הי בנות...חזרתי לפורום..

שירשיר77

New member
הי בנות...חזרתי לפורום..

קצת ארוך... נעדרתי מהפורום כ5 חודשים, או אולי יותר. להזכירכן אובחנתי לפני כ-9 חודשים ועברתי לפרוסקופיה בסוף דצמבר עקב מוקדי אנדו שהתגלו במחיצה שבין הנרתיק לרקטום עם כאבים רציניים כשאני יושבת וקצת בזמן מחזור. האנדו התגלה כשפניתי לרופא פריון לאחר כשנה וחצי של נסיונות להרות באופן טבעי, ללא הצלחה. אני ובעלי הוגדרו עד אז כ-un explained. הניתוח היה מורכב וארוך אך החלמתי במהרה ונעזרתי רבות התמיכתכן פה בפורום. לאחר ההחלמה המחזורים היו נטולי כאבים-נהדר ונמשך עד היום. חיכיתי כחודש חודשיים למחזור וערכנו הערכת מחזור וביוץ בתל השומר אצל ד"ר הורביץ כדי לראות שהעניינים חוזרים למסלול לאחר הניתוח. כל זאת ללא דיכוי בהמלצת סוריאנו. לפני כחודשיים החלטנו לעבור לפרופ' שולמן ולקבל את המלצתו לטיפול פריון אחד ללא הזרעות ולאחר מכן אם לא יצליח לעבור להפריות. כעת אני בתחילת טיפול ההפריה הראשון בחיי ואני על דקא 0.1 כל יום לשם הדיכוי ההתחלתי. אני חושבת שניסיתי להתרחק מהפורום בתקופה שהיו פה הרבה הריונות. מצד אחד מאד פירגנתי לאחרות שכן הדבר משמח תמיד לראות שבסוף התהליך אכן נכנסים להריון! מצד שני היה קשה לי לשאת את הנסיונות שכשלו אצלינו. קושי לראות את חבריי נכנסים להריון תוך שנייה, לראות ברחוב נשים הריוניות מסתובבות בכל מקום וכולי וכולי. אני אופטימית תמיד ומקווה שהפעם אנחנו בדרך חדשה שיכולה להאיר לגבי מה קורה שם בין הביצית והזרע-אולי נלמד משהו שטרם ידענו מהתהליך שיקרה במבחנה. ייתכן שהכל יהיה תקין ונכנס להריון המיוחל או שלא למרות שלא תהיה סיבה ידועה... זה קשה הדקאפפטיל 0.1 ביום הראשון, הפתיע אותי מאד לרעה בגלל עובי המחט והצריבה שמרגישה כשמחדירה את החומר אבל מיום ליום אני מתארגנת יפה גם עם זה. יש מן תחושה של דיכוי רגשי, לא דיכאון אבל תחושה שלא אכפת לי כמעט מכלום, מן תחושה שאני כבר משעממת את עצמי בהתעסקות הזו ושנמאס. שלא לדבר על מתי עשינו סקס בחודש האחרון ולא נראה לי שזה בכלל יקרה בחודשים הקרובים-אין מצב רוח לזה... אין לי ממש שאלה, סתם מן צורך לפרוק מחשבות ולקבל תמיכה. אם למישהי יש רצון לשתף על המעבר להפריות אשמח. הפרוטוקול לפי מה שהבנתי-12 ימי דקא 0.1, גונל F של 112 יח' עם דקא במקביל בהתחלה ואח"כ גונל F עם תוספת מנגון... בטיפול הקודם עם גונל F של 112.5 יח' ו-2 אוביטרל התפתחו כ-10 זקיקים וזה היה כנראה יותר מדי ולכן נכשל (ללא הפריה)-התנפחתי כמו לא יודעת מה והייתי בטוחה שאני בהריון, כרגיל, אבל לא. בכל מקרה סופ"ש נעים, שירשיר

לולי72

New member
הי שירשיר

מי כמוני מבינה אותך, כאילו כתבת את מה שאני מרגישה בימים אלו, אני מכירה סביבי לפחות 6-7 בנות שנמצאות בשלהי הריונן, ואני....כלום, כבר שנה בדיוק מאז שהתחלתי לנסות. תראי, מצד אחד אני מסתכלת על הילדה שלי בת ה - 4 ואומרת תודה לאל שיש לי אותה ושהיא נולדה הרבה לפני שהתחלתי לסבול מכל הבלאגן הנוראי הזה של האנדו' ומצד שני, זה כאילו להתחיל שוב, והתחושה שלי לפעמים שכאילו אני מנסה פעם ראשונה וזה כואב לי כי כולן מסביב נכנסות כמו שאת אומרת תוך שניה להריון ואני כלום, כשהייתי בטוחה ביולי שנה שעברה שעד אוקטובר כבר אהיה בהריון. אני גם עברתי בינואר הזה לפרסקופיה בתל השומר אצל סוריאנו ולאחר 3 חודשים שלא הצלחנו באופן טבעי, פניתי למרפאת פריון ואני כמוך בהתחלת טיפול IVF ראשון בחיי, אני כבר 3 שבועות על דקא 0.1 ומרגישה בדיוק כמו שאת מרגישה, חולשה, לא בא לי לעשות כלום, לפני שבוע בדיוק, ביום שישי הייתה לי סחרחורת נוראית עד כדי כך שהזעקתי את בעלי באמצע משמרת שיקח אותי לבית חולים, אני כבר שבוע עם גונל והזקיקים הם לא מי יודע מה, אבל גדלו ואתמול נראו שני זקיקים אחד של 18 מ"מ והשני של 19 מ"מ וביום ראשון הולכים על שאיבה, אני מקווה שזה יצליח ומקווה שגם בשבילך זה יצליח כמה שיותר מהר וששתינו נפתח הודעות של הריון ולא כל הבלאגן הזה של הזריקות השורפות והמדכאות. בהצלחה ואל תתייאשי, אני כל הזמן למרות שזה קשה לי עכשיו, מנסה לחשוב חיובי ורק לפני כמה ימים אחת הבנות אצלנו בעבודה הודיעה שהיא בהריון, זה עשה לי רע במשך כל אותו יום, כמובן ששמחתי בשבילה ולא הראיתי כלום, אבל התרחקתי קצת מכולן והלכתי לעמדה שלי (קלדנית שופט) והרגשתי נורא, אבל מצד שני צריך להיות אופטימים כי דיכאון לא יוביל אותנו לשום מקום.

מאחלת לך בהצלחה ../images/Emo45.gif

כתובת נוספת בה את יכולה לקבל תמיכה היא פורום פוריות.

ר ו מ י ה

New member
שיהיה המון הצלחה בטיפול ../images/Emo57.gif

מבינה את הקושי לקרוא על הריונות של אחרות, אבל יודעת שלי, בתקופות החשוכות, ההודעות הללו נתנו לי תקווה אדירה. עד שהקמנו את הפורום הזה, חשבתי שהריונות של אנדואיות הם דבר נדיר, ולשמחתי, בעקבות הפורום הזה, למדתי שלא כך הוא. נכון שלפעמים הדרך מתארכת , אבל ישנן הרבה מאוד הצלחות . מקווה שהודעת ההריון שלך תגיע במהרה ותיתן הרבה תקווה לאחרות
המון הצלחה וברוכה השבה

שירשיר ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

מצד אחד, נכון קצת עוקץ ההריונות מסביב... מצד שני אני שמחה על כל נצחון של אנדו!! אם הבנתי נכון את בהזרעות. לכן 10 זקיקים זה הרבה, זה סיכון להריון רב עוברי. מאחלת לך הצלחה גדולה! והרבה

שירשיר77

New member
הי, תודה על התגובות

ברור שאני שמחה עם כל הריון של בנות הפורום אבל יש ימים שגם את זה קשה לי להכיל כי אני כבר כל כך רוצה להיות זו שכותבת על ההריון שהגיע. כרגע אני בטיפול IVF ראשון... אני כבר שבוע על דקא ומצפה להמשך... לשמחה על התמיכה, לגבי עייפות, מאז התחלת הדיכוי, כשעה וקצת אחרי הזריקה אני ממש מרוחה על הספה, כל כך עייפה שזה מדהים... אז אני הולכת לישון יחסית מוקדם, דוקא אני מרוצה מזה שאני מספיקה לישון פתאום יותר. תודה
שירשיר

למעלה