הי בוקר טוב לכולם

טטיאנה1

New member
הי בוקר טוב לכולם

אני כבר מזמן פה מאבחון של בתי , היא עכשיו כמעט בת 5 . נמצאת בגן במסילות בקבוצה של ילדים עם תפקוד גבוה והגננת אומרת לי שהיא מתנתקת , אבל ללא פרקוס , ללא שום הפרעה מוטורית , הבדיקה של EEG לא תקינה , ואנחנו כבר מחודש מאי של שנה שעברה על דפולפט והרופה שלנו אמרה שבגלל שהתרופה לא מכסה אותה , הרמה שלה בדם לא הגיעה עד רמה הנקבעת(היא צריכה להגיעה עד ל 50 יח לפחות והיא הגיעה עד ל42 סה"כ תוך חצי שנה של קבלת הסירופ ) אז צריך להוריד את מינון בהדרגה ולסיים כי אין ביטוים חוץ כגון הפרעות מוטוריות או פרקוסים . וגם בבית התחלתי לשים לב שיש מקרים שצריך להגיד לה כמה פעמים לעשות משהו היא כאילו נכנסת בתוך העולם שלה וקשה להוציא אותה משם והגננת אומרת שהיא רואה מבט מופשט כזה שראש שלה לא במקום שנ= היא צריכה להיות שם . היאםזה סימני של אוטיזם או סימן של תת-פרקום שלא רואים אותו.
 

dina199

New member
רק רופא יכול להגיד לך -

כי זה יכול להתאים להכל. האם היא נמצאת בגן תקשורת ? והאם התנתקויות כאלה קורות גם בבית ?
 
האם עשו לכה וידאו EEG?

זו הבדיקה היחדיה שיכולה להגיד (אם תתפסו את ההתנתקות) האם יש שינוי בגלי המוח בזמם הזה, אז הרקע הוא אפילפטי, אם לא - אז, כמראה, ניתוק אופייני לילדי ספקטרום.
 

טטיאנה1

New member
העמדנו שאלה זאות לרופא

היא אמרה שבEEG רגיל התפרצויות גלי מוח לזמן קצר מאוד (3 שניות ) שגם ודיאו EEG לא בטוח שיוכל לתפוס את זה וגם קשה בשבילנו פיזי להגיעה לשם כי בצפון אין לנו זה רק במרכז הארץ וגם עד נקבע את תור יכולים לאבד זמן כי זה לא מהיום למחר זה גם צריך לחכות חתיכת של זמן .
 
טוב, רופאה יודעת יותר טוב

אבל בכל מקרה אתם יכולים לקבל חוות דעת שנייה. כי צריכה להיות תשובה ברורה לגבי קיומה\אי קיומה של הפרעה אפילפטית. על פי זה יהיה גם התאמה של טיפול. אולי שווה להשקיע כמה ימים בבתי חולים שח מרכז כדי לשעת בבירור מה מצבה. בהצלחה!
 
למעלה