הי בוקר טוב לכולם,

dani 123

New member
כנראה שחל שינוי במדיניות

מאחר והפסיקו להגיב להודעותי אפסיק לכתוב

אנפה2

New member
הי בוקר טוב לכולם,

יעלי אייך ההחלמה מניתוח ההשתלה, תספרי קצת. כולנו מועמדים לזה, היום או מחר, (אני בטוח). עברת גם השתלת עצם, או שהיה לך מזל ולא הית צריכה? יום טוב.

erika6

New member
דני ערב טוב לא הייתי כאן../images/Emo108.gif

בבית במשך כל היום ולא ראיתי שכתבת. מה שלומך? יש לי חתול בבית בן 15 וחצי הזדקן קצת, לאחרונה מציק לו משהוא שאינני יודעת מה. באין ברירה אקח אותו מחר לוטרינר. זה מדאיג אותי כרגע מכל דבר ה א ח ר.

erika6

New member
דני ידידי נכון שהחתול זקן../images/Emo108.gif

אבל במצב טוב. מה חסר לו? אוכל יש - יש ארגז חול יש - יש. פינוקים יש-יש. דאגות אין - אין. זה הוא משאיר לי את הדאגות. כנראה שיש לו בעיות שיניים אולי דלקת. התחיל לאכול קצת.
לך

אנפה2

New member
../images/Emo140.gifהי דני, אתה דווקא זכור לי

לטוב, כאשר עשו עלי עלהום בפורום אתה הענקתה לי מדליה של מנצחת. אגב לאן נעלם אשתורי הפרחי ?

yaely2

New member
מנהל
אנפה, מתי היה עליך עלהום?../images/Emo7.gif

אם את מחפשת את אשתורי שלחי לו מסר, זה עובד הכי טוב.

erika6

New member
חיניה נסיעה טובה ובלוי נעים../images/Emo108.gif

לכמה זמן את נוסעת? יש לך שם משפחה וחברים? ספרי לנו מה נשמע שם
נעימה

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב אנפה ויום טוב לישנים עדיין

תודה, תודה על ההתעניינות, טוב לבוקר חדש וקריר. הגוף מבקש להישאר במיטה עוד ועוד ועכשיו החופש מאפשר לי, אלא שהרעב הכריעני וקמתי להרגיע את הכרס.
אני מחלימה יפה מניתוח ההשתלה. אתמול, למרות שעדיין אין לי מראה אסתטי הלכתי לחוג דרמה האהוב עליי ונהניתי כפי שרק אדם שזכה למורה ברמה שיש לי בחוג, יכול להבין זאת. לגבי הניתוח עצמו. לא מרגישה נוח לספר. הכאבים וטיפולים הם חלק לא כל כך יפה של החיים, מאחר וביקשת אפרט לך. 4 עקירות, השתלת עצם, 6 השתלות המחיר בסביבות 50,000 שקל. (בתשלומים) באחת מברכות הבוקר שלי בשבוע האחרון כתבתי שאני מתפללת להרבה בריאות ולהרבה כסף, כי לפעמים צריך כסף כדי לשמור על הבריאות, והנה זה המקרה אליו כיוונתי כשדיברתי על ה
. גם היום אני מבקשת בריאות לי ולאהוביי. בריאות נפשית
בריאות כלכלית ויציבה ואהבה טובה ובריאה. מתפללת ליחסים בריאים עם חברה בריאה סובבת. גאווה
במשפחה ובכל הייקרים לנו. אך בעיקר בעיקר גאווה
בעצמנו.

erika6

New member
בוקר טוב לאנפה ויעלי../images/Emo108.gif

מה שאת עברת גם אני צריכה לעבור עקירות השתלות. אני משאירה זאת אחרי החגים. בינתיים עוד לא החלטתי לאיזה רופא אלך. יותר מזה אני צריכה לעשות שקום כל הפה. אשמח לדעת אם הצליח לך, אחרי כל הסבל. אני ממהרת לקאנטרי יש לי חוג לציור ומחכה בינתיים לעוזרת. היא מגיע בדיוק בזמן ולא חלילה דקה לפני. לצערי היא עוזבת אותי. המשפחה עוברת לעיר אחרת ואשאר בלי. בחוץ מעונין מאוד, נראה לי שירד גשם? איפה אני גרים? באירופה?חחחחחח

חיניה

New member
בוקר טוב לכלם. יוצאת תכף לעבודה אז

שיהיה לכם יום טוב בלי כאבי שינים+כאבי כיס.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לחיניה ולאריקה ../images/Emo24.gif

שלום חברות
|4U חבל חיניה שפיספסתי אותך הבוקר לאחל לך עבודה נעימה. ראשית חוכמה בעבודה לאהוב לעשות אותה, זה פוטר מן הקושי ומאפשר לעשות הכל בשובה ונחת.

yaely2

New member
מנהל
חיניה, זה מה שאת רואה???../images/Emo77.gif

אני רואה הרבה לחות. העיקר ספרי מה עם העבודה שלך? ספרי כמה מילים.

חיניה

New member
שלום יעלי וכולם. העבודה שלי לא מרתק

שמירה על נבחנים אינה פאר היצירה אבל זה מה יש.אם היום ארוך אז חוזרים עיפים. ביום ג אני כבר נוסעת לאוקראינה.

yaely2

New member
מנהל
נסיעה טובה חיניה../images/Emo160.gif../images/Emo73.gif

שלום,
היום היה נדמה לי מבחן בגאוגרפיה, או שאני טועה. אין עוד הרבה מבחנים, ובמילא את כבר נוסעת אז ממש כיף. אם לא אכתוב לך עד הנסיעה, (בטוח שכן) אז סעי לשלום, חזרי לשלום והביאי איתך הרבה חוויות מרתקות.

yaely2

New member
מנהל
ומה באמתחתך סיתוונית?../images/Emo40.gif

שלום סיתוונית,
יש לך סיפור קצר מהמזרח? אולי סיפור על אמתחת שנעלמה? אודה לך מאוד. אוהבת לקרוא אותך מספרת.

sitvaniyot

New member
אולי בשבת אספר סיפור...

בינתיים אני מתה מעיפות אחרי יום עבודה, ומאד עצובה לאחר המתקפה על לונדון.

למעלה