הי אנשים

Boscorelli

New member
הי אנשים

אתמול סיימתי לצייר את זה, תגידו איך יצא אגב הציור נרק עם הגלויה להשוואה, ומצטער שיש שם את התאומים פשוט זאת הגלויה הכי טובה שיש לי של ניו-יורק... למרות שאני עדיין מתלבט אם להוסיף אותם אבל בתור צללית...

kit k@t

New member
לצייר מרובעים עם קווים לא כזה בעיה

תצייר משו משלך. קאט

kit k@t

New member
לציר ריבועים עם קווים זו לא כזאת בעיה

תצייר משהו שבא ממך. קאט

coconut56

New member
זה לא כזה ריבועים עם קווים!

זה מבנים סימטריים עם קווים ישרים וזה הרבה זמן לצייר כזה דבר וגם דיי קשה! הוא צייר אתזה יפה!

coconut56

New member
חסרים שם עוד מבנים

הציור ריק מדיי צריך עוד בניינים

kit k@t

New member
הוא ציר ריבועים נחמדים מאד...

אבל להעתיק משו זה לא חוכמה. בעיקר לא בניינים כי אלו פשוט ריבועים. שינסה באמת לצייר משו ואז אני אוכל להעריך את הציור שלו. קאט

Boscorelli

New member
סליחה?

התפלצנו קצת לא???? הציור מדויק ולא חסר שם שוב מבנה! ותסלחי לי אבל אני ממש לא צריך את ההערכה שלך.... את עדיין לא פיקאסו ושתציירי חצי מזה אז תוכלי לדבר...

justnoa

New member
אממ...

מה הבעיות שלכם??? זה ציור!!!! תרגעו!!! אתם מדברים כאילו מישהו עשה לכם משהו בזה שהוא צייר את זה! מה הבעיות להגיד פשוט שזה יפה? כיח זה יפה! מה הבעיות שלכם???

kit k@t

New member
אוקי, ציור נחמד.

יש לך פטנציאל. היתי שמחה לראות עוד דברים שציירת. בלי קוי חוף, משו משלך. קאט

Boscorelli

New member
תודה אבל...

מה הקשר לארכיטקט? ולא... אני עושה את זה בתור תחביב וגם כדי להעביר את הזמן בשיעורי היסטוריה (אתה שם לב שזה מצוייר על דף A4.... אין לי שום כוונה לפתח מזה קריירה בעתיד

אנדלוסי

New member
תגובה

הקשר זה ציור ותכנון של בניינים - אתה יודע מה זה ארכיטקט?

Boscorelli

New member
כן אני יודע

וארכיטקט מתכנן בניינים ואני לא תכננתי שום בניין
זה הכל לפי תמונה וגם אם כן הוא מתכנן אותם ממלא זוויות לא מאחת

איזה עצוב

ניו יורק עם התאומים... היו זמנים... אה ובקשר לציור- וואו! זה ממש טוב! ביום שאני אצליח לצייר דבר כזה אני... בעצם לא כדאי אפילו לסיים את המשפט כי זה לא יקרה. כל הכבוד זה מאוד יפה.

Boscorelli

New member
TNX ואני עדיין מתלבט אם

להוסיף אותם בתור צללית מטושטשת...

Boscorelli

New member
תחשבי על זה ככה:

אני הולך לשלוח את זה לכבאי ב FDNY שאיבד חבר שם או שוטר בNYPD שאיבד חבר אחד מהם שאני בקשר איתם באימיילים ובאיסיקיו ואני לא יודע איך הם יקבלו את זה

למעלה