הי בנות, עידכונים

קיטי08

New member
הי בנות, עידכונים

מכינה מראש, אני חזק מאוד בקטע של ההתבכינות למרות סקירה ראשונה מוצלחת אתמול. אני לא יודעת איך אתן מתמודדות אבל אני חיבת לומר שה"הריון בסיכון" הזה מטריף את דעתי. לכאורה חדשות טובות- אתמול כאמור סקירה ראשונה אצל אחירון, יש לנו בת והיא נראתה סבבה.(הוא רק בדק אותה איזה 3 פעמים). אבל הדימומים וההפרשות לא נפסקים, יש שני מקומות של הפרדות קרומים ואחירון חושב שזה כי יש כל הזמן התכווצויות ברחם. אין לי רגע שקט, כל כאב, כל הליכה לשרותים, מה אני אגלה הפעם? האם נעבור עוד יום? אפשר רגע לשמוח או זה הרגע שהדברים מסתבכים? ללכת לעבודה, להשאר בבית ולהשתגע? אוף................. אחירון המליץ לחזור לפרוגסטרון למרות שאני כבר בשבוע 14. בקיצור אני באי שקט נוראי. טוב מספיק להתבכיין ליום אחד, כדאי להשאיר משהו למחר. נעבור לרסקיו... מאחלת לכולן יום טוב

עדיקים

Active member
../images/Emo24.gif לאופטימיות

לא קל בכלל אכן מלחיץ אבל צריך להיות אופטימיים אז שולחת לך כאן אבקת אופטימיות משובחה בתקווה שתעזור לך לעבור את 26 השבועות הנותרים.

קיטי08

New member
תודה,

שואפת את האבקה ומוכנה ל22 שבועות, לא מוכנה לעבור את 36. תודה

שלומית76

New member
היי קיטי

האי שקט שלך מאוד מובן, הדימומים והכאבים באמת מלחיצים. אבל הנה, עם כל זה את כבר בשבוע 14
והזמן פשוט בורח, את לא מרגישה ככה? אז אנחנו כאן ממשיכות להתפלל איתך שיעברו להם עוד 24 שבועות (אני עושה לך הנחה על מה שעדיקים כתבה), שיהיו רגועים ומוצלחים ותזכי לחבוק את ביתך באושר גדול.

קיטי08

New member
תודה

לצערי אני מרגישה כמו נצח, לא ברור לי איך הזמן יעבור אבל אני פשוט אמתים. מודה על האיחולים

happy

New member
תחזיקי מעמד

מקווה שהדימומים יפסקו והגברת תצמח לתפארת. לא פשוט. כרגע היתי אומרת לך יאללה תשארי בבית אבל זה רק כי אני גמורה מעיפות ומתה לישון עכשיו
. תחזיקי מעמד.

קיטי08

New member
אני כל הזמן בהתלבטות

אבל נראה לי שאם אשאר במיטה (גם אני גמורה) אני מזרזת את האשפוז הפסיכאטרי (יש לי מיטה שמורה בבאר יעקב, פרסונל) ובכל זאת קצת יותר נח לי בבית. למרות שלפעמים אנחנו עושים עבודה טובה בלדמות בית משוגעים. תודה על העידוד

למעלה