מהם. אני גרה במושב שבו דבר כזה לא יכול לקרות. בשנתיים שעברו עבדתי בישוב אחר, בגן בשכונה עם תושבים מרקע סוציו אקונומי שונה לגמרי. באסיפת הורים ראשונה שערכתי נכחו 20 אחוז מההורים. במסיבה הראשונה שערכתי היו ארבעה ילדים ללא הורים כאשר שלושה מהם מיררו בבכי לאורך כל המסיבה. ואז הבנתי שאני צריכה לערוך פעילות הסברה מאוד ממוקדת. ערכתי שיחות הורים אישיות שערכו ארבעה ימים- בשעות הערב בגן ולאורך כל השנה טיפטפתי להם מה הציפיות שלי מהם כגננת- כיצד אני מצפה שיתפקדו כהורים לילד בגן. למסיבת הסיום הגיעו כל הילדים וההורים ורוב הסבים והסבתות. חשוב להיות סבלניות, וצריך המון המון המון אנרגיה ומשאבי נפש. ליבי איתך שבת נפלאה, ענת

טלגל

New member
מזל שכתבת את מה שכתבת וזה

הסביר לי קצת. כיון שמיד עמדתי לשאול איך זה יכול להיות שיקרה מצב כזה שלא יבואו להורים למסיבת סיום של ילדיהם זה לא נתפס לי במוח, אך כמו שאמרת אין סוף להפתעות שיש בחיים.

למעלה