הי בנות, יש לי שאלה!!!!!!!!!!!!!!!!

הי בנות, יש לי שאלה!!!!!!!!!!!!!!!!

האם יתכן ש: פונדקאית תעשה הפלה על דעת עצמה(בחודש רביעי או חמישי) מבלי ליידע את ההורים. או שפונדקאית כבר בחודש הראשון להריונה תחזור בה.??? אני שואלת כי מישהי העבירה אלי במסר,שקרו מקרים כאלה בעבר. מה דעתכן??? לי זה נשמע חסר שחר. מישום שהפונדקאית צריכה לעבור מספר שלבים לפני כן.+הסכם נשיאת עוברים,אבחון פסיכולוגי, ובכלל עד שהיא מגיעה לשלב ההפריה אז סביר להניח שהיא השלימה עם מעשיה. מה אתן חושבות???????????

מירבי*

New member
ענת, אני לא מכירה מקרים כאלה

אין לי מושג מי היתה זו שהעבירה לך את המסר ומה היה המניע שלה לעשות את זה, תבדקי את זה. הפונדקאית חותמת על החוזה שאחד הסעיפים שלו הוא שבמידה והיא מתחרטת מהרגע שנתקבל האישור מהוועדה לנשיאת עוברים, עליה לשלם להורים סכום כסף שייקבע על ידם, נדמה לי שזה נע בסביבות ה-20000$. לחוזה יש כמובן תוקף משפטי, נראה לי נדיר עד בלתי אפשרי שפונדקאית שעברה את כל השלבים מרצונה החופשי ותוך קבלת הסבר מפורט מאנשי מקצוע לגבי התהליך שאותו היא אמורה לעבור, תתחרט או תעשה הפלה על דעת עצמה.

מירבי, מי שכתבה לי את זה: זה בחורה

שאני לא אזכיר את שמה(מטעמי דיסקרטיות). אותה בחורה מתלבטת בין אימוץ לפונדקאות. והיא אמרה לי שזה החשש העיקרי שלה. כי היא שמעה על מיקרים כאלה. האמת היא-כמו שאמרתי לדעתי אין לזה שחר.מישום שהכל עם חוזה מישפטי. אותה בחורה פנתה אלי במסר לראשונה בשאלה על סכום ההלוואה שאני ביקשתי.(בשאלה האם זה מספיק?110.000 ש"ח.)

miri71

New member
ענת, אני לא יודעת מספיק על זה, אבל

בשיחה שלי עם עו"ד שלנו כשבקשתי ממנו ללוות אותנו בכל התהליך הוא אמר: "כשהכל בסדר אתם לא צריכים אותי, למעט הנוכחות שלי בועדה. זוגות כמוכם בד"כ צריכות עו"ד כשמתחילות הבעיות, כשפונדקאית מתחרטת באמצע או כשהיא מחליטה להשאיר את הילד לעצמה". לא יודעת אם הוא התכוון למשהו תאורטי או שבאמת היו תקדימים מחרידים כאלה...

iris10

New member
צר לי לאכזב את כולכן אבל יש תקדים8-

היתה פונדקאית בחודש שלישי או רביעי אל תתפסו אותי במילה שהחליטה על דעת עצמה לעבור הפלה הבעיה - היא הודיעה רק אחרי !!!!!! ומה יעזו החוזה עכשיו הרי כסף אין לה כי בגלל זה היא עוברת פונדקאות ומה יעור כסף אם הילד / ילדים מתים אתם מוזמנים לשאול בוועדות המקרה קרה אם אני לא טועה בשנה שעברה (צר לי לאכזב אתכן)

איריס הי,מה הענינים? איריס תמיד יש

מקרים לא צפוים בחיים,ותמיד קורה משהו שההסתברות שלו קטנה מאוד. אבל איך זה קרה?? שוב,קשה לי לחשוב ולהאמין(אל תקחי זאת אישית) קשה לי להאמין שמקרים כאלה קרו. הרי יש חוזה שמגן על האם המיועדת. בכל מקרה-גם אם זה קרה,ואני לא מתכוונת לשאול את אביבה על מקרה זה,כי למה לי לדעת ? בכל מיקרה-אני בטוחה שזה היה מקרה בודד. בכל מיקרה:עוד משהו-זה לא שובר אותי לדעת שקרה מקרה כזה,נו אז קרה. סוף העולם??? כל הפונדקאיות מתחרטות???

מירבי*

New member
ענת, הגישה שלך מאוד מאוד נכונה

נניח שהמקרה הזה באמת היה, מה אפשר ללמוד מזה? יש עוד המון מקרים שהכל היה בסדר איתם.. כדאי לאמץ גישה אופטימית וחיובית, זה יכול רק לעזור לכולנו.. בהצלחה לכולן יקירות

iris10

New member
היי ענת אין ספק שעדיף להביט בגישה +

אבל ניסיון החיים שלי הוכיח לי שלאורך כל שנותיי תמיד קורים לי הדרים הלא סבירים שההסתברות שלהם קטנה ולא בה לי גם בפונדקאות שוב לחוות איבוד ילד ולו רק בגלל סטטיסטיקה "מחורבנת"

שורצמן

New member
היי מירבוש!!!!!../images/Emo25.gif

אתמול הייתי כאן כתבתי איזו תגובה ארוכה ואיך שאני שולחת אותה , זה אומר לי שנותקתי....אוף !!! התבאסתי ויצאתי ......... אצלי הכל רגיל ...מחכים.....עשיתי איזו בדיקה שהרופא ביקש לעשות כל 4 ימים , 2E ופרוגסטרון, אין לי מושג למה אבל ככה זה שם בהדסה. מה שנשאר לי זה רק לקוות לטוב!!!!! סבלנות כבר אין לי ומחר אהי חושבת לעשות את הבדיקה הביתית אז....תחחשבו עלי ותחזיקו אצבעות חזק חזק!!!! אז ביי בינתיים לילה טוף סיגל

סיגל :רק שתדעי שאני מחזיקה לך

אצבעות
בקשר לE2 והפרוגסטורון-אני יודעת שזה מעיד על הביוץ. גם לי עושים את הבדיקות האלה תמיד. סיגל שתהיה לך הצלחה ענקית.......

מירבי*

New member
יקירה, מקווה יחד איתך לתוצאה חיובית

עדכני אותנו, מחזיקה לך אצבעות..

למעלה