:]] טוב עדיין יש תקווה... |מחזיקה אצבעות|
I idanri New member 12/3/06 #62 את מצחיקה את יודעת? ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif
S Shani276 New member 11/3/06 #34 יאיייי נייס, NBA ... ../images/Emo9.gif סאחתיין! מקווה שיציאת הדיסק לא תידחה עוד.. :|
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 11/3/06 #39 שלומי תהנו:] מקווה שישדרו את זה איפשהו... יש איזה משו יפני כזה באינטרנט שאפשר לראות שם חלק מהמשחקים של הNBA... ב31 זה בסדר רק שלא יהיה אחרי... לא רוצה לחכות כל כך הרבה זמן!!! אה ומתי אתם טסים??
שלומי תהנו:] מקווה שישדרו את זה איפשהו... יש איזה משו יפני כזה באינטרנט שאפשר לראות שם חלק מהמשחקים של הNBA... ב31 זה בסדר רק שלא יהיה אחרי... לא רוצה לחכות כל כך הרבה זמן!!! אה ומתי אתם טסים??
S Skicker New member 11/3/06 #47 יש איך לראות NBA זה הכל בסינית אני רואה בערך כל יום אבל לא נראה לי שישדרו את המשחק הזה במיוחד לא מה שאח"כ אבל יפה יפה NBA אבל למה דווקא נגד אטלנטה לא אוהב אותם בכלל
יש איך לראות NBA זה הכל בסינית אני רואה בערך כל יום אבל לא נראה לי שישדרו את המשחק הזה במיוחד לא מה שאח"כ אבל יפה יפה NBA אבל למה דווקא נגד אטלנטה לא אוהב אותם בכלל
H horse girl1 New member 11/3/06 #48 נאמ מוכן לענות על המסר ששלחתי?../images/Emo79.gif בבקשה, זה באמת היה רציני