הי אנשים...

Weird Eyal

New member
שיהיה המון המון בהצלחה אחי!!!

אבל פה בארץ (ד"א) אין עבודה במשחק

MAX D

New member
תודה, ואני לא בונה על קריירה בארץ

יש לי דבר מקסים בשם GREEN CARD. אני חושב שזה מספיק. בכל אופן שלום לכם אני הולך לעבודה.

Weird Eyal

New member
גם לי יש משהו נורא יפה

אזרחות צרפתית שזה אומר שאני יכול לחיות בכל מדינה ששייכת לאיחוד האירופאי........
יום אחד כשיהיה לי הכסף.....

בל בל

New member
איילי מה המצב? לא ידעתי שאתה משחק

למדת משחק או שזה רק תחביב?

Weird Eyal

New member
למדתי וזה הפך לתחביב כי

אין בזה עבודה....... לא בארץ לפחות........ מי שמתכנן כאן בארץ על קריירה של משחק יכול להפסיק ולתכנן משהו אחר..... פה בארץ מי שמצליח זה רק משפחות של מיוחסים בעיקר...... הבן של....והאשה של....והבת של.... לא כדאיי להיכנס לזה אפילו מה נשמע בל בל מתוקה?

gilshl

New member
נפלת חזק, ותודה שאתה בכלל לא שולט

בחיים שלך... מוכר לך המשפט הזה, אם לא אתה מכור לחארטה הזה

Weird Eyal

New member
ממש לא מכור אחי

להיפך אני תמיד רואה (אם אני רואה) רק חצי פרק כי בשעה 16:30 מתחיל dragon ball Z וזה משהו שעוד הייתי רואה בצרפת.......ואגב גם לזה אני לא מכור..... אני מכור רק לסיגריות ולאישתי...

בל בל

New member
אצלי הכל בסדר

איפה למדת? אני לא מסכימה איתך על זה שאי אפשר לפתח בארץ קריירה של משחק, זה הכל תלוי בעד כמה אתה טוב ועד כמה אתה באמת רוצה את זה. כל מה שצריך לעשות זה להראות נוכחות וליצור קשרים- לא מסובך במיוחד אם אתה באמת רוצה את זה.

Weird Eyal

New member
למדתי בסוכנות בת"א

יצאו משם כמה שמות..... אבל דוגרי כניראה שאני לא הטיפוס שיצליח עם זה... צריך מרפקים......צריך לדרוך על אנשים.....ואני לא אחד שדורך....

בל בל

New member
וואלה, יפה.

לפי דעתי זה מקצוע נורא! ולא רק בגלל שצריך לדרוך על אנשים אלא בגלל עוד המון סיבות שאני לא אפרט עכשיו. אבל בכל זאת אני מתכננת בעתיד להיות קרובה למקצוע אבל ממש לא שחקנית

Weird Eyal

New member
אני לא נראה לי

שאני איי פעם אעבוד בזה...... רציתי אבל זה לא זה כאן בארץ........

למעלה