הי בנות יקרות שלי

maytalita

New member
הי בנות יקרות שלי

כבר הרבה זמן לא ביקרתי.... רציתי לעדכן שבשעה טובה הפסקתי עם הגלולות ואנחנו מנסים.. גיליתי שלבקר פה יומיום קצת מעורר את הפנים ההיפוכנדריים שלי וגורם לי להזדהות יתר על המידה עם סימפטומים שאתן יקירות, חוות. אז אני קופצת לבקר מידי פעם וקוראת מה שלומכן, אבל ניטרלתי את ההתמכרות היומיומית. חיבוקים לכולכן! ואנא- תחזיקו לי אצבעות שלמרות האנדו, יתקבל הריון ספונטני..

מיטלוש יקרה ../images/Emo24.gif

מחזיקה לך
חזק חזק ומאחלת לך שתיכנסי מהר מהר להריון
מחכה לעידכונים משמחים רק תקפידי אחרי מחזור לבדוק מה קורה עם הציסטה.
מייקי

זואילי

New member
גם אצבעותיי פה בשבילך ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שתוסיפי את שירשור הריונך להריונות הפורום אמן ואמן!

galim29

New member
../images/Emo23.gif ברור שמחזיקה את האצבעות../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

של הידיים, הרגליים, השערות בראש, בקיצור, כולי מחזיקה לך את כל רמ"ח איבריי להריון ספונטני ומהיר...

maytalita

New member
תודה לכולכן, יקירות!

מאוד ריגש אותי לראות את התגובות שלכן! אעדכן

נועהב1

New member
מיטלה היקרה-

נעים לשמוע ממך קולות אופטימיים כאלו ובכלל נעים לשמוע ממך מאחלת לך המון בהצלחה אבל (וכמו כל פולנייה טובה יש אבל....)- מציעה לך לקבל באהבה את הגוף שלך כמו שהוא, ואם לא יצליח ספונטני אלא בעזרה (שכידוע לך אני קיבלתי הרבה עזרה), זה גם בסדר, וזה לא פוגם בך או בנשיות שלך כהוא זה. תההי פתוחה להכל, ומקווה שהכל ייפתח שם למטה ברגע הנכון... שלך, נועה

maytalita

New member
נועוש

מה שלומך?? לונג טיים! כן, אני עדיין בשלב האופטימיות ונכון לרגע זה, מאוד אתאכזב אם יגיע המחזור.. (כן, כן, עד כדי כך אופטימית :)) אני לרגע לא חושבת שטיפולי הפרייה או עזרה חיצונית אחרת פוגמת בי או בנשיות שלי, אבל מקווה לא להגיע לשם.. תודה על האיחולים!

למעלה