הי בנות...בשורה..

מסק28

New member
הי בנות...בשורה..

היי הרבה זמן לא עדכנתי אז ככה.... כל הבדיקות נעצרו כולל ביופסיה בגרון ....... התאשפזתי בבית חולים עקב כאבים בצד ימין באגן ומצאו לי 2 ציסטות שחלה ימנית והריון...... הייתי בהלם שנה וחצי של נסיונות בתוכם הריון כימי הייתי מאושרת מאוד אבל עד עכשיו בשבוע 7+5 כשהכל נראה תקין- דקירות צד ימין איזור אפנדציט..... אני שמחה עם המון מתח ובלי המון ציפייה כדי שלא יכאב יותר מדי אם לא יצליח.....הכאבים שלי באים והולכים אבל באותו מקום כמו דקירות איזור גובה טבור ימין ומטה........ הכאבים הרגילים של האנדומטריוזיס עברו - ישבן ימין וגב תחתון ימין ורק שם יש כאב מישהי חוותה ? מכירה?

kikona126

New member
מסק קודם כל שיהיה במזל!

בקשר לדקירות, יכול להיות ממקודים של אנדו או הציסטות. מה שכן, אל תשכחי שהריון משנה לנו דברים בגוף, ויכול להיו שזה גם מגיע בגלל ההריון (התרחבות של הבטן... ). אני יודעת שאחותי בתחילת ההריון שלה התלוננה על כאבים כמו שאת מתארת (ולאחותי אין אנדו). כל אחת עוברת את החודשים של ההריון אחרת. אחותי היתה עם כאבים בבטן בתחילת ההריון ולאחריו, וגיסתי כל התקופה הזאת הקיאה... מה לעשות נולדנו נשים, ואלוהים בטוח שנשים חזקות, הוא סתם בודק אם אנחנו מספיק חזקות או לא.... מקווה שהכאב ירגע מהר וזאת תהיה תקופה משעממת!

זואילי

New member
וואו מסק!

בשעה טובה ומוצלחתתתתת. הריון נאטרולי... עם ועל אף האנדו! מאחלת לך הריון תקין ומושלם ובסופו ידיים מלאות
לא זוכרת היכן את מטופלת באנדו, אבל כדאי שתהיי גם שם במעקב. תרגישי טוב יקירה

ronnie 123

New member
קודם כל מזל טוב!!!!!

להריון קל ארוך ומוצלח! לגבי הכאבים, אני מזדהה, לפעמים יש לי כאבים כאלה בטוסיק - פחות בגב, אומנם לא בשבוע 8, אבל בחודשיים האחרונים (חודשים 7-8) אני מרגישה יותר, במיוחד אחרי ישיבה ארוכה או לא נוחה

בשעה טובה

בשורה מהממת, שימשיך בבשורות טובות. הכאבים שלך מוכרים, לי לפחות
, ככל הנראה מתיחה של הרצועות ויחד עם האנדו' יש חגיגה, בגלל הכאבים בישבן יש סיכוי שזה גם סימפיזיוליזיס (נשמע כמו קללה...) בד"כ ועל פי הספרות הרפואית מתחיל בשבוע 12, אצלי התחיל בשבוע 9... בכל מקרה של כאב חריג ושאת לא מכירה בשביל השקט הנפשי תקפצי למוקד / רופא כדי להיות בטוחה שהכל בסדר. שיהיה המשך תקין ומופלא
, הכאבים שווים כל רגע מניסיון (כואב
)

בלגן2

New member
קודם כל - מזל טוב!

בהחלט בשורה משמחת ואני מאחלת לך שההריון ימשיך בצורה תקינה וקלילה. קודם כל, בכל הריון יש מעט כאבים כשהרחם גודל ומתמתח. אם את יודעת שיש לך ציסטות בשחלה, אז סביר להניח שזה גם מוסיף לכאבים, כי זה מתחכך עם הרחם. יש סיכוי טוב שככל שההריון יתקדם - הכאבים יפחתו ואולי גם הציסטות יצטמקו. בשביל השקט הנפשי - הייתי הולכת להיבדק אצל רופא הנשים שלך ומעדכנת אותו כמובן בכל הסיפור כולו.

רונה281

New member
מגיע לך

מזל טוב מתוקה , מי היה מאמין הא? שבוע אחד פראנויה של אנדו בגרון ושבוע אחרי זה הריון.. הלוואי על כולנו

למעלה