הי בנות - יש לי שאלה

לולי72

New member
הי בנות - יש לי שאלה

אני כבר חודש וקצת אחרי הלפרסקופיה - יומיים אחרי שנותחתי קיבלתי מחזור וגם ביום חמישי האחרון, כלומר כבר פעמיים. ביום שישי ניגשתי לרופא הנשים החדש שלי שאמר לי לחכות עוד חודשיים לפחות ואם לא אכנס להריון אז הוא יפנה אותי ליחידה להפריה. מה אתן אומרות? הפחד שלי הוא מהדבקויות חדשות, כי הפעם הזו היה לי מחזור כבד מבחינת הדימום ורגישות בצד שמאל אך כמובן ללא כאבי התופת שהיו לי לפני. אני בנבצרות זמנית כרגע כי אין לי מחשב שהלך לעולמו ואני כותבת על המחשב של אחותי. אשמח לשמוע מכן.

ר ו מ י ה

New member
הימור לא פשוט

מצד אחד, תעיד דמות אחרת, ישנן נשים אשר הרות באופן טבעי מיד לאחר לפרוסקופיה. מצד שני, במידה של וסת האנדו' מרים ראש. חשוב לקרוא את דו"ח הניתוח ורק ע"פ הממצאים לקבל החלטה מושכלת. האם הרופא שלך קרא את דו"ח הניתוח? על סמך מה הוא קיבל את החלטתו?

לולי72

New member
היי רומיה

הרופא שלי (חדש ולא מבין באנדו') שאל אם אני רוצה שהוא ישלח אותי כבר עכשיו לטיפולים ואמרתי שלא, אבל אחרי שנכנסתי לכאן וראיתי בין השאר גם את התשובות שלך שאחרי 4 חודשים נשלחת לניתוח (נדמה לי שזה היה בשרשור של מישהי שרוצה להפסיק את הגלולות) זה פתאום קצת הפחיד אותי. אני נורא רוצה הריון ומצד שני, אולי אפילו עוד חודשיים זה יכול להזיק לגוף שלי ואני עלולה לפתח עוד ציסטות (במחזור האחרון לפני כמה ימים הייתה לי רגישות בצד שמאל). אני מתלבטת מאוד.

ר ו מ י ה

New member
מבינה את ההתלבטות

ומצטערת שאין לי תשובה חד משמעית. האם בדו"ח הניתוח רשום באיזה דרגה את ומה מצב החצוצרות?

בלגן2

New member
אין תשובה חד משמעית

אני עברתי לפרסקופיה וחודש וחצי אח"כ כבר הופניתי לIVF, כשגם בחודש וחצי האלה הייתי על דיכוי (דקא פפטיל). לעניות דעתי, חבל להרוס את הצלחת הניתוח בהמתנה למשהו שאולי יקרה ואולי יקח זמן עד שיקרה. למה את לא רוצה טיפולים עכשיו? כי את לא רוצה ילד או כי את רוצה לנסות להרות בצורה טבעית? בכל מקרה - שיהיה בהצלחה!

לולי72

New member
תשובות לרומיה ולבלגן2

אני כרגע בנבצרות זמנית ממחשב כי המחשב בבית שלי הלך לעולמו ורק היום בערב או ביום ראשון יהיה מחשב חדש, לא ברור, אז בינתיים אני כותבת מהעבודה. לגבי דו"ח הניתוח - לא היה כתוב באיזו דרגה, אבל ד"ר סוריאנו אמר שזה היה בדרגה גבוהה. לגבי טיפול - אני נורא נורא נורא רוצה ילד עכשיו, ונראה לי שביחד עם הנסיונות באופן טבעי, אני כן אתחיל בתהליך של טיפולים, אני מתכוונת לדבר מחר עם הרופא שלי ולבקש ממנו שישלח אותי לטיפולים.

גם התחלה של טיפולים

זה לא מהיום למחר.. יש בדיקות דם שצריך לעשות וכל מיני ענייני בירוקטיה שצריך לסדר, זה ענין שלוקח חודשיים שלושה.. מקוה שעד שתוכלו להתחיל טיפולים כבר לא יהיה צורך בכך

למעלה