הי אנשים!

s h l o m p i

New member
הי אנשים!

הי אנשים! שתהיה לכם שבת נעימה,רציתי לומר שממה שאני יודע הדיסק יוצק ב31 כפי הנראה,וחוצמזה אנחנו נוסעים להופיע אחרי משחק NBA בין INDIANA של שאראס(לא ממש שלו..) וATLANTA המשחק וההופעה באטלנטה וכן זה נשמע הזוי! אלו הם הסקופים להיום..ביי ביי

Funky Giraffe

New member
מתי נוסעים?

ובדיוק היום תהיתי למה הדיסק לא נדחה.. אמן שידחה וגם הספיישל בעייסק כדי שנוכל לצאת לגיחה כמו שצריך

lioryifrah

New member
*30 במרץ...

אוי איזה מסטול אני... מאי, מרץ, מה זה משנה הכל אותו הדבר...

lioryifrah

New member
זאת כבר הדחייה השלישית!!!

חחח... העיקר שייצא בסוף... ותהנו בהופעה!

יאוו מזה משנה בנאדם תרגיע../images/Emo194.gif

יום יותר יום פחות זה לא כזה נורא במילא יהיה לך את הדיסק BE COOL

טיפקסית

New member
ע-נ-ק פאנקנשטיין באן בי איי

טוב לפחות עשיתם משהו שכמעט אף כדורסלן ישראלי לא הצליח לעשות0-הגעתם לאן בי איי. גאדאמיט אם זה לא ע-נ----------ק אז........מה שכן? מתי נוסעים? מתי המשחק משודר? והכי חשוב-איזה שירים אתם הולכים לשיר? בקשה תשירו את Mister Micro Wave פלייייייז והכי חשוב-אל תשכחו לצלם עבורינו,ולא לשכוח את המתנות מהדיוטי! ותקחו ויזות עבודה!

טיפקסית

New member
אופס התכוונתי הדג נחש מופיעים באן ב

יהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה כל כך הזווווווווווווווווווווווי תביאו לי חתימה של שאראסססססססססססססססססס איזה שירים? הולכים לבצע את קליפורניה?????????????? דה! דה הדג נחש!

טיפקסית

New member
עידו אני אומרת...תעשה לי הדג נחש

או שיותר נכון הייתי אומרת את זה למשה...אבל הוא לא כאן. באמת לאן משה נעלם? טוב שלומי אם אתה קורא תגיד לחברים שלך לקחת ויזות עבודה ולא ויזות תייר יא שרוטים! שלא יקרה מה שקרה בפעם האחרונה! אז עידו-תעשה לי הדג נחש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה