הי בנות! מה קורה?

hartuvim

New member
הי בנות! מה קורה?

שמתי לב שבימים האחרונים הפורום עצל בתגובות ובהודעות חדשות.... אז אשמח לשמוע מה שלומכן בימים טרופים אלה. אצלי ככה- ככה: מבחנים- מבאס המצב הכלל- מבאס מאוד וגם בעבודה- די מבאס ואפילו התחלנו אתמול לחשוב שלא נוכל לקיים את החתונה בבית, כמו שרצינו, כי יש קסאמים. זה לא כ"כ מסוכן אבל זה מאוד מפחיד. בעיקר אורחים שלא רגילים... לסיכום, מסתבר שאני די שבוזה. אני מקווה שאצלכן יותר טוב. אשמח לשמוע!

מצטערת לשמוע שאת שבוזה...

אבל תזכרי שמה שחשוב זו החתונה עצמה ולא איפה עושים אותה...אני בטוחה שיהיה מרגש ושמח... אצלנו בבית נפתח חמ"ל...ההורים של בעלי ואחותו, בעלה ושני ילדיה נמצאים אצלנו...באו לחפש קצת שקט מהקטיושות בחיפה... המצב הכללי מבאס...כואב לשמוע על תושבי הצפון והדרום שחיים תחת איום ופחד מתמיד... נקווה שיבואו ימים טובים יותר...

איזה מותק את!

גם אני שמתי לב שכמה ימים היה די שקט [והאמת היא שגם את כל ההודעות שקשורות ל"מצב" שרשרתי יחד]. היום לא היה לי כל היום אינטרנט, ורק עכשיו הצלחתי להיכנס. ראיתי שדווקא היום נוספו כמה הודעות משמעותיות במיוחד. הודעות שבאו עמוק מה"קישקעס". יכול להיות שהמצב קצת גורם לנו להתכנס, ודרך זה להתחבר לכל מיני מקומות כואבים. בכל מקרה, כל הכבוד על האכפתיות ועל רוח היוזמה. הצטערתי לשמוע על הדברים המבאסים, אבל - אני כל כלך סומכת עליך שאת תיצרי לעצמך חתונה מקסימה ובעלת משמעות, שאני אישית רגועה ...
ענק.

היי שירה...

לפעמים השקט רועש יותר מהרעש... לפעמים צריך את זה כנראה... נראה לי ש"מבאס" ועצוב אצל כולם, גם במרכז. ובאשר לחתונה, מקווה שעד שיגיע זמנה הדברים ישתנו. וגם אם לא, בטוחה שתמצאי את הדרך שלך לעשות זאת ממקום חיובי. מחבקת אותך.

hartuvim

New member
תודה חמודות

כנראה שכולכן צודקות: זה זמן של התכנסות פנימה, וקצת עצוב ומדאיג לכולם וגם- יש להניח שנמצא פתרונות טובים לחתונה ובאמת מה שחשוב זה אנחנו ואוהבינו ולא המקום... תודה על העידוד! זה מאוד עוזר. נשיקות ושבת שלווה ושקטה לכולנו.

למעלה