הי אסתר!

הי אסתר!

זו טלי של גלי בשמי החדש. ילדתי את שני לפני שמונה ימים, ועכשיו אני מיניקה את שתי הנסיכות שלי. זה לא קל, אבל מאוד מתגמל. יש לי שתי שאלות, אחת דבילית, השניה פחות- 1. גלי יונקת הרבה יותר מאז הלידה, מסיבות מובנות, ואני לא מונעת ממנה. לא יחסר לי חלב בשביל שני, נכון? 2. מה לגבי וירוסים וחולירות שגלי מביאה מהגן? הן יונקות מאותם ציצים, אני לא מפרידה, למרות שהימני הוא בעיקרון "רק של גלי" -ציטוט שלה
- הפטמה סטרילית? שאני אשטוף אותן יותר? אני בכל מקרה אמורה לייצר נוגדנים לחולירות, שיגנו על שתיהן, לא? ומזל טוב- ראיתי שחגגת יום הולדת. ותודה- עד שהכרתי אותך לא הייתי חולמת שאני אהיהאיפה שאני היום (שזה על הכורסא, בלי חולצה, עם שמיכה שמתחתיה מציצה שובבה אחת גדולה, שמחזיקה לפיצפונת את הציצי שלא תברח לה הפטמה).

../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gifMazal Tov!!

It is so nice to see moms from the original forum here, having second and third babies!! enjoy, and stay with us.......your input and experience is so valuable, especially to new moms who can't quite find the light at the end of the tunnel!! Share with us your experience of tandem nursing!! It really helps the older child accpet the new baby in the family so much easier. I would recommend that you do as Gali says, one breast is hers, and the other is the babY's. If gali does not feed at that meal, then you can offer the second breast to the baby. Just make sure that the baby always has priority at this point. Your breasts will adjust. Cinnamon tea should not be a problem.​

justmom

New member
תרגום: מזל טוב!

נחמד כל-כך לראות פה אימהות מהפורום המקורי, עם תינוק שני ולשישי! תיהני, והישארי איתנו... לתרומה והניסיון שלך יש ערך כה רב, במיוחד לאימהות טריות שלא ממש רואות את האור בקצה המנהרה! חלקי איתנו את ניסיונך בהנקת צמד! זה עוזר מאוד לילד הגדול יותר לקבל את התינוק החדש באופן קל יותר. הייתי ממליצה לך לעשות מה שגלי אומרת, שד אחד שלה והשני של התינוקת. אם גלי לא אוכלת בהנקה, תוכלי להציע לתינוקת את השד השני. ודאי רק שבשלב זה ללתינוקת יש תמיד עדיפות. השדיים שלך יסתגלו. תה קינמון אינו אמור להוות בעיה.

למעלה