הי בנות

u z a

New member
הי בנות ../images/Emo24.gif

כבר הרבה זמן שלא הייתי כאן, היה לי שבוע "אמהות" עם אחותי בת ה- 5.5. קודם כל אני חייבת לומר שהיה די מתיש, ודי גרם לי למחשבות מדאיגות בקשר לסבלנות שלי עם ילדים. אני יודעת שילד שלך שונה מילדים אחרים, אבל כאן מדובר באחותי (טוב, חצי אחות), שאני אוהבת אותה אהבת נפש, ובכל זאת - זה כ"כ מעייף. אני ממש מרגישה היום מותשת. וזה עוד כשמדובר בילדה גדולה, ובבייביסיטר עם הפסקות. אז מה יהיה כשאהיה אמא
אני לא באמת דואגת, כי ברור לי שעניינים יסתדרו, אבל בכל זאת... דבר נוסף, סיפרתי כאן לפני חודש שמצאו שבעלי נושא גן של דיסאוטונומיה משפחתית, ולכן עשו גם לי בדיקה. מסתבר שלגן יש שתי מוטציות, אחת שכיחה והשניה ונדירה מאוד מאוד (עוד לא התגלתה כזו מוטציה בארץ). אז את המוטציה השכיחה אין לי, ולנדירה עדיין אין תשובה. אבל היועצת הגנטית אמרה לי ש- 99.99% שהכל בסדר. אז מבחינתי הכל בסדר. מה עוד? לאפרסקה - אני כ"כ מבינה אותך עם הביוץ הסורר, גם אצלי הוא "לוקח את הזמן", אבל בסוף הוא יגיע, אני מבטיחה. הוא תמיד מגיע... ולשעועית27 - הלוואי הלוואי שהגרף היפה שלך ימשיך לעלות מעלה (או להישאר איפה שהוא עכשיו). זהו, כל הכבוד למי שהחזיקה מעמד עד כאן, שמחה לחזור,
אוזה.

למעלה