הי- אתם יודעים

גרמס

New member
הי- אתם יודעים

שבסרט החדש של קווין וויליאמסון - "הקללה" ג'ושוע ג'קסון משחק?? מישהו ראה את הסרט?? קראתי ביקורת על הסרט בעיתון של שבת והיה כתוב שם משהו על "ניחוחות דוסון קריק" - נשמע טוב. האמת- אני לא ראיתי את סירטי "צעקה" למינהם (כן, חור תרבותי..) אז אני לא יודעת אם אני אוהב או לא אבל זה אמור להזכיר.. כשחושבים על זה, אני בטוחה שכבר הזכירו את הסרט הזה כאן ואני ריחפתי, או שעדיין לא הייתי פה, אולי כן ואולי לא..

DAN1EL

New member
הממ...../images/Emo97.gif

לא ראיתי "הקללה" אבל אני די רוצה לראות, כי למרות שזה רחוק מלהיות איכות זה צריך להיות פאן טהור ומודע לעצמו, אחרי הכל, זה מהיוצרים של "צעקה", שעם כמה שטראש הניינטיז הזה דבילי, זה פשוט סרט כייפי ומצחיק ואני מכור לו.
אמרתי השבוע שאולי אני אלך ל"הקללה" אבל בסוף הלכתי ל"משחקים נסתרים" עם דה-נירו המלך. הממ...מה עוד רציתי להגיד... אה, כן! בקשר לשאלה שלך. טוב, אין לי מושג אם ג'ושוע משחק שם אבל זה לא בעיה לבדוק ב-IMDB, אז אני אבדוק כשאני אחזור מהביצפר אם אני אזכור ואם יהיה לי כוח.
ואפרופו ג'ושוע וצעקה - הידעת שהוא משחק ב"צעקה 2" בתפקיד קטן? (הוא אחד התלמידים בכיתה בקולג' יחד עם סידני)

Dawson girl

New member
אני שמעתי על הסרט..

היה ב"פיוז" ביום חמישי נראה לי כתבה על זה.. וראיתי שג'וש משחק שם. אגב, מישהו יודע איזה תפקיד יש לו? וכן, זה של קווין וויליאמסון *משתחווה*

גרמס

New member
כן הוא משחק שם

זאת לא הייתה שאלה! הוא משחק שם את החבר של הבחורה- אין לי מושג מה זה אומר אבל זה נראה לי תפקיד די גדול... אה, ועל "הצעקה" ידעתי, פעם קראתי את זה באיזה מקום.

DAN1EL

New member
וואלה ../images/Emo163.gif ../images/Emo97.gif

קראתי את ההודעה שלך בבוקר אז לא שמתי לב שזאת לא שאלה...
בכל אופן, הנה הרשימת שחקנים של הסרט... http://www.imdb.com/title/tt0257516/

גרמס

New member
כן הוא משחק שם

זאת לא הייתה שאלה! הוא משחק את החבר של הבחורה- נראה לי שזה תפקיד די גדול.. ועל "הצעקה" ידעתי- קראתי את זה פעם באיזהשהוא מקום!

וואלה לא ידעתי.. ../images/Emo60.gif

בררר כרגיל, האקסים של דו"ק משחקים מסרטי איימה! מרגיז! אבל שיהיה לו בהצלחה. גם אם זה רק תפקיד קטנטן

למעלה