הי בנות

הי בנות../images/Emo24.gif

מה הענינים? מה שלומכן? רק רציתי להגיד לכן שמחר אני מתכוונת להגיד לכן משהו.....

בנדה1

New member
נו אני במתח... בינתיים שאלה

קבלנו הערות לחוזה ושם בקשו לתקן שלהורים המיועדים אין זכות לבקש בדיקות רפואיות כלשהן??? היתכן?

הגיע הרגע לספק תשובה מלאה

בוקר טוב. אז ככה:זוכרים שביום שלישי האחרון כתבתי שההורמונים שלי שוב מתנדנדים,בקיצור המשכתי ללכת לבדיקות ,ואיזה פלא ההורמונים עולים בצורה יפה מאוד(לאחר הירידה שלהם) יום שישי בלילה קיבלתי כוריגון,אתמול הגעתי לשאיבה. הזקיק שראו ביום ראשון היה זקיק יפה מאוד 19.5 מ"מ,הגבולות שלו היו מאוד מאוד ברורים. את השאיבה עשה לי פרפ דור! שכחתי להגיד שאתמול בבוקר לפני השאיבה,ראו אחד 19.5 מ"מ ועוד אחד 12 מ"מ. טוב מיפה לשם בסיום השאיבה התברר שהוציאו לי בייצית אחת(אתן יודעות מייד איך שהתעוררתי מהשאיבה שאלתי את האחות,אם הוציאו בייצית,היא ענתה הוציאו,ואת שאלת את זה כבר 3 פעמיםאתן מבינות:אני בהרדמה,שאלתי
טוב,אתמול והאמת גם לפני אתמול היתה לי תחושה טובה שהחודש תהיה הפריה.ואתן בטח שואלות למה לא אמרתי כלום,התשובה שלי היא שזה מלחיץ אותי(אמרתי את זה פעם) ולך מירבי,נראה לך שאני אפרוש באמצע הטיפול? חס וחלילא,אני לא אפרוש מכול התהליך הזה,עד שאגיע לתוצאה הסופית. טוב אתן במתח,בטח היום התקשרתי ועליזה ענתה :ענת אין הפריה תנסי להתקשר מחר,אולי מחר יתפתח משהו. הייתי קצת בהלם,מה אין הפריה(חשבתי לעצמי) הרי הוציאו זקיק יפיפה,והזרע תקין. התקשרתי לבעלי,ובעלי כמובן שהתאזב שהוא שמע שאין. אני היום מתכוונת להתקשר למרפאה ולקבוע פגישה עם פרפ בידר(להתחלת ספטמבר)בכדי שאולי יעשו לי איקסי,כי אצלי יש רק צאנס אחד. הרי יש לי רק בייצית אחת,ואני לא יכולה לסכן אותה,בכדי שהכל ילך באופן טבעי(אני מכירה הרבה בנות,שלהן הפיתרון הוא רק איקסי) אתן יודעות- הטרחה בשבילי במהלך הטיפול זה כלום,ברצינות,כי סך הכל התחלתי יום שני שעבר את המעקב,מה שיותר רציני,ומה שהכי "כבד" זה שלא יצא הפריה. אתן יודעות כל הציפיות שיש. ולסיום אגיד משהו-אני עשיתי כבר 3 שאיבות,ואני כל כך מאושרת שאני לא לוקחת הורמונים(למרות הבעיתיות ללא הורמונים,שזב זקיק אחד)ואני כל כך מבינה את האכזבה והיאוש(אני לא מיואשת)של הבנות שלמרות הטיפולים הקשים לא מצליחות,ויותר מיזה אלה בנות ללא ילדים כלל. אז כמו שידעתי מההתחלה הדרך שלי ארוכה מאוד,אבל זה לא מרתיע אותי,אני לא אפסיק לרגע,אני אצליח אז שיהיה לכולן יום נפלא,ואני בסדר,טיפה ,אבל רק טיפונת מאוכזבת הכי הרבה בגלל בעלי(אתן יודעות נשים יותר חזקות נפשית מגברים) בגלל שבעלי מאוכזב,אבל אשכח מיכול העיניין,קרוב לווגאי שאעשה חודש הפסקה,כי הם יוצאים לפגרה. "יהיה טוב...יהיה טוב"
כל כך מזדהה עם השיר הזה.

מירבי*

New member
היי ענתי, הרעיון של האיקסי נשמע לי

נכון, במקרה כזה של ביצית אחת לא כדאי לקחת צ´אנס, יכול להיות שהם רצו לתת לזה צ´אנס לקרות לבד, כעת, יש להם מספיק נתונים מ-3 שאיבות. ענת, את חזקה ונחושה ואת תצליחי יקירה, חזקי את בעלך, זה נכון שהם חלשים יותר מאיתנו, אני זוכרת כשלא היו מצליחות לי ההפריות תמיד העסקתי את עצמי באיך לספר לו..

ענת בוקר טוב

מצטערת שלא הצליח הפעם
מקווה שבעזרת האיקסי המצב ישתפר. אני יכולה לעודד אותך שאצלנו אחוזי ההפריות עלו משמעותית מאז שהתחילו לעשות איקסי. תהני לך מההפסקה, תמשיכי להיות חזקה ונחושה כי בסוף זה יצליח !

מירבי*

New member
בנדה, אני מניחה שמדובר על מהלך

ההריון והתקופה שקודמת לו. נראה לי שלאחר שהיא מסיימת לעשות את הבדיקות שצריך לפי החוק, אתם לא יכולים לדרוש ממנה בדיקות נוספות, אלא אם זו המלצה של רופא. אם זה התיקון היחיד בחוזה, מצבכם נהדר יקירה.. יום נעים

למעלה