הי אסתר

• פותח הנושא giss
  • פורסם בתאריך

giss

New member
הי אסתר

רציתי לספר לך שחזרתי לעבודה (אמדוקס) וסידרו חדר שאוכל לשאוב לגבי משאבה תעשייתית העינן עדיין במשא ומתן אני שואבת פעם ביום כאשר אני מרגישה מלאה בסביבות 14:30 אני מניקה את בר בת 4 וחצי חודשים בסביבות 7:00 ושואבת ~ 200 cc היא אוכלת עם המטפלת 2 בקבוקים של 140 cc שאלתי היא האם רצוי לשאוב יותר פעמים אפילו שלא כל כך יוצא או להשאיר את המצב כך ? יש לציין שלא חסר לי חלב למטפלת אני שואבת גם בערב כאשר אני מגיעה הביתה ויש לי מאגרים בפריזר תודה מראש

YOu are working a long day

If you only pump once, then your milk supply inthose hours will decrease. If you have enough milk stocks in the freezer, then that is not a problem. And maximum, if you need more milk, a marathon pumping on the weekend will increase your supply. So, the answer here is to do what is comfortable for you. good luck on the pumping room. which pump did they get? Make sure it is a good one!! then you have to get your company's spokesman to come out with a press release that you have a breastfeeding corner or whatever, and make sure that they discuss the importance of continuing breastfeeding!!​

דיאנה1

New member
תרגום: את עובדת יום ארוך

אם תשאבי פעם אחת, אספקת החלב שלך בשעות אלו תרד. אם יש לך מספיק מאגרי חלב בפריזר, אז זו לא בעיה. ומקסימום, אם תצטרכי יותר חלב, מרתון שאיבות בסופשבוע יעלה את האספקה שלך. אז, התשובה כאן היא לעשות מה שנוח לך. בהצלחה עם חדר השאיבות. איזו משאבה הם השיגו? ודאי שזו אחת טובה! אז את צריכה לגרום לדובר החברה לצאת בהצהרה לעתונות שיש פינת הנקה או מה שלא יהיה, ולודא שהם דנים בחשיבות המשכת ההנקה!

למעלה