הי בנות יקרות שלי

maytalita

New member
הי בנות יקרות שלי

קפצתי לבקר. מקווה שלמרות שכמות הביקורים הצטמצמה, עדיין תקבלו אותי בזרועות פתוחות.... אז כמו שסיפרתי לכן, הפסקתי עם הגלולות ועכשיו אני בשלב הציפייה המותחת (בלשון המעטה, יותר- מורטת עצבים) לבואה של המכשושה (הלוואי שלא). מה שכן, רציתי לספר לכן- לגבי הגלולות ברצף- עכשיו זה סופי- הן ללא ספק "ניפחו אותי". אותם 3 ק"ג מיותרים שישבו עליי נעלמו כלא היו כעבור חודש מהפסקת הגלולות! אז כבר מעכשיו אני מוטרדת מה יהיה כשאצטרך לחזור לגלולות ברצף. אין פתרון לא משמין לאנדו'? (סליחה על השטחיות)
בוקר טוב לכולן והמון המון בהצלחה לליהי וצפנת!!!!!!!

galim29

New member
זאת לא שטחיות יקירתי../images/Emo68.gif../images/Emo24.gif

מראה זה לא פחות חשוב ואין שום סיבה שלא תחשבי על זה. גם אותי זה מטריד המון זמן בייחוד שהתרחבתי מאוד מכל ההורמונים ויש לי אגירת נוזלים מטורפת בגוף אבל אני תמיד מזכירה לעצמי שאין כאבים וזה שווה את הכל... וביום מן הימים אולי יהיה לי כוח לעשות משהו. וכנראה שכל זמן שאין פתרון אחר (אני אישית מעדיפה את הגלולות על הזריקות שעוד יותר ניפחו אותי) נצטרך לחיות עם המינוסים האלה (טוב, במקרה הזה אפשר לקרוא להם פלוסים או עודפים)....
מחזיקה לך אצבעות שהמכשושה לא תגיע...

maytalita

New member
תודה, מרגישה יותר טוב עם עצמי

לאחר מתן הלגיטימציה....
אני עדיין משלה את עצמי שמתישהו יימצא פתרון לא מנפח.. או אולי אגיב אחרת לסוג אחר של גלולות. . . למרות שאני כבר לא יודעת איזה סוג אקח, כי הסיבה שעברתי ממרסילון לבלרה (מינון הורמונלי גבוה יותר) היא דימומים שהופיעו אחרי פחות מחודשיים של לקיחה ברצף. ולצערי גם עם הבלרה דיממתי, הפעם אחרי כחודשיים וחצי. אז מה יהיה- צריכה מינון הורמונלי עוד יותר גבוה???? לא מספיק האנדו', עכשיו אני צריכה להסתגל לכמה ק"ג עודפים (שעוד בשיא חוצפתם מחליטים למלא לי דווקא את הפנים והבטן??)

בוקר טוב

פתרון לא משמין לאנדו' .ממממממממממממ בעייה הורמונים מנפחים.....אבל אולי אם תנסי לשמור על תזונה בריאה כמו שהוצע כבר כאן בפורום....פעם הכנסתי לכאן רשימה שהציעה לי תזונאית ממרפאת האנדו.....שווה לנסות. ובנוסף אני ממליצה לעשות איזה שהוא ספורט עדיין לשמירה גם על הגוף גם על הנפש ...איזה ספורט....הליכה מצויין...יוגה....פילאטיס מזרון...ואם יש לך כוח אפשר גם בניית עצם וחיזוק שרירים......לא חייב הכל. שיהיה בהצלחה....

maytalita

New member
תראי

כשהשמנתי לי פתאום, חשבתי שאולי מדובר בזלילה יתרה או תופעת ה"שינויים אחרי גיל 30", אבל אחרי שראיתי איך "ההתנפחות" נמוגה כלא היתה אחרי חודש מהפסקת הגלולות (בלי שום שינוי תזונתי), הבנתי שזה פשוט הורמונלי. ממש לא הכרתי את הגוף שלי בתקופת הגלולות ברצף. אני רגילה להיות מהרזות-רזות. ופתאום- פנים שהתמלאו, בטן קצת בולטת (וגם דברים יותר משצחי לבב כמו ציצים ותחת.... ). אוי, אני פתאום שמה לב שזה נשמע כמו צרות של עשירים ואובר דרמטיזציה, אז סליחה....
זו לא היתה הכוונה. תצטרכנה להאמין לי שזה היה ממש מעיק וניכר לעין (גם בעיני הסביבה שלא חסכה ממני את הערותיה הנעימות: "עלית במשקל? התעגלת בפנים ועוד ועוד.. כאילו שלא שמתי לב
)

maytalita

New member
מעדכנת בצער רב על בואה

של המכשפה ועל כאבים....
בינתיים מנסה להמשיך את היום בלי כדור, אבל לא קל.... לגבי גלולות- האם סוגים שונים משפיעים אחרת מבחינת השמנה? או שברגע שלוקחים אותן ברצף נועדנו להשמין וזה מה יש? (כי אותי זה "ניפח" רק בתקופת ה"ברצף". לא כשלקחתי אותן עם הפסקה למחזור)

זואילי

New member
תחזיקי מעמד ../images/Emo201.gif

אני בעד לתפוס את הכאב בתחילתו, ולא לתת לו להתפתח...אבל תעשי מה שנכון לך. ובקשר לעניין ההשמנה, מגיל 16 שהייתי על גלולות בנטילה רגילה (עם הפסקה יזומה לקבל מחזור) - שקלתי נורמלי. לא גבוה מדי ולא נמוך מדי למה שאני רגילה. עת התחלתי עם דיכויים בהארד קור, בזריקות - התחלתי להצטמק ביותר והגעתי גם למשקל 46 ק"ג על כל הגובה הגמדי שלי. רק טיפולי פריון העלו אותי בצ'יק והשאירו אותי צ'אבית, או כמו שאמא שלי קוראת לזה - נשית ועגלגלה. אז שוב, כל אחת וגופה היא ותגובתה להורמונים ולסוג ההורמונים.

maytalita

New member
זואילוש יקרה שלי

מה שלומך???? איך מתקדם התהליך שלך?? דווקא עם הזריקות הגעת לכזה תת משקל? על זה עוד לא שמעתי.... אמממ.. אולי אשקול את העניין כשאחזור לדיכוי ההורמונלי..

נעמי 17

New member
תנסי גם להפסיק לעשן אז

תודי שהשמנת הגלולות זה כלום. קטן עלייך. קצת ספורט.

נעמי כל הכבוד ../images/Emo24.gif

עוד תקופה והמצב יתאזן ותפסיקי לבלוס
תחזיקי מעמד

נעמי 17

New member
אני לא כל כך בולסת

וזה בידיוק כמו עם הגלולות- את לא עושה שום דבר מיוחד ומשמינה.

maytalita

New member
דווקא הפסקתי לעשן

לפני שנה וחצי וזה לא השפיע לי על המשקל.. כנראה שכמו שזוזו אמרה, כל אחת וגופה.. אין חוקים אבל, בלי קשר, כל הכבוד! וישר כוח! אני יודעת כמה זה קשה. ולמרות שלכאורה דיכאתי את התאווה לעישון, התת מודע שלי כנראה עדיין משתוקק.. ההוכחה- כמעט שאין לילה שאני לא מככבת בחלומות שלי עם סיגריה ביד..

נעמי 17

New member
תודה לכן על העידוד

אני לא חולמת על זה בלילה אני משתוקקת כל דקה של ערות לסיגריה!! הולכת אחרי שובל של ריח של מישהוא שמעשן... ממש עוד קשה לי אחרי חודש וחצי דרך אגב בחברת הביטוח הם טוענים שרק אחרי שלוש שנים שהפסקת אתה נחשב לא מעשן.

תחושה מוכרת ../images/Emo10.gif

מוכרת.מוכרת.מוכרת.מוכרת. קיבלתי מיוזמתי וסת אחרי חמישה חודשים של נטילה ברצף בין היתר בגלל הסיבה הזו. היה מחזור שלקח לי הרבה זמן להתאושש ממנו אבל....... כל הנפיחות ירדה וזו היתה תחושה נפלאה
עם החזרה לגלולות ברצף...המצב חזר לקדמותו ואפילו יותר גרוע כי החלפתי סוג למינון גבוה יותר. בהחלט מבאס ואפילו יותר מזה.

maytalita

New member
מה, רק מההפסקה לצורך מחזור ירדה הנפיחות?

אצלי לקח חודש שלם עד שהגוף התאושש וחזר לעצמו.. כן, מבאס
מזדהה עם העלייה למינון גבוה יותר והתנפחות גדולה יותר בעקבותיה

galit 03

New member
גם אני שמתי לב לזה...התנפחתי עם הגלולות האלה.

אז עצות ממי שכבר הייתה שם- קצת ספורט וזה עובר?כי זה ממש לא כיף להתעגל ככה עם הביקיני ואחרי שסוריאנו השתדל כל כך שלא יראו את השריטות הקטנטנות שנישארו לי אחרי הניתוח ושיהיו מתחת לקו ביקיני...אז עכשיו יש בטן?זרועות?פנים?טוסיק? מה יהיה?

למעלה