הי אנשים.

איימו

New member
הי אנשים.

מזמן אבל ממש מזמן לא כתבתי כאן. תגידו אתם זוכרים אולי צ'ופרים שהקומונרית נתנה לכם כשהיא נכנסה לסניף? (בישב"צ הראשון) ומה היא נתנה לחניכים בפעולה הראשונה.

אני זוכרת שבפעולת פתיחה של

הקומונרית התותחית שלי לשעבר- היא נתנה לנו צ'ופר שהיה נראה ככה: היה קרטון קשיח אבל לבן, מבינה למה אני מתכוונת? אוף שכחתי איך קוראים לזה. בכל אופן הוא היה בצורת ריבוע קצת גדול והיא צבע אותו בגוונים של כתום, זה היה נראה כמו שקיעה או משהו..ועל זה היא הדביקה שקף שהיה מודפס (לא כתוב, מודפס) עליו "כדי להגשים חלום אחד ישן יש צורך במיליון חולמים שלא עוצמם את עיניהם שמוכנים אל החלום להתקרב" וישמצב שהייתה עוד שורה,אנלא זוכרת :] וסתם,למטה היה מודפס בהצלחה והטלפון שלה וכו' וכו'...ממש חמוד.

איימו

New member
וואי תודה....../images/Emo13.gif

(אם יש לכם עוד רעיונות אני אשמח

hagaiad

New member
הקומונרית שלנו

אפילו השתיים האחרונות במקרה נתנו לנו אותו דבר, הם חתכו קרטון ביצוע בצורת ריבוע ובפניו עוד ריבוע ככה היה מסגרת כזאת ואז הם חיברו חוטים משני הצדדים של המסגרת ושמו עליהם אטבים קטנים עם פתקים כמו הטלפון שלה וסתם וכתבו למעלה "הכל תלוי בנו". הקומונרית שלפני עשתה לנו כרית שעליה היא כתבה את הקטע של הרב נריה "גדולים החולמים חלומות גדולים והופכים החלום למציאות..." לחניכים מחזיק מפתחות בצורת נעל "שנפתח ברגל ימין" והקטע על הרבה פנים חדשות

../images/Emo79.gif"הקומונרית תגידי לנו...."../images/Emo79.gif

בס"ד
אייל!!!!!!!!!!!! חיחיחיחי איזה צחוקים איתך.... ממממממ האמת היא שאין לי שמצ... [את יודעת שאני ונרקומניות לא זורמים יחד....
] אבל את יודעת שבשבילך אני אעשה הכל!! ואני כבר אחשוב לך על משו!!!!!!!!!!
שיהיה לך פווווווול בהצלחה!!! [בטח אני עוד אגיד לך את זה איזה 100 פעמים..אבל תמיד כיף וטוב לומר את זה!!
]

../images/Emo26.gifאייל, כנסי רגע...../images/Emo36.gif

בס"ד את מוזמנת לבוא אלי אחרי המתכונת בספרות
לקחת את הספר הצהוב שלי עם כל הקטעים. אני בטוחה שתמצאי משו.
[סורי, לא ממש חשבתי היום...הייתי שקועה בשירים וסיפורים....]

גרליאור

New member
לי יש רעיון

קחי קרטון ביצוע, ותרשמי עליו בילבול שכל, ובסוף תרשמי משפט סיני עתיק, ואז זה יראה חכם,(ואז תרשמי את המספר טלפון כתובת וכל שעולה ברוחך) לדוגמא:"כל העולם הוא בעצם קומקום ואתה כוס התה, תנסה למזוג את כל הקומקום לתוכך, ותיהיה הקומקום בעצמך !"(משפט סיני עתיק) כל טוב ! דוגמיאל. מספר טלפון 054-XXXXXXX

אממממ

למדריכים- חברה שלי לקחה קרטון ביצוע בצורת מלבן, על חצי ממנו היא הדביקה שעם ושמה נעצים ועל החצי השני היא הדביקה איזה קטע שקשור להדרכה עם השם והטלפון שלה או משהו בסגנון...

למעלה