הי בנות,מה שלומכן?

הי בנות,מה שלומכן?

רציתי להתייעץ איתכן:היום נודע לי שיש לי אפשרות לעשות את טיפולי הI.V.F באסותא. מה אתן אומרות,כדי לי לעזוב את תל השומר? למרות שיחסית יש לי שם הצלחה בטיפול
(בהתחשב שזה טיפול על בסיס טבעי בלבד) או לנסות באסותא,שאני יודעת שהיתרון שיש לאסותא-זה שהם עובדים בחגים ושבתות. האם אתן חושבות שאם אעבור בית החולים,אצטרך לעבור שוב פעם את כל הבדיקות המתישות האלו(בדיקות לI.V.F)

לי לך

New member
ענת, תלוי אם יש לך סימפטיה

לרופא שלך. רופא טוב נחמד ואנושי לא מחליפים גם אם לא תבואי אצלו בשישי שבת. אפשר להפגש עם הרופא המטפל באסותא ואז להחליט. ובקשר לשאלתך הראשונה: שלומי טוב מאוד. מבלה עם השלישיה שלי בבית ובחוץ 24 שעות (כולנו בחופש לשבועיים) וזה כייף גדול ןמחכים ל- 9/10 לקבלת הגט המיוחל... לילה טוב לי לך

לי לך

New member
דיפדפתי אחורנית וראיתי שפרופ´ בידר

מטפל בך ואת מאוד מרוצה ממנו, אז בעצם את שוקלת לעבור בגלל שישי-שבת? האם יש משמעות גדולה ליומיים אלה? לי לך

בוקר טוב ענת

דעתי היא: לא מחליפים סוס מנצח. אם יש לך הצלחה בתל שומר ואת מרוצה מהצוות אז לדעתי אין טעם לעבור רק בגלל השיקול של חגים ושבתות. אין לי מושג אם תצטרכי לעבור שוב את כל הבדיקות אם תעברי בי"ח, זה משהו שתצטרכי לברר.

תודה בנות../images/Emo24.gif

זה באמת התלבטות שלי,למרות שלא כל כך בא לי לעבור. לי-לך-בהצלחה מצאת לך כבר אישה?את עושה את זה פרטי? דניאל-ממוש שיהיה בהצלחה ענקית,ושהענינים ביינך לבין אילת יזרמו. לכל הבנות-בוקר נפלא!!!!!!! דרדסית-רק רציתי להגיד שאני מחכה בקוצר רוח לתשובה שלך,וחמודה אני מאמינה שיהיה בסדר.

מירבי*

New member
ענת, אני עברתי ארבעה מחזורי טיפול

באסותא. הצוות באסותא הוא אותו צוות של תל-השומר. אותם רופאים אותם מרדימים אותן אחיות ואותן לבורנטיות. באסותא עושים את השאיבות אחה"צ. בדיקות הדם והאולטראסאונד מתבצעות בבוקר. הם אכן עובדים כל יום למעט יום כיפור. חדרי ההתאוששות שלהם נעימים מאד, יש שם תורים גדולים אבל הצוות מיומן להפליא. אין לי שום ספק שאף אחד לא יבקש ממך לעבור שוב את הבדיקות. גם פרופ´ בידר וגם פרופ´ דור עובדים באסותא. בהצלחה.

למעלה