הי ארינה - שאלה!

matilda

New member
הי ארינה - שאלה! ../images/Emo35.gif

שמי אילת, מזל דלי. לא מזמן נפרדתי מחבר שלי, יניב מזל סרטן. עכשיו הוא טס לארה"ב לתקופה מסוימת, הוא אומר שהוא עדין אוהב אותי וזה פשוט לא מתאים עכשיו. לפניו היה לי חבר בשם לירון,מזל שור, גרנו ביחד כמעט שנה. עכשיו חזרנו לקשר (לא רומנטי). רציתי לדעת מה הקלפים אומרים בקשר לתקופה הקרובה - האם אתחיל ללמוד השנה? האם אמצא עבודה (אני מחפשת כבר שלושה חודשים) ומה בקשר ליניב - האם נחזור? או שהקשר עם לירון יתחזק ונחזור? אודה לך מאד על תגובתך, אני נמצאת בתקופה הכי רעה שהיתה לי בחיים!

ארינה

New member
שלום אילת,

אני לא יכולה לענות לך כאן על כל השאלות. את צריכה פריסה על כל תחומי החיים וזה בלתי אפשרי עבורי לענות לך כאן. את מבקשת פריסות שאני עושה פנים מול פנים וכאן זה לא ממש הולך. מצטערת ארינה

matilda

New member
ארינה, אודה לך אם תוכלי

לענות לי, אם כן, על אחת משאלותי, כי היא החשובה לי ביותר כרגע: האם אני ויניב נחזור, או שמא הקשר שלי עם לירון יתחזק ונחזור, והאם את יכולה לראות חתונה בשנתיים הקרובות? (אזכיר שלירון מזל שור ויניב מזל סרטן) מצטערת על כל השאלות בהודעה הקודמת... אבל אני מקווה שתעני לי הפעם כי זה מאד חשוב לי. תודה!
ושבת שלום אילת

ארינה

New member
היי לך

שאלת אם תחזרי ליניב ואני כן צופה פה חזרה עוד נקודה אחת שפירושה: יום, שבוע, חודש, שנה, חודש ינואר, או יום ראשון. ולשאלתך לגבי החתונה אז כן תתחתני תוך שנתיים גג. מזל טוב ארינה

matilda

New member
ארינה ../images/Emo23.gif

תודה רבה על תגובתך! אבל שאלתי מה עם לירון (מזל שור 22/4/75) - היינו ביחד תקופה ארוכה ועכשיו חזרנו לקשר. הייתי רוצה לדעת מה בדיוק כוונותיו ואם הוא עדיין אוהב אותי?? תודה ושבוע טוב! אילת

ארינה

New member
אין שום בעיה

אבל אם תסתכלי שאלת אם את ויניב תחזרו ואמרת על אחת מהשאלות, אז עניתי לך על הראשונה. בכל אופן אני אענה לך קצת יותר מאוחר כי אני צריכה לצאת עכשיו.

ארינה

New member
תשובה

היה לך מאד טוב עם לירון ואת חושבת או שחשבת למסד איתו קשר. אני כן רואה שמשהו יקרה ביניכם אבל הדברים כעת לא ממש ברורים ואת צריכה להיות סבלנית. הקשר מתחיל לזרום אבל לאט. ללירון בהחלט יש רגשות כלפייך אבל הרגשות הם יותר מהעבר מאשר בהווה ואת ההווה תצטרכו לבנות יחד. בהצלחה ארינה

למעלה