הי בנות יקרות!!!

mondani5

New member
הי בנות יקרות!!!

מגיע מזל טוב לשיר ,היא הוציאה שן ראשונה בצד שמאל למטה!!!! התרגשנו כמו שני ילדים קטנים. אנימאחלת לכל אחת מכן אושר כזה,וכל אחת מכן תגשים זאת!!!! אני מאמינה שאם יש מטרה משיגים אותה!!!! הכי חשוב לא להשבר ואם נופלים קמים וממשיכים הלאה!!!!! כל ילד שנולד באתר אני חשה משהו בתוכי כאילו מבשרי הוא!!!! אוהבת אירית ומתגעגעת ליום שישי הבא! החוויות של ציצינה ובנדה בודאי ירגשו את כולנו,הרי הפכנו למשפחה אחת גדולה!!! אוהבת אירית

איריתוש ../images/Emo23.gif

איך שהזמן עובר . שלכם ולנסיכות (כל השלוש) יהיה רק טוב ובכיף כל הזמן. מתרגשת להתראות שוב ובקרוב נשיקות

mondani5

New member
לירון יקירה!!!

לילך בילתה אתנו אתמול,היא כבר לא יכולה להפרד מאחיותיה,יש לה חופש עד תחילת הלימודים באוקטובר. הלכנו לזלול גלידה והיה כיף ,אני כל הזמן מסתכלת על שלושתן ואומרת לעצמי :"בעצם לילך יכלה להיות אמא של שיר ורון".וזה עושה לי יותר כף . הקטנטנות מקסימות,לא מפסיקות לקשקש. שיר רוצה כל הזמן תשומת לב ,רון יחסית מתעסקת עם עצמה ושקטה יותר,ממש כמו אבא שלה. מתגעגעת ליום שישי . אוהבת נשיקות לירין ,אירית

מירבי*

New member
מזל טוב לשיר../images/Emo140.gif

לליבי עוד אין שיניים, גם שי-לי הוציאה את השן הראשונה שלה בגיל שנה וחודש וכנראה שליבי הולכת בעקבותיה. איך היא עברה את זה? היו לה תופעות? בכי? חום? או שפתאום ראיתם שן בפה? בכל מקרה זו חגיגה..מעניין מתי רון תוציא את השו הראשונה שלה.. נשיקות

למעלה